Homepage  / Prime Video

Top 10 filme și seriale Amazon Prime Video, săptămâna 21-27 martie 2022

Top 10 filme și seriale Amazon Prime Video, săptămâna 21-27 martie 2022

de Roxana Mirea,

Top 10 filme și seriale în România pe Prime Video, săptămâna 21-27 martie. Platforma de streaming Prime Video România oferă în prezent acces la multe producții de top. Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes în perioada 21-27 martie 2022, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

[toc]

Top 10 filme în România pe Prime Video, săptămâna 21-27 martie

„Ape adânci” / „Deep Water” (2022)

În centrul poveștii se află Vic (Ben Affleck) și Melinda Van Allen (Ana de Armas), doi soți bogați care locuiesc în orășelul Little Wesley. Căsătoria lor, începută pasional, ajunge, în timp, să se bazeze pe o înțelegere neobișnuită: pentru a evita complicațiile divorțului, Vic îi acordă Melindei permisiunea să își ia o mulțime de iubiți, cu condiția să nu nu își părăsească familia. Curând, însă, iubiții femeii încep să dispară, iar soțul devine principalul suspect.

Filmul, care ne anunță încă din slogan că „Povestea amoroasă nu e nicidecum întreaga istorie pe care o vom afla aici”, insistă pe alternanța dintre scene toride și secvențe care ne dau fiori reci, pe mistere cultivate la tot pasul și pe tensiunea tangibilă dintre protagoniști. Stilul regizoral nu e deloc nou, ci este o nouă explorare cinematografică în tonul care l-a consacrat pe regizorul Adrian Lyne la Hollywood.

„Obsesia” / „Heat” (1995)

„Obsesia” este un film American de acțiune/thriller din 1995 scris și regizat de Michael Mann. Din distribuție fac parte Al Pacino, Robert De Niro și Val Kilmer.

Obsedatul hoț maestru Neil McCauley (Robert De Niro) conduce o echipă de vârf în mai multe jafuri provocatoare din Los Angeles în timp ce detectivul hotărât Vincent Hanna (Al Pacino) îl urmărește fără pauză. Fiecare dintre ei recunoaște și respectă abilitatea și dedicarea celuilalt chiar dacă sunt conștienți că sunt într-un joc de-a „șoarecele și pisisica” care se poate sfârși cu violență.

„Master” (2022)

„Master” este un film thriller de groază psihologic american din 2022, scris și regizat de Mariama Diallo, în debutul său regizoral. Din distribuția filmului fac parte Regina Hall, Zoe Renee și Amber Gray. „Master” a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Sundance pe 21 ianuarie 2022 și a fost lansat în Statele Unite prin intermediul Prime Video pe 18 martie 2022.

În film este vorba despre două femei afro-americane, care încep să împărtășească experiențe tulburătoare la un colegiu predominant alb din New England.

„Noaptea cometei” / „Coherence” (2013)

În noaptea unei anomalii astronomice, opt prieteni care iau cina împreună se confruntă cu un lanț tulburător de evenimente care transformă realitatea. Emily Baldoni joacă rolul principal. Personul ei trebuind să se confrunte cu întâmplările stranii ce au loc în timpul trecerii unei comete pe deasupra Pământului.

„Being the Ricardos” (2021)

„Being the Ricardos” este regizat de Aaron Sorkin și produs de studiourile Amazon. Pelicula ni-i prezintă pe celebrii Lucille Ball (Nicole Kidman) și Desi Arnaz (Javier Bardem). În anii ’50-’60, cele două vedete au format un cuplu extrem de îndrăgit pe micul ecran, dar și în viața reală.

Acțiunea filmului „Being the Ricardos” este plasată în timpul unei săptămâni de filmări la serialul „I Love Lucy”, un mare succes în epocă, recompensat cu patru premii Emmy. Acesta a avut șase sezoane, a fost difuzat între anii 1951 și 1957 și a transformat-o pe Lucille Ball într-o vedetă extrem de iubită de public.

„Era și timpul” / „About Time” (2013)

La 21 de ani, Tim află un secret incredibil de familie de la tatăl lui și anume, că bărbații familiei au capacitatea de a retrăi trecutul. Se poate întoarce în trecut să încerce să facă lucrurile diferit până-i ies perfect. Se decide să-și folosească darul special să-i recâștige inima frumoasei Mary. El află că dragostea adevărată poate fi amuzant de dificilă, chiar și dacă încearcă la nesfârșit.

„Războiul de mâine” / „The Tomorrow War” (2021)

Câțiva călători în timp vin din 2051 să comunice un mesaj urgent: omenirea e pe cale să piardă un război împotriva unor extratereștri mortali. Singura speranță de supraviețuire este ca soldații și civilii să se alăture luptei din viitor. Hotărât să salveze lumea pentru fiica sa, Dan Forester face echipă cu un om de știință strălucit și cu propriul tată înstrăinat, pentru a rescrie soarta planetei.

Din distribuție fac parte Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J. K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, Jasmine Mathews, Ryan Kiera Armstrong și Keith Powers.

„Brokerii apocalipsei” / „The Big Short” (2015)

Când patru outsideri observă ceea ce marile bănci, media și guvernul refuză să vadă, și anume, iminența colapsului economiei globale, au o idee genială: să parieze împotriva băncilor. Investițiile lor extrem de îndrăznețe îi vor duce în culisele sumbre ale sistemului bancar, unde vor fi nevoiți să se îndoiască de oricine și de orice.

Rolurile principale au fost interpretate de Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling și Brad Pitt.

„Ex Machina” (2015)

Caleb, un programator de 24 de ani, angajat al celei mai mai companii de IT, câștigă o competiție internă care avea ca premiu o săptămână alături de Nathan, șeful extrem de retras al companiei, la reședința lui izolată din munți. Dar, când Caleb ajunge pe domeniul acestuia, descoperă că va fi nevoit să participe la un experiment fascinant, dar foarte bizar, în care va trebui să interacționeze cu prima inteligență artificială reală din lume, adăpostită de o superbă fată-robot.

„Ex Machina” este un thriller distopic, regizat de Alex Garland. Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Corey Johnson și Alicia Vikander sunt actorii principali.

„Warcraft. Începutul” / „Warcraft”

„Warcraft. Începutul”, în regia lui Duncan Jones, este adaptarea celebrului joc video dezvoltat de Blizzard Entertainment.

Tărâmul magic Azeroth se află în prag de război când civilizația care îl populează se înfruntă cu cea mai temută rasă de invadatori: războinicii Orci, care fug din lumea lor aflată pe moarte, pentru a coloniza o altă lume.

Când se deschide portalul care leagă cele două lumi, o armată e pusă față în față cu distrugerea, și cealaltă, cu extincția. Aflați în tabere opuse, doi eroi se vor înfrunta într-o bătălie care va decide soarta familiei, poporului și căminului lor.

Top 10 seriale în România pe Prime Video, săptămâna 21-27 martie 2022

„Star Trek: Picard”

În această adevărată epocă de aur a serialelor, Patrick Stewart nu a rezistat și s-a întors în pielea celui mai îndrăgit personaj al carierei sale, căpitanul Jean-Luc Picard, deși în 2002 își luase adio de la uniforma Federației. Serialul ne arată un Picard pensionat, deziluzionat, trăind retras undeva la o podgorie, la 20 de ani după evenimentele din filmul „Star Trek: Nemesis”. Pe lângă Stewart, în distribuție mai apar Alison Pill, Isa Briones, Santiago Cabrera, Jeri Ryan.

„Undone” (2019)

O femeie descoperă că are o nouă relație cu timpul după ce a supraviețuit unui accident de mașină care aproape a ucis-o.

„Undone” este un serial de televiziune animat american pentru adulți, de comedie-dramă, creat de Raphael Bob-Waksberg și Kate Purdy și cu Rosa Salazar în rol principal.

„Familia noastră” /  „This Is Us” (2016)

Serialul prezintă familia Pearson de-a lungul deceniilor și arată cum cele mai neînsemnate întâmplări ne influențează viața și ceea ce devenim, transcendând timpul, distanța și chiar moartea. Cu: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown.

„Upload” (2020)

Comedia de succes a lui Greg Daniels (La birou, Parks & Rec) revine! În această satiră futuristă, oamenii își pot încărca conștiința într-o viață de apoi digitală de lux.

În noua serie, Nora, „îngerul” păzitor, își pierde urma în universul unui grup anti-tehnologie. Îl lasă pe Nathan în Lakeview, unde acesta ajunge să locuiască cu fosta lui iubită, Ingrid, care a fost încărcată subit pentru el.

„Reacher” (2022)

Când ofițerul Jack Reacher, retras din poliția militară, este arestat pentru o crimă pe care n-a comis-o, se trezește în mijlocul unei conspirații mortale cu polițiști, afaceriști dubioși și politicieni intriganți. Pe baza istețimii, trebuie să-și dea seama ce se petrece în Margrave, Georgia. Primul sezon al serialului e inspirat din bestsellerul internațional Criminalul din cameră, de Lee Child.

„Mr. Robot” (2015)

Câștigător al Globului de Aur pentru cel mai bun serial-dramă, “Mr. Robot” îl prezintă pe Elliot (Rami Malek), un tânăr programator care a perfecționat arta spargerii calculatoarelor. Elliot suferă de anxietate socială, ceea ce face hackingul în viețile oamenilor ca fiind modul principal prin care are o conexiune cu aceștia.

Când nu lucrează ca inginer care se ocupă de securitatea cibernetică, Elliot își folosește abilitățile ca să îi protejeze pe oamenii la care ține. Dezamăgit de societatea modernă, lumea lui Elliot se schimbă dintr-odată când îl întâlnește pe Mr. Robot (Christian Slater), misteriosul lider al unui grup subteran de hackeri, care vrea să îl recruteze pe Elliot ca să îl ajute să îi distrugă pe cei “unu la sută” și să declanșeze o revoluție mondială.

„Expansiunea” / „The Expanse” (2015)

Dispariția activistei politice Julie Mao, o fată bogată, creează o legătură între detectivul de pe Ceres Joe Miller (Thomas Jane), căpitanul accidental al navei, James Holden (Steven Strait) și politiciana ONU Chrisjen Avasarala (Shohreh Aghdashloo). Printre tensiunile politice dintre Pământ, Marte și Centură, ei dezvăluie cea mai mare conspirație din toate timpurile.

„The Boys” (2019)

Într-o lume în care super-eroii îmbrățișează partea întunecată a celebrității și faimei lor impresionante, BĂIEȚII se concentrează pe un grup de justițiari cunoscuți drept „Băieții”, care și-a propus să doboare super-eroi corupți, doar prin curajul lor de muncitori și dorința de a lupta murdar.

„Goliath” (2016)

Cândva un avocat puternic, Billy McBride este acum epuizat și fără succesul de altă dată, petrece mai mult timp într-un bar decât într-o sală de judecată. Când acceptă fără tragere de inimă să urmeze un proces pentru moarte din culpă împotriva celui mai mare client al Cooperman & McBride, imensa firmă de avocatură la crearea căreia a jutat, Billy și echipa sa descoperă o vastă și mortală conspirație, punându-i pe toți într-un proces de viață și de moarte împotriva lui Goliath.

„Philip K. Dick’s Electric Dreams” (2017)

O antologie diversă de povești ambițioase și emoționante, inspirate de nuvelele lui Philip K. Dick.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton