Homepage  / Filme Online / Prime Video

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, 11-17 iulie 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, 11-17 iulie 2022

de Andra Stana,

Top 10 filme și seriale în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 11-17 iulie 2022. Platforma de streaming Prime Video România oferă în prezent acces la multe producții de top.

Cele mai populare filme de pe Amazon Prime Video în perioada 11-17 iulie 2022 au fost „Dont Make Me Go”, „Valul” și „Zi de naștere mortală”. De asemenea, în top s-a aflat și „Barry Seal: Trafic în stil american”. În altă ordine de idei, pe lista celor mai urmărite seriale de pe Amazon Prime Video s-au aflat, săptămâna trecută, producțiile „The Terminal List”, „Forever Summer: Hamptons” și „Băieții”.

Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes în perioada 11-17 iulie 2022 pe Amazon Prime Video, potrivit JustWatch.com. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

[toc]

Top 10 filme în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 11-17 iulie 2022

Dont Make Me Go (2022)

Filmul Nu mă lăsa! urmărește povestea unui tată singur cu adolescenta lui reticentă, în călătoria lor de neuitat prin țară, ocazie cu care descoperă noi niveluri de iubire reciprocă și firele întortocheate ale vieții.

Valul / The Wave (2008)

Actiunea se petrece intr-un orăsel german din timpurile actuale si il are ca protagonist pe Rainer, un profesor nonconfomist de istorie contemporană, extrem de popular printre adolescenti multumită spiritului său deschis si a gândirii complexe. Nevoit să predea cursul despre totalitarism, Rainer incearcă să isi convingă ascultătorii că nazismul poate fi readus la viată…

Zi de naștere mortală (2017)

O studentă retrăiește ziua în care a fost ucisă până când descoperă identitatea ucigașului. Un thriller original de la Blumhouse (Split, Fugi!, The Purge. Noaptea judecății).

Barry Seal: Trafic în stil american / American Made (2017)

În regia lui Doug Liman, filmul îl are ca protagonist pe Tom Cruise în rolul unui pilot și traficant, recrutat pentru una dintre cele mai ample operațiuni sub acoperire din istoria Statelor Unite. Bazată pe povestea adevărată a unui mare secret CIA, filmul ne reamintește că scopul scuză mijloacele atunci când ești în tabăra celor buni. Cu Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright Olsen.

Fugi! / Get Out (2017)

Chris (Daniel Kaluuya), un tânăr american de culoare, merge în vizită la părinții prietenei sale albe (Allison Williams) la moșia familiei și începe să descopere treptat care este adevăratul și sinistrul motiv pentru care a fost invitat. La început Chris interpretează comportamentul exagerat de amabil al părinților ca fiind eforturi de acceptare a relației fiicei lor cu o persoană de culoare.

Fălci (1975)

Steven Spielberg, câştigător al premiului Oscar, regizează una din cele mai influente şi mai captivante aventuri din istoria cinematografului, despre încercarea de a captura un rechin alb ucigaş.

Brokerii apocalipsei (2015)

Bazat pe povestea adevărată a patru persoane din afara sistemului care au văzut ceea ce marile bănci, media și guvernul au refuzat să vadă: colapsul economiei globale. O investiție îndrăzneață îi duce în culisele sumbre ale sistemului bancar, unde vor fi nevoiți să se îndoiască de oricine și de orice. Cu: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling

„Noaptea cometei” / „Coherence” (2013)

În noaptea unei anomalii astronomice, opt prieteni care iau cina împreună se confruntă cu un lanț tulburător de evenimente care transformă realitatea. Emily Baldoni joacă rolul principal. Personul ei trebuind să se confrunte cu întâmplările stranii ce au loc în timpul trecerii unei comete pe deasupra Pământului.

https://www.youtube.com/watch?v=mon1mn7KHjo

Clubul de lupte

Un insomniac devenit o veritabila bomba cu ceas (Edward Norton) si un comis-voiajor alunecos (Brad Pitt) canalizeaza agresivitatea masculina primara intr-o forma noua si socanta de terapie. Conceptul lor se bucura de un succes urias si „cluburi de lupta” se formeaza in lumea subterana a fiecarui oras, pana cand o tipa senzuala si excentrica (Helena Bonham Carter) devine un obstacol in calea lor.

Marele Lebowski / The Big Lebowski (1998)

O comedie de acțiune care-i are în distribuție pe Jeff Bridges, John Goodman, Steve Buscemi și Julianne Moore. Însoțește-i pe „Dude” și pe prietenii săi de bowling într-o aventură plină de personaje pitorești, răpiri, cocteiluri și o mare confuzie de identitate, savurând stilul vizual unic într-o lume excentrică, realizată de creativii frați Cohen. În distribuție: Jeff Bridges, John Goodman, Steve Buscemi

Top 10 seriale în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 11-17 iulie 2022

The Terminal List (2022)

Locotenentul comandant James Reece vrea să se răzbune în timp ce investighează forțele misterioase care au avut de-a face cu asasinarea întregului său pluton. Eliberat de constrângerile statutului său de militar, Reece folosește tot ce-a învățat după aproape două decenii ca militar ca să-i vâneze pe vinovați. În rol principal Chris Pratt, Constance Wu, Taylor Kitsch

Forever Summer: Hamptons

Avery, Frankie, Habtamu, Reid, Emelye, Hunter și Juliet, localnici din Hampton, și-au propus să petreacă o vară de neuitat, însă lucrurile se schimbă când orășeanul Ilan se mută acolo pe timpul verii. Își va face acesta prieteni sau va face valuri încercând să se integreze? Vor rezista prieteniile de-o viață în fața intemperiilor? Nu vă uitați crema de protecție solară! Urmează o vară fierbinte!

The Boys / Băieții

Un grup de justițiari cunoscuți sub numele informal de „Băieții” și-au propus să doboare supereroii corupți doar cu ajutorul dorinței de a lupta murdar.

James May: Our Man In Italy

Buongiorno telespectatorilor! Alăturați-vă lui James May (alias Bim) în cea mai recentă aventură a sa, în care explorează toate aspectele legate de Italia. În prim plan vor fi multă brânză, cultură, mașini, peisaje frumoase și multe altele. Ciao! „James May: Omul nostru în Italia” a avut premiera pe Prime Video din 15 iulie.

Familia noastră /  This Is Us (2016)

Serialul prezintă familia Pearson de-a lungul deceniilor și arată cum cele mai neînsemnate întâmplări ne influențează viața și ceea ce devenim, transcendând timpul, distanța și chiar moartea. Cu: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown.

Lupta perfectă / The Good Fight

La un an după evenimentele ultimului episod din „Nevasta perfectă”, o farsă financiară de proporții distruge reputația tinerei avocate Maia Rindell și-i golește conturile mentorului ei, Diane Lockhart, care e și nașa sa. Obligate să plece de la Lockhart & Lee, cele două i se alătură lui Lucca Quinn la una dintre cele mai proeminente firme de avocatură din Chicago.

La birou / The Office (2005) – Top Prime Video 11-17 aprilie 2022

În acest prim sezon din The Office, directorul regional al Dunder Mifflin Michael Scott (Steve Carell) conduce o echipă de documentare şi pe oamenii săi într-o aventură presărată cu comportamente inadecvate, comentarii bine intenţionate, dar nefericite şi o mulţime de tehnici defectuoase de management.

Star Trek: Picard (2020)

În această adevărată epocă de aur a serialelor, Patrick Stewart nu a rezistat și s-a întors în pielea celui mai îndrăgit personaj al carierei sale, căpitanul Jean-Luc Picard, deși în 2002 își luase adio de la uniforma Federației. Serialul ne arată un Picard pensionat, deziluzionat, trăind retras undeva la o podgorie, la 20 de ani după evenimentele din filmul „Star Trek: Nemesis”. Pe lângă Stewart, în distribuție mai apar Alison Pill, Isa Briones, Santiago Cabrera, Jeri Ryan.

https://www.youtube.com/watch?v=V_rML2ppdW8

Sherlock

Aventurile lui Sherlock Holmes și ale d-rului Watson ajung în Londra secolului al XXI-lea. Cu: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs

Magicienii

Seria îl are în rolul principal pe Jason Ralph („A Most Violent Year,” „Aquarius“) ca Quentin Coldwater, un absolvent genial care se înscrie la Colegiul Brakebills de Pedagogie Magică, o universitate secretă din nordului New York-ului, specializată în magie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton