Homepage  / Filme Online / HBO

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 18-24 iulie 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 18-24 iulie 2022

de Andra Stana,

Top 10 filme și seriale în România pe HBO Max, în perioada 18-24 iulie 2022. Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes săptămâna trecută, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

Cele mai populare filme de pe HBO Max au fost „Urma”, „Fetele nu ar trebui să meargă singure noaptea” și „Totul despre mama mea”. De asemenea, în top s-a aflat și „Casa Gucci”. În altă ordine de idei, pe lista celor mai urmărite seriale TV de pe HBO Max s-au aflat producțiile „Murder at the Cottage: The Search for Justice for Sophie”, „Curfew” și „Prime”.

Iată care au fost filmele și serialele pe care românii le-au urmărit în număr mare în ultimele 7 zile la HBO Max în România, potrivit site-ului JustWatch.

[toc]

Top 10 cele mai urmărite filme HBO MAX, săptămâna 18-24 iulie 2022

Legacy / Urma (2019)

Anton, un pianist genial, dispare. Ancheta poliției dezvăluie destinul torturat al artistului, relațiile lui stranii cu sora și cumnatul său și deciziile care declanșează o tornadă de evenimente neașteptate. Cu Teodor Corban, Marin Grigore, Irina Rădulescu, Lucian Ifrim, Liviu Pintileasa

Les filles ne marchent pas seules la nuit / Fetele nu ar trebui să meargă singure noaptea (2020)

După o petrecere de absolvire de la liceu, ce ține până târziu, Chantal și Delphine se întorc acasă pe jos, în întuneric. Pierdute în pădure, plimbarea lor lungă e presărată cu nepăsare și cu dorința irezistibilă de a exista. Cu Nahema Ricci, Amaryllis Tremblay

All About my Mother / Totul despre mama mea (1999)

Când singurul ei copil e ucis într-un accident rutier, lumea Manuelei se prăbușește. Ea află că ultima dorință a fiului ei a fost să-și cunoască tatăl, bărbatul pe care ea l-a abandonat în urmă cu 18 ani. Cu Penelope Cruz, Cecilia Roth, Marisa Paredes, Candela Pena.

Virus:32 (2022)

Un virus care transformă oamenii în vânători violenți de zombi se împrăștie prin Montevideo. O mamă și fiica ei își dau seama că după fiecare atac al celor infectați, par să aibă 32 de secunde de pace, înainte ca aceștia să atace din nou. Cu Paula Silva, Daniel Hendler, Pilar Garcia

House of Gucci / Casa Gucci (2021)

Când Patrizia Reggiani, o femeie de rând, cu începuturi umile, se căsătorește și intră în familia Gucci, ambiția ei începe să scape de sub control și să declanșeze o spirală de trădări, decadență, răzbunare și, în cele din urmă, duce la crimă. Cu Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Salma Hayek.

Le Loup et le Lion / Lupul și leul (2021)

După moartea bunicului ei, Alma, în vârstă de 20 de ani, decide să se întoarcă în casa ei din copilărie, o insulă în sălbăticia Canadei. Cât e acolo, salvează doi pui neajutorați, un lup și un leu. Prietenia lor le va schimba viețile. Cu Molly Kunz, Graham Greene

Miliard szczęśliwych ludzi / Un miliard de oameni fericiți / One Billion Happy People (2011)

Documentarul prezintă încercarea trupei poloneze Bayer Full să cucerească piața muzicală din China. O ciocnire a două culturi extrem de diferite și o provocare pentru a reuși ceva ce n-a mai reușit nimeni, niciodată.

Oranges / Vecinii (2012)

Familiile vecine Ostroff și Walling au o relație foarte bună. Atunci când Nina, fiica familiei Ostroff, se întoarce acasă după ani de zile, David Walling se îndrăgostește de ea și stârnește un șir de evenimente stânjenitoare. Cu Hugh Laurie, Allison Janney, Oliver Platt, Adam Brody, Leighton Meester

Lovers / Iubiți (2009)

Otto și Anna se cunosc de copii. Numele lor sunt palindromuri. S-au întâlnit din întâmplare.

Hive / Stupul (2021)

Soțul lui Fahrije lipsește încă din timpul războiului din Kosovo. Ca să-și întrețină copiii, ea înființează o mică afacere agricolă, dar în satul patriarhal tradițional unde trăiește, ambiția și eforturile ei nu sunt văzute cu ochi buni.

Top 10 cele mai urmărite seriale HBO MAX, săptămâna 18-24 iulie 2022

Murder at the Cottage: The Search for Justice for Sophie / Crima de la cabană (2021)

Un oraș din West Cork este zguduit când Sophie Toscan du Plantier este ucisă și Ian Bailey este arestat la fața locului.

Curfew / Stare de asediu (2019)

Viața plină de ordine a lui Kaye e perturbată atunci când sora ei, Ruby, se întoarce brusc. Ruby l-a ajutat pe Michael să evadeze dintr-un laborator medicale securiat și sunt pregătiți să pornească într-o cursă pentru libertate – una stradală ilegală. Cu Sean Bean, Billy Zane, Miranda Richardson, Adam Brody, Phoebe Fox.

https://www.youtube.com/watch?v=UNyRoTyg-_A

Prime / Primitiv (2019)

Tragedia îi forțează pe un om al peșterii și pe un dinozaur să se bazeze unul pe celălalt pentru supraviețuire.

The Rehearsal / Repetiția (2022)

Nathan Fielder ajută un pasionat de trivia, din Brooklyn, să-i mărturisească unui coleg o minciună.

Westworld

Acest serial HBO este o odisee întunecată despre începutul conștiinței artificiale și evoluția păcatului care explorează o lume în care fiecare poftă umană, fie ea nobilă sau depravată, poate fi satisfăcută.

https://www.youtube.com/watch?v=2l4tuNYvPa4

Almost Fly / Aproape zboară (2022)

1990: Trei tocilari dintr-un orășel descoperă muzica hip-hop pentru prima oară.

Camera de urgențe / Spitalul de urgență (1994)

În primul episod din sezonul 1 al serialului cu Anthony Edwards și George Clooney, o clădire din Chicago se prăbușește și toți cei din spitalul de urgență trebuie să își depășească dramele personale pentru a salva vieți în situația de criză.

The Anarchists / Anarhiștii

O comunitate de anarhiști emigrează în Mexic, la Acapulco, pentru a se sustrage de la puterile națiunilor și ale băncilor. Pe măsură ce mișcarea crește, căutarea colectivă după o viață fără un stat e deraiată de bogăție, conflicte, droguri și crime.

Ce facem în umbră (2019)

Vampirii încearcă să planifice un ospăț însângerat în onoarea unei vizite din partea stăpânului lor antic de pe vechiul continent.

Breeders / Părinții și copii (2020)

Copiii nu au somn. Paul și Ally credeau că aceste nopți s-au terminat. Paul petrece noaptea luptându-se cu propria lui furie și cu inabilitatea copiilor săi de a dormi.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton