Homepage  / Filme Online / Prime Video

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, 6-12 iunie 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, 6-12 iunie 2022

de Andra Stana,

Top 10 filme și seriale în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 6-12 iunie 2022. Platforma de streaming Prime Video România oferă în prezent acces la multe producții de top.

Cele mai populare filme de pe Amazon Prime Video au fost „Journey to Self”, „Under Control” și „Deep in the Heart”. De asemenea, în top s-a aflat și „Santoalla”. În altă ordine de idei, pe lista celor mai urmărite seriale de pe Amazon Prime Video se află producțiile „The Boys”, „This is Us” și „Chicago Med”.

Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes în perioada 6-12 iunie 2022 pe Amazon Prime Video, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

[toc]

Top 10 filme în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 6-12 iunie 2022

Journey to Self (2013)

„Journey to Self” este o poveste intensă despre prietenie, sacrificiu și respect de sine. Patru prieteni din copilărie, Regina, Nse, Rume și Alex, primesc vestea că un alt prieten de-al lor de mult timp, Uche, a murit. Cu Dakore Akande, Chris Attoh, Femi Brainard

Under Control / Sub control (2011)

În lumea închisă a industriei energiei nucleare a avut loc una dintre cele mai fascinante lupte ale umanității. Frumos filmat pe peliculă de 35 mm, acest documentar trece dincolo de dezbaterile publice pentru a spune o poveste despre omenire și o știință periculoasă. Documentar regizat de Volker Sattel.

Deep in the Heart / Adânc în inimă (2019)

Deep in the Heart urmărește patru pacienți care se confruntă cu faptul că au suferit o intervenție chirurgicală majoră care le-a salvat viața. Chirurgii pricepuți pot repara corpuri, dar depinde de pacienți să admită negarea și să înfrunte realitatea situației lor. Își pot schimba viața și renunța la obiceiurile lor? Documentar regizat de Randall Wright

Santoalla (2017)

Martin și Margo s-au mutat la Santoalla în căutarea unei vieți simple departe de oraș, dar a început un conflict de un deceniu cu vecinii lor din mediul rural, care a culminat într-o crimă șocantă care avea să dureze ani de zile pentru a fi rezolvată. Documentar regizat de Andrew Becker.

Valul / The Wave (2008)

Actiunea se petrece intr-un orăsel german din timpurile actuale si il are ca protagonist pe Rainer, un profesor nonconfomist de istorie contemporană, extrem de popular printre adolescenti multumită spiritului său deschis si a gândirii complexe. Nevoit să predea cursul despre totalitarism, Rainer incearcă să isi convingă ascultătorii că nazismul poate fi readus la viată…

Jocul (1997)

În acest thriller captivant, Michael Douglas interpretează rolul unui businessman de succes, mereu în control, până în momentul în care un cadou neașteptat distruge totul într-o serie de evenimente devastatoare.

The Invisible Word / Cuvântul invizibil (2016)

Cesano este un oraș mic cu o incidență mare a leucemiei, în special în rândul copiilor. De asemenea, găzduiește site-ul emițător global al Radio Vatican. Legăturile dintre cei doi au dus la o anchetă pentru omor din culpă. Documetar regizat de Alberto Boldini

Prince of Muck / Prințul de Muck (2021)

Patriarhul pensionar Lawrence MacEwen va muri în curând. În calitate de Laird al Insulei Muck, misiunea lui a fost să păstreze societatea fragilă de pe această insulă scoțiană, astfel încât să poată trece fiului său și generațiilor viitoare. Dar controlul lui eșuează. Documentar regizat de Cindy Jansen

When Arabs Danced / Când arabii dansau (2018)

Regizorul Jawad Rhalib își pune la îndoială cultura, în special dragostea pentru dans și muzică, în acest important reamintire că artele creative au făcut întotdeauna parte din identitatea arabă.

Noaptea cometei (2014)

În noaptea unei anomalii astronomice, opt prieteni aflați la o cină au parte de un lanț de evenimente tulburătoare, care au ca efect îndoirea realității.

Top 10 seriale în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 6-12 iunie 2022

The Boys

Un grup de justițiari cunoscuți sub numele informal de „Băieții” și-au propus să doboare supereroii corupți doar cu ajutorul dorinței de a lupta murdar.

Familia noastră /  This Is Us (2016)

Serialul prezintă familia Pearson de-a lungul deceniilor și arată cum cele mai neînsemnate întâmplări ne influențează viața și ceea ce devenim, transcendând timpul, distanța și chiar moartea. Cu: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown.

Chicago Med

Producătorul executiv Dick Wolf, câștigător al premiului Emmy, oferă „Chicago Med” – cel mai nou episod al captivantei francize „Chicago” – o călătorie emoționantă prin haosul cotidian din cel mai nou centru de traume de ultimă generație din oraș și în viețile curajoșilor medici și asistente. Împreună, ei se vor confrunta cu cele mai critice cazuri medicale din Chicago.

Dincolo de hotare

Un fermier care luptă pentru pământul și familia sa descoperă un mister uriaș la marginea ținuturilor sălbatice ale Wyomingului. Cu Josh Brolin, Lili Taylor, Noah Reid

Mânăstirea din centru / Downton Abbey  (2010)

Red Oaks (2015)

În vara anului 1985, David Meyers, de 20 de ani, primeşte o slujbă de antrenor de tenis la clubul Red Oaks, într-o suburbie din New Jersey. Părinţii, iubita şi colegii lui îl presează să accepte un viitor pe care el nu e sigur că îl doreşte.

The Wilds

Un grup de adolescente luptă pentru supravieţuire după ce ajung pe o insulă în urma prăbuşirii avionului. Se ceartă şi se împrietensc, află mai multe una despre alta, despre secretele şi traumele trăite. Dar drama are o întorsătură. Fetele nu au ajuns pe insulă din întâmplare. Cu Sophia Ali, Shannon Berry, Jenna Clause

Deutschland

1986: Germania de Est este în faliment, Perestroika este reală, terorismul afectează Europa, criza SIDA se intensifică și lupta împotriva apartheidului continuă. Alungat pentru păcatele sale din 1983, Martin Rauch este înrolat de către mătușa sa, Lenora, în noul ei plan; dezvăluind adevărații locatari ai statului comunist și punându-i pe amândoi în pericol de moarte.

La birou / The Office (2005)

În primul sezon din The Office, directorul regional al Dunder Mifflin Michael Scott (Steve Carell) conduce o echipă de documentare şi pe oamenii săi într-o aventură presărată cu comportamente inadecvate, comentarii bine intenţionate, dar nefericite şi o mulţime de tehnici defectuoase de management.

The Great (2020)

The Great este o dramă satirică, comică, bazată pe povestea despre ascensiunea Ecaterinei a II-a a Rusiei de la o străină la cea mai longevivă împărăteasă din istoria Rusiei. O poveste foarte modernă despre trecut.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton