Homepage  / Filme Online / HBO

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 23-29 mai 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 23-29 mai 2022

de Andra Stana,

Top 10 filme și seriale în România pe HBO Max, în perioada 23-29 mai 2022. Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes săptămâna trecută, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

Cele mai populare filme de pe HBO Max au fost „Navalny”, „Dune” și „The Marksman”. De asemenea, în top s-a aflat și „Omul din interior”. În altă ordine de idei, pe lista celor mai urmărite seriale TV de pe HBO Max se află producțiile „Barry”, „Ierburi” și „Nip/Tuck”.

Iată care au fost filmele și serialele pe care românii le-au urmărit în număr mare în ultimele 7 zile la HBO Max în România, potrivit site-ului JustWatch.

[toc]

Top 10 cele mai urmărite filme HBO MAX, săptămâna 23-29 mai 2022 

Navalny / Navalnîi (2022)

Regizorul Daniel Roher explorează viața și munca lui Alexei Navalnîi, liderul opoziției ruse, care, după ani de campanie împotriva corupției, și-a făcut inamici puternici – inclusiv pe președintele Vladimir Putin.

Dune (2021)

Aceasta este saga luptătorului intergalactic Paul Atreides și a ascensiunii lui mesianice, pentru a-și conduce poporul în lupta pentru supraviețuire, împotriva unui baron malefic.

The Marksman / The Marksman: În bătaia puștii (2021)

Fermierul Jim Hanson (Liam Neeson), aflat la granița cu Arizona, devine apărătorul unui imigrant mexican de 11 ani, care încearcă să scape de asasinii unui cartel de droguri, conduși de neînduplecatul Mauricio (Juan Pablo Raba).

Omul din interior (2006)

Confruntarea volatilă dintre un polițist hotărât și un hoț de bancă perfecționist e împinsă spre dezastru atunci când un perfid negociator încearcă sa preia controlul asupra situației.

Băieți buni (1990)

Poveste adevărată cu De Niro în rolul lui Jimmy Conway, un gangster respectat, și cu Ray Liotta – Henry Hill, un copil din Brooklyn care este „adoptat” de gangsterii din cartier și crescut pentru a fi un membru fidel al „familiei”.

Piața Tahrir: Revoluția din Egipt (2012)

Au ocupat piața centrală a orașului și, în 18 zile, au doborât un regim care domnea totalitar de peste 30 de ani. Acest documentar face cronica revoltei populare din Egipt, începută în 2011, în piața Tahrir.

700 de duminici cu Billy Crystal / Billy Crystal 700 Sundays(2014)

O producție HBO foarte specială care are la bază unul dintre cele mai apreciate spectacole de pe Broadway. Acesta este un show cu încasări uriașe în care Billy Crystal este „one man show” și spune poveste vieții sale.

Mamá o Papá / Copiii stau la tine! (2021)

Flora și Victor sunt niște câștigători, capabili să-și ducă la extrem latura competitivă. Așa că atunci când vine vorba de divorțul lor, sunt dispuși să lupte cu tot ce au ca să NU obțină custodia celor trei copii ai lor.

Wheel of Fortune and Fantasy / Roata norocului și a fanteziei (2021)

O antologie cu drame romantice, ce au un punct comun. Viețile a trei personaje feminine iau niște întorsături neașteptate, însă o coincidență mică influențează traiectoria dorinței.

Regele Richard: Crescând campioni (2021)

Bazat pe o poveste adevărată, filmul prezintă călătoria lui Richard Williams (Will Smith), un tată hotărât, care a jucat un rol esențial în creșterea a două dintre cele mai talentate atlete din toate timpurile, ce vor schimba tenisul.

Top 10 cele mai urmărite seriale HBO MAX, săptămâna 23-29 mai 2022

Barry

În acest nou serial de comedie neagră, un asasin plătit deprimat are o revelație în carieră – descoperă fascinanta lume a teatrului din Los Angeles – dar de o viață în afara legii nu se scapă atât de ușor.

Ierburi / Weeds (2005)

După moartea neașteptată a soțului ei, o mamă din suburbii recurge la vânzarea de iarbă pentru a-și întreține familia.

https://www.youtube.com/watch?v=aimnmPSVy7c

Nip/Tuck

Dr. Sean McNamara și Dr. Christian Troy, chirurgi plasticieni în vogă, trec prin criza vârstei mijlocii în timp ce se confruntă cu probleme legate de carieră, familie și dragoste.

Doi bărbați și jumătate / Two and a Half Men

Charlie Harper este un burlac foarte înstărit, care se bucură de toate avantajele unei existențe comode. Cariera sa de autor de jingle-uri este una de succes, locuiește într-o vila superbă în Malibu, iar faptul că fiecare seară și-o petrece alături de o altă femeie îl ajută să evite instalarea monotoniei în existența sa. Însă Charlie nu apucă să savureze viața sa tihnită, pentru că fratele sau Alan (Jon Cryer) intră într-un bucluc: după doisprezece ani de casnicie, Judith, soția lui, vrea să divorteze.

Adevărata problemă intervine în momentul în care Alan și fiul său Jake, în vârstă de zece ani, se mută împreună cu Charlie. Iar într-o casă în care locuiesc două persoane mature și un copil, dar de fapt nimeni nu este adult, situația nu poate fi ținută sub control…

Însă cei doi frați își dau seama curând că au un scop comun în viață – să realizeze un cămin în care micuțul Jake să trăiască fericit – chiar dacă, în cazul lor, să conviețuiască înseamnă să se calce reciproc pe nervi în fiecare secundă…

https://www.youtube.com/watch?v=5rJrOrINyFw

The Time Traveler’s Wife

Actorii principali din producția originală HBO sunt Rose Leslie și Theo James, iar acțiunea este bazată pe romanul scris de Audrey Niffenegger. Titlul vă poate suna cunoscut, întrucât a mai fost ecranizat în urmă cu 13 ani.

 „The Time Traveler’s Wife” de pe HBO Max urmărește relația complicată dintre Henry și Clare, doi tineri care se iubesc și se căsătoresc, dar nu stau niciodată prea mult împreună, pentru că el călătorește prin timp și nu poate controla procesul.  

The Staircase

O explorare a vieții lui Michael Peterson, a familiei sale din Carolina de Nord și a morții suspecte a soției sale, Kathleen Peterson. Cu Toni Collette și Colin Firth.

https://www.youtube.com/watch?v=TftAFQflBy8

We Own This City

Povestea ascensiunii și decăderii grupului operativ de urmărire a armelor de foc din cadrul Departamentului de Poliție din Baltimore, precum și a corupției și prăbușirii morale care au afectat un oraș american în care politicile de interzicere a drogurilor și de arestări în masă au fost susținute în detrimentul activității polițienești reale. Cu: Jon Bernthal, Wunmi Mosaku

The Baby

Serialul prezintă o examinare crudă și cu umor negru a maternității, din perspectiva unei femei care nu-și dorește să fie mamă.

PAUSE with Sam Jay

https://www.youtube.com/watch?v=W5zPy0VLxBM

Tokyo Vice

Inspirată de experiența lui Jake Adelstein, această dramă polițistă îl prezintă pe tânărul jurnalist american, pe măsură ce pătrunde în lumea subterană din Tokyo, de la sfârșitul anilor ’90, în care nimic nu este ceea ce pare.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton