Homepage  / Filme Online / Prime Video

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, 2-8 mai 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, 2-8 mai 2022

de Andra Stana,

Top 10 filme și seriale în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 2-8 mai 2022. Platforma de streaming Prime Video România oferă în prezent acces la multe producții de top.

Cele mai populare filme de pe Amazon Prime Video au fost „Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranței”, „Undeva, cândva în Vest” și „Jaful în stil italian. De asemenea, în top s-a aflat și filmul „Event Horizon: Destinație mortală”. În altă ordine de idei, pe lista celor mai urmărite seriale de pe Amazon Prime Video se află producțiile „The Wilds”, „Bosch: Legacy” și „Undone”.

Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes în perioada 2-8 mai 2022 pe Amazon Prime Video, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

[toc]

Top 10 filme în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 2-8 mai 2022

Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranței / Birdman (2014)

Riggan Thomson (Michael Keaton) este un actor obscur, care a fost faimos în urmă cu 20 de ani, după ce l-a interpretat pe Birdman, un supererou popular. Acum, el încearcă să se întoarcă în lumina reflectoarelor și acceptă să joace într-o piesă pe Broadway. Pe măsură ce se apropie seara premierei, el se luptă cu propriul ego, vrea să își construiască o nouă carieră și să restabilească legătura cu familia lui. În alte roluri apar Emma Stone, Edward Norton și Naomi Watts. Patru premii Oscar – pentru cel mai bun film, regie, scenariu original şi imagine – şi alte cinci nominalizări.

Undeva, cândva în Vest

Povestea epică a unui necunoscut misterios cu o muzicuță care își unește forțele cu un desperado faimos pentru a proteja o văduvă frumoasă de un asasin nemilos care lucrează pentru căile ferate.

Jaful în stil italian (1969)

Charlie (Michael Caine), un hoț cu o biografie remarcabilă, e proaspăt eliberat din închisoare și se află în căutarea unor noi angajamente. Astfel, pune la cale o mare lovitură: furtul unei mari cantități de aur care sosește în Italia din China, chiar de sub nasul poliției și al Mafiei.

Acest film se află la baza peliculei omonime din 2003 care îi are în rolurile principale pe Mark Wahlberg și Charlize Theron.

Event Horizon: Destinație mortală

În 2047, o echipă de astronauți se îmbarcă într-o misiune de a recupera o navă spațială dispărută. Cu toate acestea, munca lor simplă de recuperare duce la ceva mult mai terifiant decât ar bănui oricare dintre ei.

All the Old Knives (2022)

În această poveste palpitantă despre spionaj internațional, dileme morale și trădări mortale, doi agenți CIA și foști amanți (Chris Pine și Thandiwe Newton) se reîntâlnesc la câțiva ani de la o tentativă de salvare eșuată și se văd nevoiți să treacă peste granițele dintre profesie și pasiune.

Zulu (1964)

Stanley Baker, Michael Caine, Jack Hawkins fac parte din distribuția acestui film din 1964. ZULU este unul dintre marile filme, o aventură epică a curajului în fața unor șanse incredibile.

În timp

Actiunea filmului se petrece undeva in viitor unde procesul de imbatranire a fost schimbata, oamenii trebuie sa plateasca pentru a ramane in viata. Oamenii se opresc din imbatranire la varsta de 25 de ani. Cu toate acestea, pe bratul lor este stampilat un ceas care indica cat de mult vor tra, defapt cat timp mai au de trait.

The Witch / Vrăjitoarea (2015)

New England, 1630. După ce e amenințat că va fi exilat de biserică, un fermier englez pleacă de pe plantația lui colonială, mutându-se cu soția și cei cinci copii pe o parcelă izolată de pământ, aflată la marginea unei păduri amenințătoare, în care trăiește un spirit malefic necunoscut. Aproape imediat încep să se întâmple lucruri ciudate. Animalele devin malefice, recoltele sunt distruse și un copil dispare, iar altul este posedat de un spirit malefic. Cum suspiciunea și paranoia ating cote maxime, membrii familiei își acuză fiica adolescentă, pe Thomasin, de vrăjitorie, însă tânăra neagă totul. În timp ce circumstanțele devin din ce în ce mai periculoase, credința, loialitatea și iubirea fiecărui membru al familiei sunt testate în moduri șocante, de neuitat.

O vreme pentru a ucide (1996)

Povestea autentică a unei fetițe de culoare care e violată de doi bărbați albi face subiectul cărții omoni­me scrise de John Grisham, care stă la baza acestui film. După ce tatăl copilei îi împușcă pe agresori, procesul său agită multe spirite, căci și albii, și negrii se implică în acest caz. În tot acest timp, avocatul Jake Brigance (Matthew McConaughey) și asistenta lui (Sandra Bullock) încearcă să îl salveze pe bietul părinte.

Noaptea cometei (2013)

În noaptea căderii cometei, opt prieteni se adună la o cină.

Top 10 seriale în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 2-8 mai 2022

The Wilds (2020)

Un grup de adolescente luptă pentru supravieţuire după ce ajung pe o insulă în urma prăbuşirii avionului. Se ceartă şi se împrietensc, află mai multe una despre alta, despre secretele şi traumele trăite. Dar drama are o întorsătură. Fetele nu au ajuns pe insulă din întâmplare. Cu: Sophia Ali, Shannon Berry, Jenna Clause

Bosch: Legacy

Undone / Decăderea (2019)

DECĂDEREA e o dramă-comedie animată inovatoare, cu episoade de o jumătate de oră, care explorează natura elastică a realității prin personajul central, Alma, o fată de 28 de ani din San Antonio, Texas. După un accident de mașină în care era să moară, Alma descoperă că are o nouă relație cu timpul. Ea își dezvoltă această nouă abilitate pentru a afla adevărul despre moartea tatălui ei.

Star Trek: Picard (2020)

În această adevărată epocă de aur a serialelor, Patrick Stewart nu a rezistat și s-a întors în pielea celui mai îndrăgit personaj al carierei sale, căpitanul Jean-Luc Picard, deși în 2002 își luase adio de la uniforma Federației. Serialul ne arată un Picard pensionat, deziluzionat, trăind retras undeva la o podgorie, la 20 de ani după evenimentele din filmul „Star Trek: Nemesis”. Pe lângă Stewart, în distribuție mai apar Alison Pill, Isa Briones, Santiago Cabrera, Jeri Ryan.

https://www.youtube.com/watch?v=V_rML2ppdW8

Lege și ordine

Familia noastră /  This Is Us (2016)

Serialul prezintă familia Pearson de-a lungul deceniilor și arată cum cele mai neînsemnate întâmplări ne influențează viața și ceea ce devenim, transcendând timpul, distanța și chiar moartea. Cu: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown.

The Boys

LOL: Qui rit, sort!

Philippe Lacheau a invitat 10 actori și comedianți să trăiască o experiență unică într-un cadru grandios. Există o singură regulă de urmat în următoarele 6 ore: dacă râzi, ești eliminat. Cei 10 comedianți vor trebui să se liniștească, în ciuda faptului că trebuie să încerce să se facă să râdă unii pe alții. Câștigătorul va primi 50 000 de euro pentru organizația caritabilă pe care o reprezintă. Nimic nu este interzis!

American Gods

https://www.youtube.com/watch?v=3awG5wEE7LU

Downton Abbey  (2010)

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton