Homepage  / Filme Online / Disney Plus

Cele mai urmărite filme și seriale Disney Plus, la o săptămână de la lansare

Cele mai urmărite filme și seriale Disney Plus, la o săptămână de la lansare

de Andra Stana,

Topul 10 al filmelor și serialelor TV de pe Disney Plus în România, după prima săptămână de la lansare. Iată ce producții au fost urmărite cel mai mult.

Care au fost cele mai urmărite producții pe Disney Plus, în prima săptămână de la lansare

Filmele lui Ryan Reynolds au dominat lista celor mai populare filme pe Disney Plus în prima săptămână în România, cu „Free Guy” pe locul 1 și „Deadpool” pe locul 4. Printre alte titluri se numără „Moarte pe Nil” din 2022, „Eternii” și „Ultimul duel”. Cel mai longeviv serial de televiziune, „Anatomia lui Grey”, și-a asigurat primul loc în ceea ce privește serialele cel mai urmărite pe noua platformă de streaming de la noi. Locurile 2 și 3 au fost ocupate de două seriale mai noi, „Obi-Wan Kenobi” și „Moon Knight”.

Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes în perioada 14 – 20 iunie 2022, în prima săptămâna de la lansarea în România, pe Disney Plus, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

[toc] 

Top 10 filme în România pe Disney Plus, săptămâna 14-20 iunie 2022

Eliberează-l pe Guy (2021)

Un casier bancar (Ryan Reynolds) descoperă că este, de fapt, un jucător de fundal într-un joc video de tip lume deschisă și decide să devină eroul propriei sale povești.

Avatar (2009)

Avatar ne introduce în uimitoarea lume a Pandorei, în care un bărbat pornește într-o aventură epopeică, ajungând în cele din urmă să lupte pentru a salva atât pe cei pe care-i iubește, cât și locul care i-a devenit acum casă. Cu Sam Worhigton, Zoe Saldana.

Death on the Nile / Moarte pe Nil (2022)

Vacanța egipteană a lui Hercule Poirot la bordul unui vapor cu aburi se transformă într-o căutare terifiantă a unui criminal atunci când luna de miere a unui cuplu este întreruptă în mod tragic. Pe fundalul cu priveliști de deșert și piramidele de la Giza, această poveste, despre pasiune și gelozie, prezintă un grup cosmopolit de călători. Cu Tom Bateman, Annette Bening, Kenneth Branagh

Deadpool (2016)

Bazat pe cel mai neconvențional antierou al benzilor desenate Marvel, Deadpool spune povestea începuturilor mercenarului Wade Wilson, care îl urmărește până în pânzele albe pe bărbatul care aproape i-a distrus viața. Cu Ryan Reynolds, Morena Baccarin.

Prometheus (2012)

O echipă de exploratori descoperă un indiciu despre originile omenirii pe Pământ, conducându-i într-o călătorie prin Univers. Acolo, ei trebuie să ducă o bătălie pentru a salva viitorul rasei umane. Cu Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce, Idris Elba.

https://www.youtube.com/watch?v=34cEo0VhfGE

The Night House (2021)

Tulburată de moartea neașteptată a soțului ei, Beth (Rebecca Hall) rămâne singură în casa de pe malul lacului pe care a construit-o pentru ea. În curând, viziuni tulburătoare ale unei prezențe în casă încep să o atragă cu o alură fantomatică. Tânjing după răspunsuri, ea începe să sape în lucrurile soțului ei, doar pentru a descoperi secrete ciudate și tulburătoare.

Eternii (2021)

Eternii, filmul Studiourilor Marvel, urmărește un grup de eroi nemuritori care au protejat Pământul de la începutul timpului. Când creaturi monstruoase numite Devianți, considerate dispărute de secole, reapar în mod misterios, Eternii sunt nevoiți să se reunească pentru a apărea omenirea din nou.

Ultimul duel (2021)

Jodie Comer este fermecătoare în această poveste de trădare și răzbunare, care are loc în Franța secolului al XIV-lea, a regizorului vizionar Ridley Scott. Bazat pe evenimente reale, filmul îi are în distribuție pe Matt Damon și Adam Driver în rolurile prietenilor Jean de Carrouges și Jacques Le Gris, doi cavaleri care trebuie să lupte până la moarte după ce soția lui Carrouges (Comer) îl acuză pe Le Gris de agresiune.

Home Alone (1990)

Când Kevin McCallister e lăsat în urmă de familia sa ce pleacă în vacanța de Crăciun, acesta trebuie să își apere casa de doi hoți năstrușnici, până la întoarcerea rudelor lui. Cu Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

Burn-E (2008)

Protagonistul acestui scurt metraj este un robot de sudură de pe naveta Axiom, pe nume BURN-E, care, în timp ce repară un bec, este încuiat pe dinafară de către WALL-E și EVE.

Top 10 seriale în România pe Disney Plus, săptămâna 14-20 iunie 2022

Anatomia lui Grey (2005-2021)

Pe Disney Plus pot fi urmărite toate episoadele din Anatomia lui Grey, sezoanele 1-18. Drama medicală plină de intensitate urmărește viața lui Meredith Grey și a echipei de doctori de la spitalul Grey Sloan Memorial, care se confruntă cu decizii de viață și de moarte în fiecare zi. Ei caută consolare unii la alții și, uneori, ceva mai mult decât o simplă prietenie. Împreună ei descoperă că nici medicina, nici relațiile nu pot fi definite în alb și negru. Creator: Shonda Rhimes. Cu Ellen Pompeo, Chandra Wilson, Kevin McKidd, Cateruba Scorsone, James Pickens Jr.

Obi-Wan Kenobi (2022)

În timpul domniei Imperiului, Obi-Wan Kenobi pornește într-o misiune crucială. Cu Ewan McGregor. Lumina intermitentă îi poate afecta pe telespectatorii fotosensibili. Serial SF, acțiune și aventură

Familia mea dementă (1999-2021)

Aventurile familiei Griffin, o familie excentrică ce locuiește în New England, condusă de tatăl Peter și de mama Lois.

Seria animată prezintă aventurile familiei Griffin. Înduioșătorul ignorant Peter și soția lui casnică, Lois, locuiesc în Quahog, R.I., și au trei copii. Meg, cea mai mare dintre copii, este o marginalizată, iar adolescentul Chris este ciudat și habar nu are nimic când vine vorba de sexul opus. Cel mai mic, Stewie, este un copil geniu care și-a pus în cap să-și ucidă mama și să distrugă lumea. Câinele vorbitor, Brian, îl urmărește pe Stewie în timp ce bea martini și își rezolvă problemele personale.

The Kardashians (2022)

Familia pe care o știți și o îndrăgiți revine cu un serial nou-nouț, oferind acces nelimitat în viața sa. Kris, Kourtney, Kim, Khloe, Kendall și Kylie reiau filmările pentru a dezvălui adevărul din spatele titlurilor din presă. Titlu Hulu.

https://www.youtube.com/watch?v=CvEzCkdgnWk

Mandalorianul (2019-2020)

În urma prăbușirii Imperiului, un pistolar singuratic își face drum prin galaxie. Cu: Pedro Pascal, Carl Weathers, Gina Carano

Moon Knight

Când Steven Grant, un angajat timid al unui magazin de suveniruri, începe să aibă pierderi de memorie și amintiri din altă viață, el descoperă că suferă de tulburare disociativă de identitate și împarte trupul cu mercenarul marc Spector. În timp ce dușmanii lui Steve/Marc ies la iveală, cei doi trebuie să facă față identităților lor complexe, în lumea periculoasă a misterelor atotputernicilor zei egipteni. Cu Oscar Isaac

Familia Simpson (1989-2021)

Această comedie animată prezintă familia omonimă din Springfield. Capul familiei Simpson, Homer, nu e un familist tipic. Angajat la o centrală nucleară, încearcă să-și conducă familia, dar adesea constată că îl conduc ei. Familia o include pe mama iubitoare cu păr albastru, Marge, pe fiul poznaș, Bart, pe fiica elitistă, Lisa, și pe bebelușa Maggie.

The Orville (2017-2022)

La 400 de ani în viitor, serialul urmărește aventurile lui Orville, o navă spațială medie de explorare. Echipajul acesteia, format din oameni și extratereștri, se confruntă cu minunile și pericolele din spațiul cosmic. Cu Seth MacFarlane, Adrianne Palicki.

The Walking Dead: Invazia zombi

Această serie urmărește un grup de supraviețuitori în timpul apocalipsei zombie. Uneori, conflictele personale reprezintă un pericol, iar unii devin dispuși să facă orice pentru a supraviețui. Cu Andrew Lincoln, John Bernthal, Sarah Wayne Callies.

Dosarele X (1993-2018)

Dosarele X e serialul legendar despre agenții FBI speciali care anchetează cazuri numite „Dosarele X”, cu fenomene paranormale sau imposibil de explicat. Cu David Duchovny, Gillian Anderson.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton