Homepage  / Filme Online / HBO

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 13-19 iunie 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 13-19 iunie 2022

de Andra Stana,

Top 10 filme și seriale în România pe HBO Max, în perioada 13 - 19 iunie 2022. Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes săptămâna trecută, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

Cele mai populare filme de pe HBO Max au fost „Father of the Bride”, „Penguin Bloom” și „Senna”. De asemenea, în top s-a aflat și „Familia Addams 2”. În altă ordine de idei, pe lista celor mai urmărite seriale TV de pe HBO Max se află producțiile „The Tower”, „The Walking Dead: Invazia zombi” și „Barry”.

Iată care au fost filmele și serialele pe care românii le-au urmărit în număr mare în ultimele 7 zile la HBO Max în România, potrivit site-ului JustWatch.

[toc]

Top 10 cele mai urmărite filme HBO MAX, săptămâna 13-19 iunie 2022 

Father of the Bride / Tatăl miresei (2022)

Billy și Ingrid, care sunt căsătoriți de mult timp, sunt surprinși atunci când fiica lor Sofia vine să-i viziteze în Miami. Dar surprizele nu se opresc aici: ea îl prezintă și pe noul ei iubit, Adan, cu care vrea să înceapă o viață nouă în Mexic. Cu Andy Garcia, Gloria Estefan, Adria Arjona, Diego Boneta

Penguin Bloom (2020)

Sam Bloom e o mamă tânără, a cărei lume e distrusă în urma unui accident. Un aliat neașteptat intră în familia lui Bloom, sub forma unei coțofene rănite, pe nume Penguin, care schimbă viețile tuturor. Cu Naomi Watts, Andrew Lincoln

Senna (2010)

Un documentar revelator despre Ayrton Senna, pilotul brazilian de Formula 1 care, înainte să moară pe pistă, la vârsta de 34 de ani, a câștigat de trei ori campionatul mondial.

Familia Addams 2 (2021)

Cauți un mod de a-ți condimenta viața? Fă-ți bagajele și alătură-te familiei Addams în excursie! O călătorie plină de aventuri prin America, pe parcursul căreia se întâlnesc cu verișorul lor, IT, precum și cu multe alte personaje stranii.

Profesioniștii crimei / Reservoir Dogs (1992)

Nu se cunoșteau deloc și au fost adunați ca să realizeze crima perfectă. Apoi, un simplu jaf se transformă într-o ambuscadă sângeroasă, iar ucigașii își dau seama că unul dintre ei e informator al poliției. Însă care?

Din distribuție: David Steen, Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen, Steve Buscemi, Chris Penn.

Perpetual Planet: Heroes of the Oceans / Planeta perpetuă: Eroii oceanului (2020)

Oceanografa legendară Sylvia Earle și o echipă de oameni de știință inovatori în domeniul marin spun povestea muncii incredibile întreprinse în toată lumea pentru a proteja ecosistemul fragil al oceanelor.

Jocuri, poturi și focuri de armă (1998)

Fermecătorul Eddie se înscrie în cel mai important joc de cărți din viața lui, folosind economiile celor mai buni trei prieteni ai lui, Tom, Bacon și Soap. Dar el pleacă de la masă datorându-i mafiotului Hatchet Harry jumătate de milion.

Deadpool (2016)

Un fost agent al forțelor speciale este supus unui experiment care îi oferă puteri incredibile de vindecare. Înarmat cu aceste capacități și un simț special al umorului, Deadpool îl vânează pe cel care i-a distrus viața. Cu Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein

Women is Losers (2021)

Adolescenta Celina e însărcinată și decide să păstreze copilul, după ce prietena ei moare din cauza unui avort. Celina găsește aliați și mentori, în timp ce înfruntă obstacolele statutului de mamă tânără, singură și de culoare, în anii 60.

https://www.youtube.com/watch?v=hT-pyloBiE4

Top 10 cele mai urmărite seriale HBO MAX, săptămâna 13-19 iunie 2022

The Tower / Turnul

DS Sarah Collins și colegul ei, DC Steve Bradshaw, investighează mortea polițistului Hadley Matthews și a lui Farah Mehenni, o refugiată libaneză în vârstă de 15 ani.

The Walking Dead: Invazia zombi

“The Walking Dead” prezintă drama continuă a oamenilor după apocalipsa zombi. Serialul urmărește un grup de supraviețuitori conduși de fostul ofițer de poliție Rick Grimes care călătoresc în căutarea unui cămin sigur.

Barry

În acest nou serial de comedie neagră, un asasin plătit deprimat are o revelație în carieră – descoperă fascinanta lume a teatrului din Los Angeles – dar de o viață în afara legii nu se scapă atât de ușor.

https://www.youtube.com/watch?v=yx6AS0zzfGM&t=5s

Irma Vep (2022)

Alicia Vikander joacă în #IrmaVep, o nouă serie limitată bazată pe clasicul cult din 1996 cu același nume.

După ce sosește în Paris pentru a filma cel mai recent proiect al ei, „The Vampires”, actrița de top Mira Harberg se întâlnește cu o veche iubire.

https://www.youtube.com/watch?v=GdMxxttO1BI

The Baby / Copilul

Serialul prezintă o examinare crudă și cu umor negru a maternității, din perspectiva unei femei care nu-și dorește să fie mamă.

Westworld (2016)

În timp ce o nouă zi plină de fantezie se desfășoară în Westworld, programatorul Bernard îl informează pe fondatorul parcului, doctorul Robert Ford, în legătură cu niște incidente de comportament haotic al unor gazde recodate de curând. Cu: Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden.

Soția călătorului în timp

Adaptat de Steven Moffat din romanul cu același nume, serialul urmărește povestea magică de dragoste dintre Clare (Rose Leslie din „Game of Thrones”) și Henry (Theo James din „Divergent”) și o căsnicie cu o problemă… călătoria în timp.

The Staircase

O explorare a vieții lui Michael Peterson, a familiei sale din Carolina de Nord și a morții suspecte a soției sale, Kathleen Peterson. Cu Toni Collette și Colin Firth.

The Freak Brothers / Frații Freak

Bazat pe comicsurile lui Gilbert Shelton, serialul, a cărui acțiune are loc în San Francisco, îi are ca eroi pe patru „Freak”, care iubesc canabisul și pot călători în timp: Freewheelin’ Franklin, Phineas, Fat Freddy și pisica lui Fat Freddy, Kitty.

Motherland

Câțiva părinți deloc perfecți dezvăluie laturile comice și nebunești ale vieții de mamă în timp ce încearcă să gestioneze provocările aduse de realitatea de a fi părinte, acolo unde haosul e putere și toți se chinuie să rămână pe calea cea bună

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton