Homepage  / Seriale / HBO

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, la o săptămână de la lansare

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale HBO MAX, la o săptămână de la lansare

de Andra Stana,

În prima săptămână de la lansarea sa în România, cele mai populare filme de pe HBO Max au fost cele mai mari proiecte ale Warner Bros din 2021, „Dune” și „The Matrix Resurrections”. Interesant este că hitul animat din 2003 „Finding Nemo” a fost și unul favorit.

Printre cele mai populare seriale TV se numără serialele originale HBO „My Brilliant Friend/Prietena mea genială” și „Raised by Wolves/Crescuți de lupi”. Iată care au fost filmele și serialele pe care românii le-au urmărit în număr mare în primele 7 zile de HBO Max în România, potrivit site-ului JustWatch.

Top 10 cele mai urmărite filme HBO MAX, la o săptămână de la lansare

Matrix Renașterea (2021)

Ca să afle dacă realitatea lui e o creație fizică sau a minții, Neo va trebui să-l urmărească din nou pe iepurele alb. Deja știe ce trebuie să facă, dar ce nu știe încă e că Matrixul e mai puternic și mai periculos decât înainte.

Lucruri mărunte (2021)

Joe „Deke” Deacon (Denzel Washington), șeriful adjunct al ținutului Kern, e trimis la Los Angeles pentru ce ar fi trebuit să fie o adunare rapidă de probe. Însă este prins în căutarea unui criminal în serie care terorizează orașul.

Pasagerii (2016)

Aurora și Jim se află într-o călătorie de 120 de ani spre o altă planetă când se trezesc cu 90 de ani mai devreme din cauza unei defecțiuni. În timp ce încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat, ei descoperă că nava se află în pericol.

Dune (2021)

Aceasta este saga luptătorului intergalactic Paul Atreides și a ascensiunii lui mesianice, pentru a-și conduce poporul în lupta pentru supraviețuire, împotriva unui baron malefic.

Asia (2020)

Deși locuiesc împreună, mama singură Asia abia interacționează cu fiica ei adolescentă, Vika. Rutina lor e dată peste cap când sănătatea Vikăi se deteriorează rapid. Asia trebuie să devină mama de care tânăra are nevoie cu disperare.

S-a născut o stea (2018)

Muzicianul Jackson Maine o descoperă pe artista Ally de care se și îndrăgostește. Dar pe măsură ce Ally devine din ce în ce mai cunoscută, relația lor se destramă de vreme ce Jack se luptă constant cu demonii săi.

Hitman’s Bodyguard 2: Nevasta asasinului (2021)

Bodyguardul suspendat Michael Bryce trebuie să facă din nou echipă cu asasinul Darius Kincaid și soția lui, Sonia, ca să oprească un nebun răzbunător și puternic să lanseze un atac terorist asupra Europei.

În căutarea lui Nemo (2003)

Când Nemo, un tânăr pește clovn, este prins în Marea Barieră de Corali și dus la Sydney, Marlin, tatăl lui prea protector, și Dory pleacă într-o călătorie epică pentru a-l aduce pe Nemo înapoi acasă.

Jumanji: Bun venit în junglă (2017)

Patru adolescenți descoperă un joc video misterios din anii `90 și sunt atrași într-o junglă virtuală pentru a-l rezolva. Transformați în personaje din joc, cei patru caută să deslușească misterele din lumea ciudată în care intră.

Mama! (2017) – Cu Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer

O tânără, care duce o viață liniștită alături de soțul ei, începe să se simtă amenințată când un cuplu își face apariția și îi deranjează existența calmă.

Top 10 cele mai urmărite seriale HBO MAX, la o săptămână de la lansare

Prietena mea genială

Serialul spune povestea unei femei în vârstă, Elena Greco, care începe să scrie despre prietenia de 60 de ani cu Lila, care a dispărut fără urmă. Totul începe în anii ’50, pe străzile dure din Napoli.

Experiențele unei escorte

Christine Reade este o ambițioasă studentă la drept care este sedusă de lumea relațiilor tranzacționale. Cunoscute ca GFE, ele sunt femeile care oferă “The Girlfriend Experience” – relații emoționale și sexuale contra cost.

De la Pământ la Lună

Serialul HBO de 12 episoade spune povestea programului spațial al SUA, de la început, din 1961, până la ultima misiune pe Lună, în 1972. Tom Hanks este producător executiv. Serialul a câștigat trei premii Emmy.

Ruxx

Serialul „Ruxx” e o dramă modernă despre relații și tânăra generație din România, care trăiește într-o țară prinsă între trecut și viitor. Rux, personajul central, jonglează între cariera solicitantă și celelalte priorități ale vieții ei.

Crescuți de lupi

Serialul, a cărui acțiune se petrece pe o planetă virgină misterioasă aflată în primele etape ale colonizării, se concentrează pe doi androizi. Aceștia au sarcina de a crește copii umani într-o colonie de oameni care este în pericol.

Moșteniri

Eroii din „The Vampire Diaries” și „The Originals” au lăsat o moștenire durabilă, care continuă în LEGACIES – povestea următoarei generații de ființe supranaturale de la școala Salvatore pentru tinerii înzestrați.

Superman și Lois

Tyler Hoechlin și Elizabeth Tulloch sunt cel mai faimos supererou și cea mai faimoasă jurnalistă din benzile desenate. Ei se confruntă cu stresul și complexitățile care vin la pachet cu a fi părinți care lucrează în societatea de azi.

City on a Hill / Orașul de pe colină

Începutul anilor ’90, Boston. Procurorul Decourcy Ward formează o alianță neașteptată cu un veteran FBI corupt, Jackie Rohr. Cei doi se ocupă de un caz care, într-un final, schimbă întregul sistem de justiție criminală al orașului

Să-nceapă aventura!

Faceți cunoștintă cu Finn băiatul uman și Jake câinele său cu puteri magice ce trăiesc în Tărâmul Ooo. Aceștia duc o viață plină aventuri salvând prințese luptând împotriva monștrilor malefici și oprind escroci!

The Walking Dead: Invazia zombi

“The Walking Dead” prezintă drama continuă a oamenilor după apocalipsa zombi. Serialul urmărește un grup de supraviețuitori conduși de fostul ofițer de poliție Rick Grimes care călătoresc în căutarea unui cămin sigur.

Sursa foto: captură HBO Max, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton