Homepage  / Filme Online / Prime Video

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, 20-26 iunie 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, 20-26 iunie 2022

de Andra Stana,

Top 10 filme și seriale în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 20-26 iunie 2022. Platforma de streaming Prime Video România oferă în prezent acces la multe producții de top.

Cele mai populare filme de pe Amazon Prime Video au fost „My Fake Boyfriend”, „Kick Like Tayla” și „The Vast of Night”. De asemenea, în top s-a aflat și „Obsesia”. În altă ordine de idei, pe lista celor mai urmărite seriale de pe Amazon Prime Video se află producțiile „Chloe”, „The Summer I Turned Pretty” și „The One That Got Away”.

Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes în perioada 20-26 iunie 2022 pe Amazon Prime Video, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

[toc]

Top 10 filme în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 20-26 iunie 2022

My Fake Boyfriend (2022)

Pentru a-şi ţine fostul iubit toxic la distanţă, Andrew creează un iubit fals pe reţelele sociale, dar planul dă greş când îşi cunoaşte iubirea vieţii în comedia cu Keyinan Lonsdale, Dylan Sprouse şi Sarah Hyland.

Kick Like Tayla / Șutează precum Tayla (2022)

O incursiune brută și nefiltrată în viața campioanei la box și jucătoarei din Liga feminină de fotbal australian, Tayla Harris, care înfruntă provocări publice și personale și își folosește platforma pentru a face bine. Cu Tayla Harris.

The Vast of Night (2019)

Spre sfârșitul anilor ’50, într-o noapte fatidică, în New Mexico, tânăra centralistă Fay (Sierra McCormick) și carismaticul DJ radio Everett (Jake Horowitz) descoperă o frecvență audio bizară, care le-ar putea schimba orașul și viitorul pentru totdeauna.

Obsesia / Heat (1995)

O distribuție excepțională în această dramă psihologică încordată despre un detectiv obsesiv și un hoț excepțional, ale căror vieți se întrepătrund ca urmare a unui jaf de titluri de valoare cu miză mare. Cu Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer

Emergency (2022)

După ce s-au pregătit pentru o noapte de petreceri, trei studenți se confruntă cu o situație neașteptată și trebuie să decidă dacă să cheme sau nu poliția.

Înapoi în viitor (1985)

Marty McFly (Michael J. Fox) este trimis înapoi în 1955 într-o maşină a timpului construită de Doc Brown (Christopher Lloyd) şi are parte de o incredibilă călătorie în timp care-i periclitează viitorul.

Shrek (2001)

Shrek (Mike Myers) pornește într-o misiune de salvare a năbădăioasei prințese Fiona (Cameron Diaz) cu ajutorul măgarului (Eddie Murphy) și să-și recapete mlaștina de la uneltitorul Lord Farquaad.

Charge and Bail (2021)

Un film despre o tânără avocată din clasa de sus, care se trezește detașată la o firmă de avocatură de tip „acuzații și cauțiune” în timpul anului de serviciu pentru tineret. O ciocnire culturală între cei care au și cei care nu au nimic despre ce înseamnă să te afli într-un loc la care te aștepți mai puțin.

Marele Lebowski / The Big Lebowski

Sound of Metal (2020)

Ruben, baterist de heavy metal, începe să-şi piardă auzul. Când medicul îi spune că starea lui se va înrăutăţi, el crede că viaţa şi cariera lui s-au încheiat. Lou, iubita lui, îl internează într-un sanatoriu pentru surzi, cu speranţa că acesta se va adapta la noua lui viaţă. După ce e bine primit şi acceptat aşa cum e, Ruben trebuie să aleagă între noua lui viaţă şi cea pe care a dus-o până acum.

Top 10 seriale în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 20-26 iunie 2022

Chloe (2022)

Viața solitară a lui Becky nu se compară cu cea a lui Chloe. Cândva prietene, acum o urmărește pe rețelele de socializare. Când Chloe moare, Becky își schimbă identitatea și pătrunde în viața celor mai buni prieteni ai acesteia ca să afle de ce a murit. Dându-se drept Sasha, descoperă detalii contradictorii despre Chloe, dar se încurcă în minciuni. Va afla adevărul înainte să se piardă de tot? Cu Erin Doherty, Billy Howle, Pippa Bennett-Warner

The Summer I Turned Pretty (2022)

Belly Conklin împlinește 16 ani când se îndreaptă spre locul ei favorit din lume, Cousins Beach, pentru a petrece vara cu familia ei și cu familia Fisher. Belly s-a maturizat mult în ultimul an și are senzația că vara asta o să fie altfel decât cele dinainte. Vara în care am devenit frumoasă se bazează pe cartea lui Jenny Han, care este realizatoare și producătoare executivă.

The Boys / Băieții

Un grup de justițiari cunoscuți sub numele informal de „Băieții” și-au propus să doboare supereroii corupți doar cu ajutorul dorinței de a lupta murdar.

The One That Got Away (2022)

Se spune că până la 25 de ani l-ai cunoscut deja pe Ales, doar că nu ştii asta. Şase norocoşi se îmbarcă într-un nou experiment social în care, pentru prima oară, întrebarea îşi găseşte răspunsul: Dacă omul cu care trebuie să-ţi petreci viitorul e cineva din trecut? Pe rând, persoane din trecutul lor trec prin portal, surprinzându-i şi oferindu-le şansa la iubire. Cu Jeff Perla, Nigel Sydnor, Vincent Xu

La birou / The Office (2005) – Top Prime Video 11-17 aprilie 2022

În acest prim sezon din The Office, directorul regional al Dunder Mifflin Michael Scott (Steve Carell) conduce o echipă de documentare şi pe oamenii săi într-o aventură presărată cu comportamente inadecvate, comentarii bine intenţionate, dar nefericite şi o mulţime de tehnici defectuoase de management.

Focul din Chicago / Chicago Fire (2013)

Presiunea de a performa la un nivel atât de înalt are un mod de a se răsfrânge pe plan personal, punând uneori în conflict membrii echipei de la Camion și cei din echipa de salvare special pregătită. În ciuda oricăror diferențe, aceasta este o familie extinsă, iar atunci când este „timpul de acțiune”, toți cei din interiorul Cazarmei 51 nu cunosc altă cale decât aceea de a risca totul unul pentru celălalt. Cu Eamonn Walker, Monica Raymund, Laura German

Fleabag (2016)

Fleabag este o fereastră amuzantă și pătrunzătoare spre mintea unei femei sarcastice, pline de dorință, mânie și durere, care se avântă în traiul modern din Londra. Dramaturgul premiat Phoebe Waller-Bridge scrie și interpretează rolul protagonistei, o femeie necenzurată care încearcă să se vindece, respingând pe oricine încearcă s-o ajute și nerenunțând la bravură.

Star Trek: Picard (2020)

În această adevărată epocă de aur a serialelor, Patrick Stewart nu a rezistat și s-a întors în pielea celui mai îndrăgit personaj al carierei sale, căpitanul Jean-Luc Picard, deși în 2002 își luase adio de la uniforma Federației. Serialul ne arată un Picard pensionat, deziluzionat, trăind retras undeva la o podgorie, la 20 de ani după evenimentele din filmul „Star Trek: Nemesis”. Pe lângă Stewart, în distribuție mai apar Alison Pill, Isa Briones, Santiago Cabrera, Jeri Ryan.

https://www.youtube.com/watch?v=V_rML2ppdW8

Familia noastră /  This Is Us (2016)

Serialul prezintă familia Pearson de-a lungul deceniilor și arată cum cele mai neînsemnate întâmplări ne influențează viața și ceea ce devenim, transcendând timpul, distanța și chiar moartea. Cu: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown.

Oameni nebuni / Mad Men (2007)

Cu acțiunea care se desfășoară în New York-ul anilor ’60, acest serial premiat aruncă o privire în interiorul unei agenții de publicitate, în timpul unei perioade când afacerile pentru care se sacrifică viața personală atrag prin strălucire.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton