Homepage  / Vedete străine

Tom Holland a spus de ce nu l-a schimbat faima. „Dacă m-aș purta ca unii oameni de la Hollywood…”

Tom Holland a spus de ce nu l-a schimbat faima. „Dacă m-aș purta ca unii oameni de la Hollywood...”
9

de Roxana Mirea,

S-ar putea spune că Tom Holland, în vârstă de 25 de ani, a devenit faimos peste noapte. Acesta avea doar 19 ani când a devenit cel mai tânăr actor care a jucat vreodată rolul lui Spider-Man, iar filmul „Spider-Man: No Way Home” a avut un real succes. Totuși, faima nu i s-a urcat la cap lui Tom Holland. Chiar dacă popularitatea lui este într-o continuă creștere, actorul n-a fost furat de valul celebrității.

De ce nu l-a schimbat faima pe Tom Holland

Tom Holland a dat costumul lui Spider-Man pe vânătoare de comori, în timp ce joacă în noul film de acțiune „Uncharted”, alături de Mark Wahlberg. Actorul în vârstă de 25 de ani nu a fost furat de valul celebrității, chiar dacă popularitatea lui este într-o continuă creștere.

Invitat în emisiunea britanică „This Morning”, Tom Holland a explicat de ce nu i s-a urcat faima la cap și cum a reușit să rămână cu picioarele pe pământ, potrivit filmnow.ro.

Chiar dacă are în cont milioane de dolari, iubita lui este talentata Zendaya, iar în garaj are multe mașini scumpe, Tom Holland a rămas umil. Întrebat cum a reușit să evite capcanele celebrității, starul a declarat: „Am un anturaj minunat de prieteni și familie. Prietenii mei de acasă sunt cei pe care-i am de când eram copil, iar membrii familiei mele sunt primii oameni care îmi spun dacă am vreun moment de vedetism. Mă țin cu picioarele pe pământ”.

Tom Holland – UNCHARTEDIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De asemenea, Tom Holland a precizat că vrea să rămână neschimbat pentru că altfel prietenii lui nu l-ar mai plăcea.

„Îmi plac prietenii mei, iar ei nu m-ar plăcea pe mine dacă m-aș purta ca unii oameni de la Hollywood”, a declarat Tom Holland la emisiunea britanică „This Morning”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton