Homepage  / Filme Online

Top 10 cele mai bune filme pe care le poți vedea pe HBO Max vara asta

Top 10 cele mai bune filme pe care le poți vedea pe HBO Max vara asta

de Roxana Mirea,

Cu toate acestea, vara este, în cele din urmă, o perioadă de odihnă și relaxare, iar unele persoane ar putea prefera să se bucure de câteva filme grozave în confortul propriilor case. Aici intervine streamingul și, din fericire, HBO Max are un catalog incredibil de divers cu filme noi și clasice pentru a vă oferi o pauză de la căldura verii. Iată cele mai bune filme de vară pe care le puteți vedea pe HBO Max.

The Batman (2022)

 „The Batman” este disponibil pe HBO Max, începând cu data de 18 aprilie 2022. Aflat la cârma noilor aventuri ale lui Bruce Wayne / Batman (Robert Pattinson), regizorul Matt Reeves impregnează povestea cu noi date despre trecutul lui Batman, dar îl și înconjoară cu rivali deosebit de periculoși.

Povestea începe cu sosirea în Gotham a unui individ misterios care îl provoacă pe Batman îmbrăcându-i costumul în timpul unor infracțiuni.

Pe parcursul aventurii, Batman se va confrunta cu o atmosferă teribil de sumbră, cu revolte care izbucnesc în tot orașul și cu haosul care amenință să absoarbă totul. În plus, vechii dușmani, în frunte cu Oswald Cobblepot alias The Penguin, se strâng în jurul lui.

Din distribuție fac parte: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Colin Farrell, Paul Dano, John Turturro și Andy Serkis.

Rango (2011) – Filme pe care le poți vedea pe HBO Max

Un cameleon animal de companie (voce: Johnny Depp) se trezește abandonat într-un deșert și ajunge în orășelul bizar Dirt. Prezentându-se drept Rango, cameleonul pretinde că e un erou și începe să mintă atât de bine, încât șeriful orașului aflat în criză de apă cere să-l vadă.

Filmul, regizat de Gore Verbinski (franciza „Pirații din Caraibe”), a primit, în 2012, Oscarul pentru cea mai bună animație. Vocile sunt dublate de Johnny Depp, Isla Fisher, Timothy Olyphant, Abigail Breslin și Ned Beatty.

King Richard (2021)

„Regele Richard: Crescând campioni” / „King Richard” este un film bazat pe o poveste adevărată, care prezintă călătoria lui Richard Williams, un tată hotărât, care a jucat un rol esenţial în creşterea a două dintre cele mai talentate atlete din toate timpurile, care vor schimba lumea tenisului pentru totdeauna. Will Smith (care a fost premiat cu Oscar pentru acest rol) îl interpretează pe Richard, sub îndrumarea lui Reinaldo Marcus Green („Monsters and Men”). Împins de la spate de o viziune clară a viitorului lor şi folosind metode neconvenţionale, Richard are un plan care o să le ducă pe Venus şi Serena Williams de pe străzile din Compton, California, direct pe scena globală, ca legende.

Distributie: Will Smith, Aunjanue Ellis, Jon Bernthal, Saniyya Sidney, Demi Singleton, Tony Goldwyn, Mikayla Lashae Bartholomew.

Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore (2022)

Filme pe care le poți vedea pe HBO Max vara asta. „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” ne aduce un război de proporții în lumea magiei, pe Mads Mikkelsen ca antagonist și multe efecte speciale atent elaborate. În a treia parte a îndrăgitei francize, apetitul pentru distrugere al puternicului vrăjitor Grindelwald (Mads Mikkelsen) se întinde cu viteză peste întreaga lume magică.

Pentru a-i ține piept, profesorul Albus Dumbledore (Jude Law) îi încredințează conducerea unei echipe de vrăjitori lui Newt Scamander (Eddie Redmayne), căruia i se alătură surorile Tina (Katherine Waterston) și Queenie (Alison Sudol), dar și brutarul Jacob Kowalski (Dan Fogler).

Distribuție: Eddie Redmayne, Mads Mikkelsen, Jude Law, Ezra Miller, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Fiona Glascott, Callum Turner, Valerie Pachner.

Reminiscence (2021)

„Reminiscențele trecutului” este un thriller științifico-fantastic, scris, regizat și produs de Lisa Joy. Nick Bannister (Hugh Jackman) este un detectiv specializat într-un tip aparte de investigație. Sarcina lui este aceea de a-și ajuta clienții să își acceseze amintirile pierdute, care le facilitează evadarea dintr-un prezent sumbru și retrăirea unor momente extrem de prețioase din trecut. Încercând să supraviețuiască într-o lume total metamorfozată, într-un spectaculos Miami devastat de ape, Nick nu bănuiește însă că în curând va deveni și el urmăritorul disperat al unui mister care se transformă în obsesie. Atunci când o întâlnește pe superba Mae (Rebecca Ferguson), viața lui se schimbă pentru totdeauna. Nick începe să cerceteze un caz care îl conduce spre o conspirație de proporții, dar mai ales ajunge să fie obsedat de această femeie frumoasă, dispărută fără urmă.

Distribuție: Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Thandie Newton, Natalie Martinez, Daniel Wu, Cliff Curtis, Rey Hernandez.

Eu și Marley (2008) -Filme pe care le poți vedea pe HBO Max

Imediat după ce s-au căsătorit, John (Owen Wilson) şi Jennifer Grogan (Jennifer Aniston) s-au mutat în Florida. În aşteptarea dorinţei lui Jennifer de a avea un copil, John îi oferă acesteia un căţeluş, Marley. Labradorul se transformă, în curând, într-un uriaş de aproape 50 de kilograme, însă nu se disciplinează deloc, nu-şi pierde energia şi face un car de nebunii. Chiar şi după ce cuplul nostru are copii, Marley continuă să testeze răbdarea tuturor comportându-se precum cel mai impulsiv câine de pe faţa pământului.

Distribuție: Owen Wilson, Jennifer Aniston, Eric Dane, Kathleen Turner, Alan Arkin, Ann Dowd.

Legally Blonde (2001)

„Blonda de la drept” este un film de comedie produs de Metro-Goldwyn-Mayer în anul 2001, regizat de Robert Luketic.

Reese Witherspoon o întruchipează pe „prostuța” Elle Woods. Iubitul ei, Warner Huntington III (Matthew Davis), un tânăr cu rădăcini aristocrate, o părăsește peste noapte. Convinsă că trebuie să devină doamna Warner Huntington, Elle se înscrie și ea la Harvard, universitatea pe care o urmează Warner, fiind hotărâtă să-și recâștige iubitul. Pentru acest rol, Reese Witherspoon a studiat cu maximă atenție stilul femeilor de a face cumpărături la un renumit magazin.

Distribuție: Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, Matthew Davis, Victor Garber, Jennifer Coolidge.

The Nanny Diaries (2007)

Filme pe care le poți vedea pe HBO Max. „Jurnalul unei dădace” este un film american de comedie-dramă din 2007, scris și regizat de Shari Springer Berman și Robert Pulcini.

Proaspăt absolventă de antropologie, Annie Braddock (Scarlett Johansson) nu ştie ce să facă mai departe. Într-o zi, când salvează un băieţel din faţa unei biciclete, tânăra este angajată pe loc de Doamna X (Laura Linney), mama copilului, drept dădacă pentru acesta. Odată stabilită în casa noii sale angajatoare, Annie trebuie să jongleze cu noua sa slujbă, pretenţiile propriilor ei părinţi şi o relaţie amoroasă pentru care nu prea are timp.

Distribuție: Scarlett Johansson, Laura Linney, Paul Giamatti, Donna Murphy, John Henry Cox, Alicia Keys.

Pride and Prejudice (2005)

După romanul „Mândrie și prejudecată”/ „Pride and Prejudice” a lui Jane Austen, scris în 1813, s-au făcut numeroase adaptări. Cu toate acestea, cea mai cunoscută este pelicula cu același nume din 2005.

În Anglia secolului al XVII-lea, surorile Bennet, Jane (Rosamund Pike), Elizabeth (Keira Knightley, nominalizată la Oscar pentru rol), Mary, Kitty şi Lydia, sunt aproape toate niște domnișoare ajunse la vârsta măritișului. În timp ce tatăl lor (Donald Sutherland) ar vrea ca ele să se mărite din dragoste, mama (Brenda Blethyn) speră să le găsească soți bogaţi. Sosirea domnilor Bingley și Darcy (Matthew Macfayden) în vecinătate provoacă o serie de evenimente interesante.

Din distribuție fac parte actorii: Keira Knightley, Matthew Macfadyen, Rosamund Pike, Carey Mulligan, Donald Sutherland și Brenda Blethyn.

Deadpool (2016)

Bazat pe cel mai neconvenţional anti-erou al universului Marvel, filmul spune povestea lui Wade Wilson (Ryan Reynolds), un fost agent al forţelor speciale devenit mercenar, care, după ce este supus unui experiment care îi oferă puteri incredibile de regenerare, adoptă un alter-ego, Deadpool. Înarmat cu noile lui puteri şi cu un simţ ciudat al umorului, Deadpool îl vânează pe bărbatul care aproape i-a distrus viaţa.

Distributie: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller, Gina Carano, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton