Homepage  / Vedete străine

Tom Holland, interpretul Omului-Păianjen, s-a lăsat de băut. Șapte staruri hollywoodiene care au avut probleme mari cu alcoolul

Tom Holland, interpretul Omului-Păianjen, s-a lăsat de băut. Șapte staruri hollywoodiene care au avut probleme mari cu alcoolul

de Vasilica Rogozanu,

Actorul Tom Holland (27 de ani) a povestit recent, într-un podcast, că a renunțat de un an și jumătate la alcool, după ce s-a speriat că ar putea fi dependent, scrie Page Six.

Interpretul Omului-Păianjen a dezvăluit că în ianuarie 2022 a decis să ia o pauză de o lună de la consumul de alcool, dar a fost îngrozit când a descoperit cât de greu i-a fost: „Nu mă gândeam decât să beau ceva. Doar la asta mă gândeam. Mă trezeam cu gândul la o băutură. Verificam ceasul. Acest lucru m-a speriat cu adevărat”, a mai spus el.

În februarie 2022, Tom Holland tocmai se lăsase de băut

Actorul a decis să mai țină o lună fără alcool, fapt care i-a venit destul de greu, apoi, gândindu-se că are o problemă de adicție, să facă o pauză de șase luni. Iar efectele, spune Tom Holland, l-au convins să nu mai bea deloc.

Dormeam mai bine. Puteam face față mai bine problemelor, puteam să țin pasul mai bine cu lucrurile care mergeau prost pe platourile de filmare și care, în mod normal, mă făceau să explodez. Aveam o claritate mentală mult mai bună. M-am simțit mai sănătos, m-am simțit mai în formă”, și-a amintit Holland. „Și m-am întrebat: De ce sunt atât de înrobit de băutură? De ce sunt atât de obsedat de ideea de a bea ceva?”

Acum, starul din seria „Omul-Păianjen” nu a mai băut de un an și jumătate, lucru care, spune el, îl face fericit. Holland îi îndeamnă pe cei din jurul lui nu neapărat să renunțe de tot la alcool, ci să bea mai puțin.

Actorul Tom Holland nu a ajuns să aibă probleme majore cu alcoolul, spre deosebire de alți colegi de breaslă care au avut de pătimit din cauza alcoolului.

Șapte staruri dependente de alcool

Gary Oldman

Starul din „Batman” a povestit și el recent că a renunțat la băutură acum 25 de ani, după o perioadă în care „beam două sticle de vodcă pe zi și puneam alcoolul înainte la orice altceva. Întâi venea băutura, apoi familia, copiii, munca”. „Eram pe cale să mor, iar când ajungi în acel punct, trebuie să faci o alegere. Nimeni nu poate alege pentru tine”, a mai spus Oldman (65 de ani).

Gary Oldman

Ben Affleck

Celebrul actor duce o luptă acerbă cu alcoolismul de ani de zile, o luptă foarte mediatizată, care l-a costat, printre altele, mariajul cu actrița Jennifer Garner. Interpretul lui Batman a fost în multiple rânduri la dezalcoolizare și nu și-a ascuns niciodată problemele cu alcoolul, și nici eforturile pe care le face pentru a ține adicția în frâu.

Ben Affleck

Brad Pitt

Până la zgomotoasa despărțire de Angelina Jolie, din toamna lui 2016, nimeni nu știa că starul hollywoodian are o problemă serioasă cu alcoolul. Divorțul celor doi a scos la iveală că Brad Pitt bea seară de seară până uita de el și că, la băutură, devenea și violent cu apropiații. Imediat după urâta despărțire de Jolie, Pitt s-a înscris într-un program de dezintoxicare și face terapie.

Brad Pitt

Robert Downey Jr.

Unul dintre cei mai bine cotați actori ai momentului, Robert Downey Jr. a fost multă vreme o paria la Hollywood, din pricina dependenței de droguri și alcool, fiind și arestat în 1996 pe acest motiv. Cumva, acest talentat actor a găsit resurse să revină, iar rolul lui Iron Man l-a readus din nou în prim-plan. Într-un interviu din 2013, Downey Jr. dezvăluia că a urmat un program în 12 pași care includea, printre altele, meditație, yoga și consiliere psihologică.

Robert Downey Jr.

Daniel Radcliffe

Interpretul lui Harry Potter a fost clar afectat de celebritatea obținută în copilărie. Pentru a evita atenția celorlalți, actorul s-a izolat de lume și a început să bea din ce în ce mai mult, până când a realizat că „băutura este nesănătoasă și mi-a afectat corpul și relațiile sociale”, după cum recunoștea într-un interviu din 2012. A făcut eforturturi serioase și s-a oprit din băut, iar lipsa alcoolului în viața lui „o lume fericită pe care nu o credeam posibilă”.

Daniel Radcliffe

Zac Efron

Actorul în vârstă de 35 de ani a spus că faptul că a devenit celebru la o vârstă fragedă l-a împins să apeleze la mecanisme de adaptare extreme, precum dependența de alcool. Actorul a intrat la dezintoxicare de două ori într-un an pentru dependența de alcool și droguri în timp ce filma pentru pelicula „Vecini de coșmar” (2014), a lui Seth Rogen. „Beam mult, mult prea mult”, a comentat el, care acceptă că a fost ajutat și de vizitele la Alcoolicii Anonimi.

Zac Efron

Bradley Cooper

La cei 48 de ani ai lui, actorul din „A Star Is Born” este într-o perioadă bună a vieții lui, care durează de ceva vreme, după ce a reușit să renunțe la alcool. Cooper a povestit în 2015 că alcoolul i-a schimbat serios viața și că i-ar fi fost imposibil să realizeze ceva dacă nu ar fi făcut schimbări în viața lui. Cooper este unul dintre cei care a fost un sprijin constant pentru colegii aflați în aceeași criză, precum Ben Affleck sau Brad Pitt.

Bradley Cooper

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton