Homepage  / Cinema / Vedete străine

Tom Holland, de la Spider-Man la legendarul Fred Astaire

Tom Holland, de la Spider-Man la legendarul Fred Astaire

de Cătălina Matei,

Aflat în plină campanie de promovare a peliculei „Spider-Man: No Way Home”, actorul britanic Tom Holland a anunțat că îl va interpreta pe starul de film Fred Astaire într-un viitor film biografic produs de Sony.

Schimbare de registru pentru Tom Holland, cel care îl interpretează pe Spider-Man de mai bine de 6 ani. Actorul britanic tocmai a anunțat că va interpreta rolul celui mai cunoscut dansator al tuturor timpurilor, Fred Astaire, notează Reuters.

„Îl interpretez pe Fred Astaire. Scenariul a venit acum o săptămână. Nu l-am citit încă. Nu mi l-au dat”, a spus Holland. „Amy Pascal are scenariul”, a spus Tom, referindu-se la producătorul „Spider-Man”. „Ea mi-a spus pe FaceTime mai devreme. Eram în baie și am avut un FaceTime minunat”, a mai spus acesta, aflat, duminică, la o ședință foto pentru „Spider-Man: No Way Home”.

„Spider-Man: No Way Home”, în cinematografe, din 15 decembrie

Tom Holland (25 de ani) revine pe marile ecrane în rolul supereroului care l-a consacrat în pelicula „Spider-Man: No Way Home”, care vaa vea premiera pe 15 decembrie, în Marea Britanie.

Exact când pare să își savureze, în sfârșit, fericirea alături de fermecătoarea MJ, Peter Parker îl caută pe Dr. Strange (Benedict Cumberbatch), rugându-l să facă o vrajă care să-i șteargă amintirile traumatizante. Curând, însă, Peter își dă seama, îngrozit, că i se vor șterge și amintirile neprețuite cu MJ. Iar prietenia cu Ned (Jacob Batalon) și relația cu draga lui mătușă May (Marisa Tomei) se vor schimba. Din păcate pentru el, așa cum îl infomează Dr. Strange, „multiversul are surprizele lui”, iar alterarea stabilității spațio-temporale poate avea un preț mare.

În film îl vom mai vedea și pe Alfred Molina în rolul maleficului Dr. Octopus (personaj revenit din filmele cu Omul-Păianjen în varianta Tobey Maguire). De asemenea, ne vom reîntâlni cu talentata și foarte tânăra actriță  Angourie Rice (20 de ani), care s-a făcut remarcată în rolul lui Siobhan, fiica lui Mare Sheehan (Kate Winslet) din serialul HBO „Crima din Easttown”. Angourie o va interpreta tot pe Betty Brant, pe care a jucat-o și în precedentele două filme.

Între timp, Zendaya și Tom Holland, care și-au recunoscut destul de recent relația speculată de presă încă din 2017.

Cei doi actori par foarte fericiți împreună, iar unele publicații vorbesc deja despre ei ca „Tomdaya”.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton