Homepage  / Filme Online / Prime Video

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, 30 mai – 5 iunie 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, 30 mai - 5 iunie 2022

de Andra Stana,

Top 10 filme și seriale în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 30 mai - 5 iunie 2022. Platforma de streaming Prime Video România oferă în prezent acces la multe producții de top.

Cele mai populare filme de pe Amazon Prime Video au fost „Vrăjitoarea”, „Era și timpul” și „În căutarea Tărâmului de Nicăieri”. De asemenea, în top s-a aflat și „Negociatorul”. În altă ordine de idei, pe lista celor mai urmărite seriale de pe Amazon Prime Video se află producțiile „The Boys”, „The Great” și „Bosch: Legacy”.

Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes în perioada 30 mai – 5 iunie 2022 pe Amazon Prime Video, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

[toc]

Top 10 filme în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

The Witch / Vrăjitoarea (2015)

New England, 1630. După ce e amenințat că va fi exilat de biserică, un fermier englez pleacă de pe plantația lui colonială, mutându-se cu soția și cei cinci copii pe o parcelă izolată de pământ, aflată la marginea unei păduri amenințătoare, în care trăiește un spirit malefic necunoscut. Aproape imediat încep să se întâmple lucruri ciudate. Animalele devin malefice, recoltele sunt distruse și un copil dispare, iar altul este posedat de un spirit malefic.

Cum suspiciunea și paranoia ating cote maxime, membrii familiei își acuză fiica adolescentă, pe Thomasin, de vrăjitorie, însă tânăra neagă totul. În timp ce circumstanțele devin din ce în ce mai periculoase, credința, loialitatea și iubirea fiecărui membru al familiei sunt testate în moduri șocante, de neuitat.

„Era și timpul” / „About Time” (2013)

La 21 de ani, Tim află un secret incredibil de familie de la tatăl lui și anume, că bărbații familiei au capacitatea de a retrăi trecutul. Se poate întoarce în trecut să încerce să facă lucrurile diferit până-i ies perfect. Se decide să-și folosească darul special să-i recâștige inima frumoasei Mary. El află că dragostea adevărată poate fi amuzant de dificilă, chiar și dacă încearcă la nesfârșit.

În căutarea Tărâmului de Nicăieri

Pelicula este povestea vieţii creatorului personajului Peter Pan, James Matthew Barrie, şi a experienţelor care l-au inspirat să scrie romanul pentru copiii care refuză să devină maturi.

Într-un teatru din Londra anului 1903 se desfăşoară ultima punere în scenă a celei mai recente piese scrise de dramaturgul scoţian J.M. Barrie (Johnny Depp). Piesa se dovedeşte un dezastru, spre marea dezamăgire a impresarului lui Barrie (Dustin Hoffman). Încercând să se liniştească, scriitorul porneşte într-o plimbare printr-unul dintre parcurile oraşului. Aici, îi întâlneşte pe Sylvia Davies (Kate Winslet), o văduvă frumoasă, dar foarte bolnavă, şi pe cei patru băieţi ai ei. Unul singur dintre copii, Peter, un matur în haine de copil, îl respinge pe Barrie.

Negociatorul / The Negotiator (1998)

Filmul este inspirat de realitate. Acţiunea se petrece în Chicago, unde unul dintre experţii în negocierea cu teroriştii (Samuel L. Jackson) riscă să fie închis în urma unor acuzaţii nedrepte. Rivalii săi sunt capii poliţiei, care vor să iasă cu bine dintr-o afacere dubioasă şi aruncă vina pe el. Singura lui soluţie este aceea de a lua ostatici câţiva poliţişti, până când se clarifică lucrurile. De cealaltă parte a baricadei, actorul Kevin Spacey.

Omul din interior

Dalton Russell e un spărgător de bănci puțin diferit. În goana lui să execute jaful perfect, Dalton a luat fiecare factor în considerare. Abilitatea neobișnuită a lui Dalton e aceea de a fi întotdeauna cu un pas înaintea oamenilor legii, chiar și înaintea veteranului detectiv Keith Frazier, în ciuda eforturilor sale susținute. Dar mai există și un alt factor în joc. Cu: Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster, Christopher Plummer

Emergency (2022, Amazon Original)

După ce s-au pregătit pentru o noapte de petreceri, trei studenți se confruntă cu o situație neașteptată și trebuie să decidă dacă să cheme sau nu poliția. Cu: RJ Cyler, Donald Elise Watkins, Sebastian Chacon

Top Secret! (1984)

Top Secret! îl pune pe vedeta rock Nick Rivers (Val Kilmer) în fața temutului Comandant General Est German. Este o cursă contra cronometrului pentru că Nick alături de Hillary Flammond (Lucy Gutteridge) trebuie să-l găsească pe tatăl acesteia.

Fericire cu orice preț / Cake (2014)

Hilara Claire Bennett devine fascinată de sinuciderea unei femei. Pe măsură ce descoperă detaliile sinuciderii Ninei, se luptă și cu tragedia personală. Cu Jennifer Aniston

O vreme pentru a ucide / Vremea răzbunării (1996)

Când doi bărbați albi violează cu sălbiticie o tânără de culoare dintr-un oraș sudist, tatăl copilei se teme că aceștia vor fi achitați și își face singur dreptate. Cu Matthew McConaughey, Sandra Bullock, Samuel L. Jackson

Noaptea cometei (2014)

În noaptea unei anomalii astronomice, opt prieteni aflați la o cină au parte de un lanț de evenimente tulburătoare, care au ca efect îndoirea realității.

Top 10 seriale în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

The Boys

Un grup de justițiari cunoscuți sub numele informal de „Băieții” și-au propus să doboare supereroii corupți doar cu ajutorul dorinței de a lupta murdar.

The Great (2020)

The Great este o dramă satirică, comică, bazată pe povestea despre ascensiunea Ecaterinei a II-a a Rusiei de la o străină la cea mai longevivă împărăteasă din istoria Rusiei. O poveste foarte modernă despre trecut.

Bosch: Legacy

Bosch își câștigă acum existența ca detectiv particular la doi ani după ce a părăsit poliția din Los Angeles și se trezește lucrând cu un dușman de odinioară și avocat de top, Honey „Money„ Chandler. Între timp, fiica lui Bosch, Maddie, se aventurează în lumea poliției din Los Angeles.

Lege și ordine: Brigada specială

Familia noastră /  This Is Us (2016)

Serialul prezintă familia Pearson de-a lungul deceniilor și arată cum cele mai neînsemnate întâmplări ne influențează viața și ceea ce devenim, transcendând timpul, distanța și chiar moartea. Cu: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown.

Star Trek: Picard (2020)

În această adevărată epocă de aur a serialelor, Patrick Stewart nu a rezistat și s-a întors în pielea celui mai îndrăgit personaj al carierei sale, căpitanul Jean-Luc Picard, deși în 2002 își luase adio de la uniforma Federației. Serialul ne arată un Picard pensionat, deziluzionat, trăind retras undeva la o podgorie, la 20 de ani după evenimentele din filmul „Star Trek: Nemesis”. Pe lângă Stewart, în distribuție mai apar Alison Pill, Isa Briones, Santiago Cabrera, Jeri Ryan.

https://www.youtube.com/watch?v=V_rML2ppdW8

Oameni nebuni / Mad Men (2007)

Cu acțiunea care se desfășoară în New York-ul anilor ’60, acest serial premiat aruncă o privire în interiorul unei agenții de publicitate, în timpul unei perioade când afacerile pentru care se sacrifică viața personală atrag prin strălucire.

Mânăstirea din centru / Downton Abbey  (2010)

Lovestruck High

Lindsay Lohan narează Liceul Iubirii, un reality-show care duce un grup de tineri britanici singuri care caută iubire în propriul liceu. La sfârşitul semestrului, care cuplu va deveni regele şi regina balului, câştigând 100.000 de dolari?

Two and a Half Men / Doi bărbați și jumătate

Multitalentatul Ashton Kutcher al cărui succes s-a manifestat în domeniul filmului, televiziunii și pe rețelele de socializare, se alătură actorilor din DOI BĂRBAȚI ȘI JUMĂTATE nominalizat la premiile Emmy®, în rolul miliardarului Walden Schmidt, în comedia de succes despre bărbați, femei, sex, relații, divorț, mame, părinți unici, familii surogat, bani și, foarte important, iubire.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton