Homepage  / Vedete româneşti

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep! Reacția lui Ilie Năstase

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep! Reacția lui Ilie Năstase
7

de Roxana Mirea,

Vestea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că urmau să aibă cununia religioasă pe data de 13 noiembrie 2022. Ei bine, Toni Iuruc a confirmat vestea divorțului, iar Ilie Năstase a făcut și el primele declarații despre acest subiect.

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep

Simona Halep divorțează de soțul ei, Toni Iuruc, la mai puțin de un an de când și-au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă. Potrivit  ProSport, decizia divorțului ar fi una de comun acord, iar despărțirea se va produce la notariat. Inițial, vestea despărțirii a avut statutul de zvon, nefiind confirmată oficial. Ei bine, în cele din urmă, Toni Iuruc a confirmat vestea divorțului dintre el și Simona Halep.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc, pentru FANATIK.

Simona-Halep-si-sotul-ei-Toni-Iuruc-divorteaza-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ilie Năstase despre divorţul dintre Simona Halep şi Toni Iuruc

Ilie Năstase a vorbit și el despre divorțul dintre Simona Halep şi Toni Iuruc. El a precizat că decizia despărțirii aparţine strict celor doi.

„Nu pot să îmi dau cu părerea despre asta. Ce să comentez? Sunt lucruri private, care ţin de Simona Halep, de Toni Iuruc, de familie. Luaţi legătura cu familia, cu cei implicaţi, ei sunt singurii care pot comenta.

Aţi vorbit cu Toni Iuruc, foarte bine. Dar nu mă puneţi pe mine să comentez ceva ce nu este treaba mea. Pe mine puteţi să mă întrebaţi de prestaţiile Simonei Halep la US Open, la turnee, dar nu mă puneţi să vorbesc despre viaţa privată.

Dacă mâine se împacă eu ce fac? Rămân cu declaraţiile. Aşa că vorbiţi cu Simona, cu familia. Eu nu sunt nici antrenorul Simonei şi nu am nicio calitate să vorbesc despre asta. Ea e la New York acum, de unde să ştiu ce face Simona Halep?”, a spus Năstase pentru Fanatik.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton