Homepage  / Vedete străine

Tom Holland, fotografie inedită cu iubita lui. Zendaya a strălucit pe covorul roșu, la premiera din Londra a filmului „Dune”

Tom Holland, fotografie inedită cu iubita lui. Zendaya a strălucit pe covorul roșu, la premiera din Londra a filmului „Dune”
8

de Roxana Mirea,

Zendaya a atras toate privirile pe covorul roșu, la premiera din Londra a filmului „Dune”. În plus, și iubitul ei, celebrul Tom Holland, a fost mai mult decât fascinat de apariția iubitei lui. Acesta și-a încântat fanii și a publicat o fotografie alb-negru, superbă, cu Zendaya.

Tom Holland a publicat o fotografie cu Zendaya de la premiera Dune

Tom Holland (25 de ani) și Zendaya (25 de ani) au fost colegi de platouri în filmele „Spider-Man”, iar acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi n-au confirmat oficial relația, însă nici nu au mai putut nega după ce au fost fotografiați sărutându-se pasional în mașina lui, în Los Angeles, la un semafor.

Acum, o altă confirmare a relației vine din partea lui Tom Holland. Actorul a publicat pe Instagram, spre încântarea fanilor lui, o fotografie cu Zendaya, de la premiera din Londra a filmului „Dune”, care a avut loc luni, pe 18 octombrie. Aceasta a optat pentru o rochie albă, lungă, cu puțină trenă.

„Dune 😍”, a scris actorul din „Spider-Man”, în treptul fotografiei cu frumoasa lui iubită.

Zendaya a răspuns și în comentarii cu: „🥺”.

Dune screening in LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Chiar dacă sunt dovezi că cei doi actori au o relație, Tom Holland și Zendaya nu au confirmat în mod oficial acest lucru.

Zvonurile că Tom Holland și Zendaya sunt împreună circulă din 2017

Zvonurile potrivit cărora cei doi actori formează un cuplu circulă de câțiva ani buni: în 2017, după ce actorii au jucat în „Spider-Man: Homecoming” – în care Holland era Peter Parker, iar Zendaya a interpretat-o pe colega de clasă Michelle – surse apropiate lor au dezvăluit că ei doi sunt împreună.

„Au început să iasă împreună în timp ce filmau pentru Spider-Man. Au fost foarte atenți să păstreze relația privată, departe de ochii publicului, dar au plecat în vacanțe împreună și au încercat să petreacă cât mai mult timp posibil unul cu celălalt”, a declarat o sursă, pentru People, iulie 2017.

„Amândoi sunt foarte ambițioși și se provoacă unul pe celălalt – dar, cel mai important, se fac să râdă unul pe celălalt. Ei par a avea un simț al umorului asemănător și adoră să facă glume împreună”, a mai declarat o altă sursă.

La acea vreme, cei doi au râs de informațiile apărute. „Așteptați, așteptați … zvonul meu preferat este când se scrie că plecăm împreună în vacanță. Ha! Nu am fost în vacanță de ani de zile!”, a spus  Zendaya pe Twitter.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton