Homepage  / Vedete / Vedete străine

Tom Holland, anunț surprinzător pentru fani. La ce a renunțat starul din „Spider-Man”

Tom Holland, anunț surprinzător pentru fani. La ce a renunțat starul din „Spider-Man”
7

de Andra Stana,

Tom Holland este unul dintre tinerii actori de la Hollywood cu cele mai multe filme de top în portofoliu. Faima l-a făcut totuși pe starul de 26 de ani să ia o decizie neașteptată.

Tom Holland a explicat de ce a dispărut de pe rețelele sociale

Într-un nou videoclip, Holland spune că se va îndepărta de social media. Actorul a explicat de ce este utilă deconectarea de la internet. Filmulețul postat de Tom Holland a adunat aproape 20 de milioane de vizualizări în numai 2 zile de lansare.

La puțin timp după ce a încheiat trilogia de mare succes Spider-Man, Tom Holland a intrat pe Instagram pentru a anunța o pauză nedeterminată din social media.

Ultima apariție a lui Holland în „Spider-Man: No Way Home” a zdrobit chiar și cele mai mari așteptări. A devenit singura lansare din era pandemiei care a depășit pragul de 1 miliard de dolari în box office-ul global.

În ciuda faptului că a apărut în toate filmele Avengers și Spider-Man de la debutul său ca ultimul Peter Parker în Captain America: Civil War, Holland a menținut un flux constant de proiecte în afara MCU. L-a interpretat pe Nikola Tesla în drama istorică din 2017 The Civil War. Apoi, a condus o distribuție de vedete care i-a inclus pe Robert Pattinson și Sebastian Stan în The Devil All the Time. Nu în ultimul rând, Holland a jucat în adaptarea cinematografică a popularei francize de jocuri video Uncharted, scrie screenrant.com.

Pe lângă toate aceste roluri jucate de Holland, el a primit, de asemenea, o atenție semnificativă din partea presei pentru relația sa amoroasă cu Zendaya.

Spider-Man: No Way Home Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Tom Holland, clip de 20 de milioane de vizualizări

Acum, actorul a explicat că e nevoit să se îndepărteze de rețelele de socializare pentru a se concentra pe sănătatea sa mintală. Într-o „foarte, foarte scurtă revenire pe Instagram”, Holland spune că petrecerea timpului pe Instagram și Twitter este „suprastimulantă” și „copleșitoare” pentru el și explică faptul că acestea sunt „dăunătoare pentru starea mea mentală”.

Holland spune că, în cele din urmă, a decis să posteze videoclipul pentru ca fanii să afle despre stem4, o organizație caritabilă cu sediul la Londra dedicată furnizării de resurse și sprijin pentru tinerii care se luptă pentru sănătatea lor mintală.

Holland este doar ultima din seria de vedete care au considerat că social media este problematică pentru starea lor mentală. Selena Gomez, Kristen Stewart, Harry Styles, Millie Bobby Brown și mulți alții s-au pronunțat, de asemenea, împotriva capcanelor din social media și și-au explicat deciziile de a evita „ura și comparațiile inutile” îndreptate împotriva lor online.

Holland va apărea în curând în serialul antologic Apple TV+ The Crowded Room și a fost distribuit recent în rolul lui Fred Astaire într-un viitor film biografic. În plus, o versiune extinsă a filmului Spider-Man: No Way Home va ajunge în cinematografe peste doar câteva săptămâni, oferind publicului și mai mult din personajul lui Tom Holland, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton