Homepage  / Filme Online / Prime Video

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, 13-19 iunie 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, 13-19 iunie 2022

de Andra Stana,

Top 10 filme și seriale în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 13-19 iunie 2022. Platforma de streaming Prime Video România oferă în prezent acces la multe producții de top.

Cele mai populare filme de pe Amazon Prime Video au fost „Charge and Bail”, „Los Tigres del Norte: Historias que contar” și „Obsesia”. De asemenea, în top s-a aflat și „Sound of Metal”. În altă ordine de idei, pe lista celor mai urmărite seriale de pe Amazon Prime Video se află producțiile „The Boys”, „The Summer I Turned Pretty” și „The Pogmentary”.

Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes în perioada 13 – 19 iunie 2022 pe Amazon Prime Video, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

[toc]

Top 10 filme în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 13-19 iunie 2022

Charge and Bail (2021)

Un film despre o tânără avocată din clasa de sus, care se trezește detașată la o firmă de avocatură de tip „acuzații și cauțiune” în timpul anului de serviciu pentru tineret. O ciocnire culturală între cei care au și cei care nu au nimic despre ce înseamnă să te afli într-un loc la care te aștepți mai puțin.

Los Tigres del Norte: Historias que contar (2022)

În cariera lor uimitoare, Los Tigres del Norte au înregistrat peste 600 de melodii, au vândut 60 de milioane de albume, au câștigat 7 premii Grammy și 9 premii Latin Grammy. De-a lungul acestei călătorii prin călătoria lor muzicală, Don Jorge, Hernán, Oscar, Eduardo și Luis ne împărtășesc povești exclusive din concerte, fotografii, videoclipuri și ne invită să ne bucurăm de unele dintre cele mai intime momente din viața lor de-a lungul ascensiunii lor spre celebritate.

Obsesia / Heat (1995)

O distribuție excepțională în această dramă psihologică încordată despre un detectiv obsesiv și un hoț excepțional, ale căror vieți se întrepătrund ca urmare a unui jaf de titluri de valoare cu miză mare. Cu Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer

Sound of Metal (2020)

Ruben, baterist de heavy metal, începe să-şi piardă auzul. Când medicul îi spune că starea lui se va înrăutăţi, el crede că viaţa şi cariera lui s-au încheiat. Lou, iubita lui, îl internează într-un sanatoriu pentru surzi, cu speranţa că acesta se va adapta la noua lui viaţă. După ce e bine primit şi acceptat aşa cum e, Ruben trebuie să aleagă între noua lui viaţă şi cea pe care a dus-o până acum.

Emergency (2022)

După ce s-au pregătit pentru o noapte de petreceri, trei studenți se confruntă cu o situație neașteptată și trebuie să decidă dacă să cheme sau nu poliția.

All the Old Knives (2022)

În această poveste palpitantă despre spionaj internațional, dileme morale și trădări mortale, doi agenți CIA și foști amanți (Chris Pine și Thandiwe Newton) se reîntâlnesc la câțiva ani de la o tentativă de salvare eșuată și se văd nevoiți să treacă peste granițele dintre profesie și pasiune.

Shrek (2001)

Shrek (Mike Myers) pornește într-o misiune de salvare a năbădăioasei prințese Fiona (Cameron Diaz) cu ajutorul măgarului (Eddie Murphy) și să-și recapete mlaștina de la uneltitorul Lord Farquaad.

LEGO Jurassic World: The Indominus Escape (2016)

Când Simon Masrani distruge din greșeală una dintre principalele atracții ale parcului, el apelează la angajata sa de încredere, Claire, pentru a salva parcul! După ce a construit rapid un dino-ADN în laboratorul doctorului Wu, Claire găsește soluția perfectă.

Jocul (1997)

În acest thriller captivant, Michael Douglas interpretează rolul unui businessman de succes, mereu în control, până în momentul în care un cadou neașteptat distruge totul într-o serie de evenimente devastatoare.

The Witch / Vrăjitoarea (2015)

New England, 1630. După ce e amenințat că va fi exilat de biserică, un fermier englez pleacă de pe plantația lui colonială, mutându-se cu soția și cei cinci copii pe o parcelă izolată de pământ, aflată la marginea unei păduri amenințătoare, în care trăiește un spirit malefic necunoscut. Aproape imediat încep să se întâmple lucruri ciudate. Animalele devin malefice, recoltele sunt distruse și un copil dispare, iar altul este posedat de un spirit malefic.

Cum suspiciunea și paranoia ating cote maxime, membrii familiei își acuză fiica adolescentă, pe Thomasin, de vrăjitorie, însă tânăra neagă totul. În timp ce circumstanțele devin din ce în ce mai periculoase, credința, loialitatea și iubirea fiecărui membru al familiei sunt testate în moduri șocante, de neuitat.

Top 10 seriale în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 13-19 iunie 2022

The Boys

Un grup de justițiari cunoscuți sub numele informal de „Băieții” și-au propus să doboare supereroii corupți doar cu ajutorul dorinței de a lupta murdar.

The Summer I Turned Pretty (2022)

Belly Conklin împlinește 16 ani când se îndreaptă spre locul ei favorit din lume, Cousins Beach, pentru a petrece vara cu familia ei și cu familia Fisher. Belly s-a maturizat mult în ultimul an și are senzația că vara asta o să fie altfel decât cele dinainte. Vara în care am devenit frumoasă se bazează pe cartea lui Jenny Han, care este realizatoare și producătoare executivă.

The Pogmentary

Paul Pogba este un star sportiv, un campion mondial de fotbal, un jucător emblematic al echipei Manchester United, cu o personalitate ieșită din comun atât pe teren, cât și în afara lui. Dar el se apropie de un moment de cotitură în viața sa. Visează să își ajute țara să câștige un nou titlu, dar va trebui să decidă dacă va rămâne sau nu la Manchester. O decizie care va afecta atât viitorul carierei sale, cât și viața de familie.

The Lake / Lacul (2022)

Lacul spune povestea cabanei canadiene centrată în jurul lui Justin (35), un homosexual recent divorțat care încearcă să refacă legătura cu Billie (16), fiica oferită spre adopție, în timp ce se bate cu sora vitregă, Maisy-May, pentru a obține posesia cabanei familiei.

Suzhal: The Vortex / Vârtejul

Vârtejul este un thriller criminal care depășește investigațiile normale, amenințând să zdruncine întreaga societate, atunci când o crimă apare într-un mic orășel din India. În timpul unui festival unic, miturile antice se ciocnesc de prezentul tulburător, atrăgându-ne în mijlocul furtunii.

Fleabag (2016)

Fleabag este o fereastră amuzantă și pătrunzătoare spre mintea unei femei sarcastice, pline de dorință, mânie și durere, care se avântă în traiul modern din Londra. Dramaturgul premiat Phoebe Waller-Bridge scrie și interpretează rolul protagonistei, o femeie necenzurată care încearcă să se vindece, respingând pe oricine încearcă s-o ajute și nerenunțând la bravură.

Familia noastră /  This Is Us (2016)

Serialul prezintă familia Pearson de-a lungul deceniilor și arată cum cele mai neînsemnate întâmplări ne influențează viața și ceea ce devenim, transcendând timpul, distanța și chiar moartea. Cu: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown.

Two and a Half Men / Doi bărbați și jumătate

Multitalentatul Ashton Kutcher al cărui succes s-a manifestat în domeniul filmului, televiziunii și pe rețelele de socializare, se alătură actorilor din DOI BĂRBAȚI ȘI JUMĂTATE nominalizat la premiile Emmy, în rolul miliardarului Walden Schmidt, în comedia de succes despre bărbați, femei, sex, relații, divorț, mame, părinți unici, familii surogat, bani și, foarte important, iubire.

Night Sky (2022)

Irene și Franklin York, un cuplu pensionat, au un secret: o Cameră îngropată în curtea lor care duce în mod miraculos spre o planetă ciudată și pustie. Când soseşte un tânăr enigmatic, existenţa lor liniştită e dată peste cap, iar misterioasa Cameră pe care credeau că o cunosc e mai mult decât îşi închipuiseră. Cu Sissy Spacek şi JK Simmons.

The Great (2020)

The Great este o dramă satirică, comică, bazată pe povestea despre ascensiunea Ecaterinei a II-a a Rusiei de la o străină la cea mai longevivă împărăteasă din istoria Rusiei. O poveste foarte modernă despre trecut.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton