Homepage  / Filme Online / HBO

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 25 aprilie – 1 mai 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 25 aprilie - 1 mai 2022

de Andra Stana,

Top 10 filme și seriale în România pe HBO Max, în perioada 25 aprilie -1 mai 2022. Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes săptămâna trecută, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

Cele mai populare filme de pe HBO Max au fost „The Batman”, „Mama perfectă” și „Triangle: Remembering the Fire”. De asemenea, în top s-a aflat și „007 James Bond: Nu e vreme de murit”. În altă ordine de idei, pe lista celor mai urmărite seriale TV de pe HBO Max se află producțiile „We Own this City”, „The Flight Attendant” și „Tokyo Vice”.

Iată care au fost filmele și serialele pe care românii le-au urmărit în număr mare în ultimele 7 zile la HBO Max în România, potrivit site-ului JustWatch.

[toc]

Top 10 cele mai urmărite filme HBO MAX, săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022 

The Batman / Batman (2022)

În al doilea an în care luptă cu infractorii, Batman descoperă o latură a corupției din Gotham care are legătură cu propria familie, asta în timp ce e pe urmele lui Riddler, un criminal în serie care vizează elita din Gotham. Cu Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis, Colin Farrell.

Mama perfectă / The Perfect Mother (1997)

O soacră se implică un pic prea mult în viața fiului ei atunci când decide să-și ucidă nora pentru a obține custodia nepotului. Această dramă are la bază o întâmplare adevărată.

Triangle: Remembering the Fire / Marele incendiu (2011)

Pe 25 martie 1911, un incendiu ce a avut loc la fabrica Triangle Shirtwaist din New York City a ucis 146 de muncitoare. Tragedia a trezit opinia publică și a dus la nașterea mișcării pentru muncă în condiții moderne.

007 James Bond: Nu e vreme de murit / No Time to Die (2020)

Viața lui James Bond de după pensionare e întreruptă când un prieten vechi de la CIA îi cere ajutorul ca să salvezi un om de știință răpit. Misiunea duce la o confruntare între Bond și un răufăcător misterios.

Tenet (2020)

Înarmat cu un singur cuvânt – Tenet – și luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, Protagonistul călătorește prin lumea spionajului internațional, într-o misiune care se va desfășura în ceva ce este dincolo de timpul real.

.dog (2021)

Tânărul Dimitris și-a idealizat tatăl care e în închisoare. Când acesta e eliberat, după zece ani, Dimitris abia așteaptă să-l cunoască. Dar când bărbatul își dezvăluie adevărata natură, Dimitris se confruntă cu o dilemă.

Calvar la Polul Nord / Ordeal in the Arctic (1993)

Un transportor militar se prăbușește pe ruta dintre Islanda și Newfoundland, lăsându-i pe supraviețuitori să se lupte cu frigul. Pe măsură ce diferitele tentative de salvare eșuează, căpitanul trebuie să-i calmeze pe supraviețuitori.

Share (2019)

O poveste cu morală despre platformele de socializare, „Share” prezintă povestea lui Mandy, o tânără de 16 ani, care după ce descoperă un clip deranjant dintr-o noapte pe care nu și-o amintește, trebuie să afle ce s-a întâmplat.

Arde! / Burn (2019)

Melinda, angajată la o benzinărie, e amenințată cu arma de un bărbat disperat care are nevoie de bani. Când jaful merge prost, aceasta profită de ocazie ca să creeze o legătură cu hoțul, indiferent de cine va fi rănit.

Boiling Point / Punctul de fierbere (2021)

În cea mai aglomerată noapte a anului, mai multe crize, personale și profesionale, amenință să distrugă toate lucrurile pentru care a lucrat fermecătorul bucătar șef Andy Jones, de la unul din cele mai tari restaurante din Londra.

Top 10 cele mai urmărite seriale HBO MAX, săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022 

We Own This City / Orașul ne aparține

Un reporter al ziarului Baltimore Sun, Fenton, anchetează departamentul de poliție din Baltimore – mai exact o divizie specială de localizare a armelor, o divizie plină de corupție și vicii.

The Flight Attendant / Însoțitoarea de zbor

O poveste despre cum o viață întreagă se poate schimba într-o noapte. Cassandra Bowden se trezește în camera ei de hotel mahmură, după o noapte petrecută în Bangkok, cu un cadavru lângă ea, fără să-și amintească ce s-a întâmplat.

https://www.youtube.com/watch?v=OP_WC5oOCe8

Ben 10

Când Ben, în vârstă de 10 ani, descoperă un ceas extraterestru, Omnitrixul, el capătă abilitatea de a se transforma în 10 extratereștri diferiți.

Barry

În acest nou serial de comedie neagră, un asasin plătit deprimat are o revelație în carieră – descoperă fascinanta lume a teatrului din Los Angeles – dar de o viață în afara legii nu se scapă atât de ușor.

Tokyo Vice

Inspirată de experiența lui Jake Adelstein, această dramă polițistă îl prezintă pe tânărul jurnalist american, pe măsură ce pătrunde în lumea subterană din Tokyo, de la sfârșitul anilor ’90, în care nimic nu este ceea ce pare.

Mayans M.C.

„Mayans M.C.” îl prezintă pe EZ Reyes, un fost copil minune care tocmai a ieșit din închisoare și e ucenic în filiala Mayans M.C., de la granița California-Mexic, și trebuie să-și creeze noua sa identitate de nelegiuit.

Superman și Lois

Tyler Hoechlin și Elizabeth Tulloch sunt cel mai faimos supererou și cea mai faimoasă jurnalistă din benzile desenate. Ei se confruntă cu stresul și complexitățile care vin la pachet cu a fi părinți care lucrează în societatea de azi.

Naomi

Călătoria unei adolescente din orașul ei mic până la Multivers. Atunci când un eveniment supranatural îi cutremură orașul natal, Naomi pornește în misiunea de a descoperi originile acestuia și ceea ce află va schimba tot ce știm despre eroii noștri.

The Baby

Serialul prezintă o examinare crudă și cu umor negru a maternității, din perspectiva unei femei care nu-și dorește să fie mamă.

Slow Burn

De la Nixon și Watergate la punerea sub acuzare a lui Clinton, gazda Leon Neyfakh dezvăluie povestirile secundare ciudate și personajele uitate care au avut rol în prăbușirea unui președinte.

Sursa foto: arhivă TVmania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton