Homepage  / Filme Online / HBO

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 30 mai – 5 iunie 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, 30 mai - 5 iunie 2022

de Andra Stana,

Top 10 filme și seriale în România pe HBO Max, în perioada 30 mai - 5 iunie 2022. Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes săptămâna trecută, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

Cele mai populare filme de pe HBO Max au fost „Animale fantastice 3”, „Iubiri și câini” și „Cavalerul negru: Legenda renaște”. De asemenea, în top s-a aflat și „Amețit de dragoste”. În altă ordine de idei, pe lista celor mai urmărite seriale TV de pe HBO Max se află producțiile „We Own This City”, „Barry” și „Prietenii tăi”.

Iată care au fost filmele și serialele pe care românii le-au urmărit în număr mare în ultimele 7 zile la HBO Max în România, potrivit site-ului JustWatch.

[toc]

Top 10 cele mai urmărite filme HBO MAX, săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022 

Animale fantastice 3 (Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore, 2022)

Profesorul Albus Dumbledore are încredere în magizoologul Newt Scamander să conducă o echipă de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar curajos într-o misiune periculoasă, în care vor înfrunta legiunea de adepți ai lui Gellert Grindelwald.

Iubiri și câini / Amores Perros (2000)

Un îngrozitor accident de mașină leagă trei povești, fiecare implicând personaje care se confruntă cu pierderea, regretul și realitățile dure ale vieții, toate în numele iubirii. Cu Vanessa Bauche, Goya Toledo

De ce eu? (2015)

Cristian, un tânăr procuror idealist a cărui carieră este în plină ascensiune, încearcă să rezolve un caz de corupție împotriva unui coleg. Decizia de a alege între cariera lui și adevăr atârnă greu pe umerii lui. Cu Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile, Alin Florea, Dan Condurache

Cavalerul negru: Legenda renaște (2012)

În ciuda reputației sale pătate după evenimentele în urma căruia a fost acuzat de crimele comise de Dent, Batman se simte obligat să intervină și să ajute poliția care se luptă cu planurile maleficului Bane de a distruge orașul. Cu: Christian Bale

Balonul (2019)

Când doi din cei trei copii ai ei folosesc ultimele prezervative rămase în casă, confundându-le cu baloane, Drolkar are o dilemă. Sunt anii ’80, iar China tocmai a introdus politica unui singur copil, ca să controleze mărimea familiilor. Cu Sonam Wangmo, Jinpa

Lol (2008)

Lola a făcut primii pași în iubirea adolescentină și iese cu un băiat din clasa ei, pe nume Arthur, dar când decide să se despartă de el, situația devine tensionată după ce ea începe să iasă cu Maël, prietenul lui Arthur.

Șterși (Expatriatul) / Erased (2012)

Un fost agent CIA și fiica sa înstrăinată sunt forțați să fugă atunci când angajatorii tatălui dau ordin ca ei să fie executați, ca parte a unei conspirații internaționale ample.

Vânătoarea de șoareci / Mouse Hunt (1997)

Doi moștenitori cerșetori, Ernie și Lars, decid că restaurarea casei lor antice le-ar putea aduce mulți bani. Dar nu e decât o problemă – casa e ocupată de un șoarece tenace, care nu are de gând să plece. Cu Nathan Lane, Lee evans, Vicki Lewis

Amețit de dragoste / Punch-Drunk Love (2002)

Filmul pentru care Paul Thomas Anderson a fost ales cel mai bun regizor la Festivalul de Film de la Cannes în 2002 a fost descris drept „o poveste de dragoste dintre doi inadaptați care încearcă să se găsească unul pe altul într-o lume antagonistă”

Jurnalul unei dădace (2007)

O absolventă de colegiu se angajează ca bonă pentru o familie bogată din New York. În timp ce locuiește în casa familiei, ea trebuie să gestioneze problemele dintre membrii familiei, să facă față unei noi povești de dragoste și copilei de care are grijă.

Top 10 cele mai urmărite seriale HBO MAX, săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

We Own This City

Povestea ascensiunii și decăderii grupului operativ de urmărire a armelor de foc din cadrul Departamentului de Poliție din Baltimore, precum și a corupției și prăbușirii morale care au afectat un oraș american în care politicile de interzicere a drogurilor și de arestări în masă au fost susținute în detrimentul activității polițienești reale. Cu: Jon Bernthal, Wunmi Mosaku

Barry

În acest nou serial de comedie neagră, un asasin plătit deprimat are o revelație în carieră – descoperă fascinanta lume a teatrului din Los Angeles – dar de o viață în afara legii nu se scapă atât de ușor.

The Great / Ecaterina

O dramă satirică, de comedie, „Ecaterina” prezintă ascensiunea Ecaterinei cea Mare de la intrusă la conducătoarea cu cea mai lungă domnie din istoria Rusiei și relația ei explozivă cu soțul Petru, împăratul Rusiei.

The Staircase

O explorare a vieții lui Michael Peterson, a familiei sale din Carolina de Nord și a morții suspecte a soției sale, Kathleen Peterson. Cu Toni Collette și Colin Firth.

Prietenii tăi

Unul dintre cele mai populare seriale din întreaga lume, această comedie isteață și sofisticată oferă o perspectivă amuzantă asupra anxietăților prieteniei, carierelor și vieții amoroase a șase prieteni apropiați care locuiesc în New York.

Our Flag Means Death / Steagul nostru înseamnă moarte

După ce-și schimbă viața, plecând în căutarea aventurii, Stede Bonnet, aristocratul devenit căpitan al piraților, trebuie să treacă la următorul nivel, ca să îmblânzească echipajul răzvrătit și divers al vasului său, Răzbunarea.

Hacks

Deborah Vance e o comediană legendară din Las Vegas, care trebuie să rămână relevantă. Ava e o scenaristă acerbă de 25 de ani, care nu-și găsește de lucru. Cele două fac echipă, ca să împrospăteze materialul lui Deborah.

Vote for Juan / Votează-l pe Juan!

Juan încearcă să pară un erou, rezolvând o criză în ministerul său pentru a candida la alegerile primare ale partidului său.

The Flight Attendant / Însoțitoarea de zbor

O poveste despre cum o viață întreagă se poate schimba într-o noapte. Cassandra Bowden se trezește în camera ei de hotel mahmură, după o noapte petrecută în Bangkok, cu un cadavru lângă ea, fără să-și amintească ce s-a întâmplat.

Cartelul crimelor / The Wire

Acest serial HBO extrem de realist se concentrează pe investigaţia poliţistă ce are loc la Baltimore într-un caz de trafic de droguri şi crimă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton