Homepage  / Filme Online / HBO

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 11-17 iulie 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 11-17 iulie 2022

de Andra Stana,

Top 10 filme și seriale în România pe HBO Max, în perioada 11-17 iulie 2022. Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes săptămâna trecută, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

Cele mai populare filme de pe HBO Max au fost „Vânătorul de recompense”, „The Wait” și „Cea pe care o iubesc”. De asemenea, în top s-a aflat și „Casa Gucci”. În altă ordine de idei, pe lista celor mai urmărite seriale TV de pe HBO Max s-au aflat producțiile „Ce facem în umbră”, „The Pursuit of Love” și „Hausen”.

Iată care au fost filmele și serialele pe care românii le-au urmărit în număr mare în ultimele 7 zile la HBO Max în România, potrivit site-ului JustWatch.

[toc]

Top 10 cele mai urmărite filme HBO MAX, săptămâna 11-17 iulie 2022

Blade Runner 2049 / Vânătorul de recompense 2049 (2017)

În 2049, un nou vânător de recompense, ofițerul K de la LAPD, descoperă un secret îngropat de mulți ani care poate arunca societatea în haos. Descoperirea lui îl determină să-l caute pe fostul vânător Rick Deckard care a dispărut în urmă cu 30 de ani. Cu Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana De Armas, Sylvia Hoeks

The Wait / Așteptarea (2015)

Anna își petrece zilele în singurătate în camerele mari ale unei vile vechi din Sicilia. Jeanna apare pe neașteptate. Ea este iubita lui Giuseppe, fiul Annei, care a invitat-o acolo. Anna nu știa de existența Jeannei și Giuseppe e plecat…

The One I Love / Cea pe care o iubesc (2014)

Aflați la un pas de despărțire, Ethan și Sophie se duc într-o casă de vacanță minunată, timp de un weekend, în încercarea de a-și salva căsnicia. Însă în scurt timp, cei doi vor trebui să-și înfrunte problemele direct. Cu Mark Duplass, Elisabeth Moss, Ted Danson

Cosmos (1996)

Filmul prezintă șase povești diferite, aduse laolaltă într-un singur film. Poveștile sunt aduse împreună de taximetristul grec, Cosmos, care apare la momentul potrivit, pentru a le duce pe personaje la destinații diferite.

A Forbidden Orange / O portocală interzisă (2021)

Deși este unul dintre cele mai importante filme ale lui Stanley Kubrick, „Portocala mecanică” a fost interzis de guvernul generalului Franco în Spania, o dictatură fascistă care a durat timp de 35 de ani, după un război civil crud.

All the Moons / Toate lunile (2020)

În timp ce războiul face ravagii în Spania, în 1876, un orfelinat e bombardat și o fetiță e grav rănită. Ea e salvată de o femeie pe care o consideră ca fiind un înger care-i vindecă rănile, în timp ce-i oferă darul vieții eterne.

House of Gucci / Casa Gucci (2021)

Când Patrizia Reggiani, o femeie de rând, cu începuturi umile, se căsătorește și intră în familia Gucci, ambiția ei începe să scape de sub control și să declanșeze o spirală de trădări, decadență, răzbunare și, în cele din urmă, duce la crimă. Cu Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Salma Hayek.

Ghosting Gloria / Gloria și fantoma (2021)

Gloria, care n-a avut niciodată un orgasm, simte satisfacție cu fantoma proprietarului anterior al apartamentului ei. Ea trebuie să aleagă între o relație perfectă cu o entitate invizibilă sau să încerce să aibă o relație cu un bărbat real.

Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden (2012)

Un film de acțiune care prezintă formarea membrilor Navy SEAL Team 6 pentru misiunea și atacul din anul 2011 asupra lui Osama Bin Laden.

Crossword Mysteries: Riddle Me Dead (2021)

Tess e invitată să participe la o emisiune concurs, dar când gazda e ucisă în mod neașteptat, ea și detectivul Logan O’Connor vor să afle ce s-a întâmplat de fapt. Lacey Chabert, Brennan Elliott și Barbara Niven interpretează rolurile principale.

Top 10 cele mai urmărite seriale HBO MAX, săptămâna 11-17 iulie 2022

What We Do in the Shadows / Ce facem în umbră (2019)

Vampirii încearcă să planifice un ospăț însângerat în onoarea unei vizite din partea stăpânului lor antic de pe vechiul continent.

The Pursuit of Love / În căutarea dragostei

Adaptare a romanului scris de Nancy Mitford, povestea le urmărește pe Fanny și pe Linda, două tinere, care sunt verișoare și prietene, în timp ce învață despre iubire și viața de adult în anii de dinainte de al Doilea Război Mondial.

Hausen / Locuința (2020)

Juri se mută împreună cu tatăl său într-un complex de locuințe întunecate și-l întâlnește pe Dennis

Edge of the Earth / Marginea Pământului (2022)

Snowboarderii Jeremy Jones, Elena Hight și schiorul Griffin Post merg în Parcul Național Glacier Bay din Alaska pentru a încerca o coborâre fără precedent a muntelui Bertha pe vremea periculoasă de iarnă.

Breeders / Părinții și copii (2020)

Copiii nu au somn. Paul și Ally credeau că aceste nopți s-au terminat. Paul petrece noaptea luptându-se cu propria lui furie și cu inabilitatea copiilor săi de a dormi.

Luther

Luther trebuie să prindă un lunetist care a pornit într-o misiune, aceea de a omorî polițiști. Însă pe măsură ce numărul cadavrelor crește, Luther trebuie să descopere adevăratele motive ale ucigașului.

Westworld

Acest serial HBO este o odisee întunecată despre începutul conștiinței artificiale și evoluția păcatului care explorează o lume în care fiecare poftă umană, fie ea nobilă sau depravată, poate fi satisfăcută.

https://www.youtube.com/watch?v=2l4tuNYvPa4

Three Busy Debras / Cele trei Debra

Cum decurg viețile de zi cu zi suprarealiste a trei gospodine, toate numite Debra, într-o suburbie bogată, Lemoncurd, Connecticut.

Irma Vep

O vedetă americană de film, deziluzionată de cariera ei, vine în Franța pentru a o juca pe Irma Vep într-un remake al clasicului film mut „Les Vampires”. Diferențele dintre ea și personajul pe care îl interpretează încep să se estompeze și să se îmbine.

The Anarchists / Anarhiștii

O comunitate de anarhiști emigrează în Mexic, la Acapulco, pentru a se sustrage de la puterile națiunilor și ale băncilor. Pe măsură ce mișcarea crește, căutarea colectivă după o viață fără un stat e deraiată de bogăție, conflicte, droguri și crime.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton