Homepage  / Filme Online / HBO

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 20-26 iunie 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 20-26 iunie 2022

de Andra Stana,

Top 10 filme și seriale în România pe HBO Max, în perioada 20-26 iunie 2022. Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes săptămâna trecută, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

Cele mai populare filme de pe HBO Max au fost „Black Box”, „Înainte de apus” și „Venom: Să fie carnagiu”. De asemenea, în top s-a aflat și „Momentum Generation”. În altă ordine de idei, pe lista celor mai urmărite seriale TV de pe HBO Max s-au aflat producțiile „The Cleaning Lady”, „Visitors” și „The Walking Dead: Invazia zombi”.

Iată care au fost filmele și serialele pe care românii le-au urmărit în număr mare în ultimele 7 zile la HBO Max în România, potrivit site-ului JustWatch.

[toc]

Top 10 cele mai urmărite filme HBO MAX, săptămâna 20-26 iunie 2022 

Black Box / Cutia neagră (2021)

Un tânăr și talentat analist al cutiei negre pornește într-o misiune, de a găsi motivul din spatele prăbușirii fatale a unui avion nou. Când cazul e închis, el simte că ceva e în neregulă cu probele și începe propria investigație. Cu Pierre Niney, Lou de Laâge, André Dussollier, Sébastien Pouderoux, Olivier Rabourdin.

Înainte de apus / Before Sunset (2004)

Au trecut nouă ani de când Jesse (Ethan Hawke) şi Céline (Julie Delpy), eroii din „Plimbare în noapte” (1995), au petrecut împreună o noapte în Viena. Între timp, el a scris o carte despre întâlnirea lor, iar acum se află la Paris, ca să o promoveze. Cu acest prilej, o reîntâlneşte pe Céline, cu care se plimbă prin Oraşul îndrăgostiţilor pentru câteva ore, înainte să plece spre casă. Nominalizare la Oscar pentru scenariu adaptat. Cu: Ethan Hawke, Julie Delpy, Vernon Dobtcheff, Louise Lemoine Torres

Venom: Să fie carnagiu (2021)

Eddie Brock încă încearcă să coexiste cu extraterestrul Venom, care-și schimbă forma. Când ucigașul în serie Cletus Kasady devine gazda unui simbiot extraterestru, Brock și Venom trebuie să-și pună deoparte neînțelegerile, ca să-l oprească pe acesta. Cu Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, Naomie Harris. Film regizat de Andy Serkis.

Momentum Generation (2018)

Pentru prima oară, membrii echipei legendare de surf „Momentum Generation” sunt de acord să-și spună povestea, ceea ce le dă acces fără precedent documentariștilor la ore de arhivă și la cercul intim al echipei. Cu Jeannie Chesser, Tom Delonge, Shane Dorian, Fletcher Dragge, Sunny Garcia.

Clientul / The Client (1994)

Filmul este despre un băiat a cărui viață e în pericol după ce a dat peste informații vitale despre uciderea unui politician. Avocata lui (Susan Sarandon) e singura care s-a oferit să-l protejeze de atenția nedorită a mafiei și a FBI-ului. Cu Susan Sarandon, Tommy Lee Jones, Anthony LaPlaglia, Anthony Edwards, Mary-Louise Parker

The Substitute / Înlocuitorul (2021)

Spania, 1982. Un polițist tânăr și călit se implică în investigarea uciderii stranii a predecesorului său, într-o mică stațiune de pe malul mării. Ancheta îl duce la un grup de naziști, care duc o viață liniștită pe coastă. Cu: Ricardo Gómez, Vicky Luengo, Pere Ponce, Pol López, Joaquín Climent, Nuria Herrero

La Mif / Familia (2021)

Niște adolescente au fost puse într-un cămin rezidențial, împreună cu asistenții sociali. Această experiență forțată de „familie” creează tensiuni neașteptate și intimități. Un incident declanșează o serie de reacții exagerate. Cu: Charlie Areddy, Kassia Da Costa, Amandine Golay, Claudia Grob

La Middleton / At Middleton (2013)

Vera Farmiga și Andy Garcia interpretează doi părinți care se îndrăgostesc în timp ce-și însoțesc copiii într-un tur al colegiilor eligibile. Ce n-aduce anul, aduce ceasul. Cu: Andy Garcia, Vera Farmiga, Taissa Farmiga, Spencer Rocco Lofranco, Nicholas Braun

Cleo (2019)

Cleo încearcă să ia viața de la capăt după ce un accident îi omoară părinții. Ea și fratele ei sunt crescuți de bunica lor și cunoaște un bărbat în vârstă care pare că îi înțelege situația. Cu: Anna Franziska Jaeger, Roy Aernouts, Natali Broods, Yolande Moreau, Martha Canga Antonio

Stand-up Tig Notaro (2015)

Una dintre cele mai cunoscute comediante din ziua de azi are primul program special HBO. Cunoscută pentru excentricul simț al umorului, Tig Notaro se folosește adesea de experiențele personale în spectacolele ei.

Top 10 cele mai urmărite seriale HBO MAX, săptămâna 20-26 iunie 2022

The Cleaning Lady / La chica que limpia / Menajera

Rosa e o mamă singură, care are două slujbe pentru a-și ajuta copilul bolnav. Ea trebuie să lucreze la o petrecere și, ulterior, descoperă scena unei crime și se oferă să curețe locul pentru a-și salva viața. Cu: Damayanti Quintanar, Gustavo Sanchez Parra, Alexis Valdés, Gerardo Trejo Luna, Ana Layevska

Visitors / Vizitatorii

În prima zi a lui Richard ca ofițer de poliție, două nave spațiale se ciocnesc deasupra micului orășel Pointe-Claire. Accidentul este primul eveniment dintr-o serie de întâmplări misterioase.

The Walking Dead: Invazia zombi

“The Walking Dead” prezintă drama continuă a oamenilor după apocalipsa zombi. Serialul urmărește un grup de supraviețuitori conduși de fostul ofițer de poliție Rick Grimes care călătoresc în căutarea unui cămin sigur.

Shameless / Fără rușine

William H. Macy interpretează rolul principal: Frank Gallagher, părinte singur mândru de cei șase copii deștepți, plini de inițiativă și foarte independenți. Probabil nu seamănă cu orice familie obișnuită, dar nu se scuză pentru cine sunt.

Mind Over Murder / Verdict final

Serialul prezintă povestea bizară și complexă din punct de vedere psihologic a șase persoane care au fost condamnate pentru uciderea unei iubite bunici în vârstă de 68 de ani, Helen Wilson, în Beatrice, Nebraska, în 1985.

Birdgirl

În spin-off-ul lui Harvey Birdman, Judy Ken Sebben – Birdgirl – adună o echipă de luptă împotriva răului – Birdteam. Misiunea: anularea deciziilor generației anterioare și limitarea ravagiilor produse de ideile proaste de salvare a lumii.

Westworld (2016)

În timp ce o nouă zi plină de fantezie se desfășoară în Westworld, programatorul Bernard îl informează pe fondatorul parcului, doctorul Robert Ford, în legătură cu niște incidente de comportament haotic al unor gazde recodate de curând. Cu: Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden.

Soția călătorului în timp

Adaptat de Steven Moffat din romanul cu același nume, serialul urmărește povestea magică de dragoste dintre Clare (Rose Leslie din „Game of Thrones”) și Henry (Theo James din „Divergent”) și o căsnicie cu o problemă… călătoria în timp.

Menudo: Forever Young / Menudo: Mereu tineri

„Menudo: Forever Young” prezintă ascensiunea și decăderea celei mai legendare trupe de băieți latino-americani din istorie, Menudo.

https://www.youtube.com/watch?v=h8b3VB0vSqo

Cartelul crimelor / The Wire

În timpul procesului lui D’Angelo Barksdale, un traficant de droguri acuzat de crimă, principalul martor al acuzării își schimbă mărturia, salvându-l pe mafiot. Cu: Dominic West, Lance Reddick, Sonja Sohn, Wendell Pierce, Deirdre Lovejoy, John Doman

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton