Homepage  / Prime Video

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, săptămâna 18-24 aprilie 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, săptămâna 18-24 aprilie 2022

de Roxana Mirea,

Top 10 filme și seriale în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 18-24 aprilie 2022. Platforma de streaming Prime Video România oferă în prezent acces la multe producții de top. Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes în perioada 18-24 aprilie 2022, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

[toc]

Top 10 filme în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 18-24 aprilie 2022

All the Old Knives (2022)

În această poveste palpitantă despre spionaj internațional, dileme morale și trădări mortale, doi agenți CIA și foști amanți (Chris Pine și Thandiwe Newton) se reîntâlnesc la câțiva ani de la o tentativă de salvare eșuată și se văd nevoiți să treacă peste granițele dintre profesie și pasiune.

Infidela / Unfaithful (2002)

Un film intens, căruia nu îi poți rezista. Realizat de regizorul filmului Atracție fatală (cu Michael Douglas și Glenn Close), Infidela este un thriller despre pasiuni carnale atât de intense încât mistuie orice și pe oricine în calea lor. Richard Gere este extraordinar, iar Diane Lane oferă o interpretare „incendiară, profund erotică, care desăvârșește filmul” (Rolling Stone).

The Witch / Vrăjitoarea (2015) – Top Prime Video 11-17 aprilie 2022

New England, 1630. După ce e amenințat că va fi exilat de biserică, un fermier englez pleacă de pe plantația lui colonială, mutându-se cu soția și cei cinci copii pe o parcelă izolată de pământ, aflată la marginea unei păduri amenințătoare, în care trăiește un spirit malefic necunoscut. Aproape imediat încep să se întâmple lucruri ciudate. Animalele devin malefice, recoltele sunt distruse și un copil dispare, iar altul este posedat de un spirit malefic. Cum suspiciunea și paranoia ating cote maxime, membrii familiei își acuză fiica adolescentă, pe Thomasin, de vrăjitorie, însă tânăra neagă totul. În timp ce circumstanțele devin din ce în ce mai periculoase, credința, loialitatea și iubirea fiecărui membru al familiei sunt testate în moduri șocante, de neuitat.

Kung Fu Panda 3 (2016)

Tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată apare într-o zi în viața lui Po și cei doi pornesc spre un colț de rai secret al urșilor Panda, unde Po face cunoștință cu o serie întreagă de alți urși simpatici.

Ape adânci / Deep Water (2022)

În centrul poveștii se află Vic (Ben Affleck) și Melinda Van Allen (Ana de Armas), doi soți bogați care locuiesc în orășelul Little Wesley. Căsătoria lor, începută pasional, ajunge, în timp, să se bazeze pe o înțelegere neobișnuită: pentru a evita complicațiile divorțului, Vic îi acordă Melindei permisiunea să își ia o mulțime de iubiți, cu condiția să nu nu își părăsească familia. Curând, însă, iubiții femeii încep să dispară, iar soțul devine principalul suspect.

The Big Lebowski / Marele Lebowski (1998)

O comedie de acțiune care-i are în distribuție pe Jeff Bridges, John Goodman, Steve Buscemi și Julianne Moore. Însoțește-i pe „Dude” și pe prietenii săi de bowling într-o aventură plină de personaje pitorești, răpiri, cocteiluri și o mare confuzie de identitate, savurând stilul vizual unic într-o lume excentrică, realizată de creativii frați Cohen.

Înapoi în viitor / Back to the Future (1985)

Marty McFly (Michael J. Fox) este trimis înapoi în 1955 într-o maşină a timpului construită de Doc Brown (Christopher Lloyd) şi are parte de o incredibilă călătorie în timp care-i periclitează viitorul.

The Revenant: Legenda lui Hugh Glass / The Revenant (2016)

Leonardo DiCaprio și Tom Hardy joacă în povestea epică despre supraviețuire și trădare, inspirată de fapte reale, a lui Alejandro G. Iñárritu, care se petrece în sălbăticia neexplorată a Americii.

România neîmblânzită (2019)

România are o natură fabuloasă şi prea puţin cunoscută. Pădurile din Carpaţi şi canalele Deltei Dunării sunt un sălaş ideal pentru multe dintre cele mai spectaculoase vietăţi ale Europei. Narat de actorul Victor Rebengiuc, documentarul aduce la lumină o faună şi o floră fascinante, dezvăluindu-ne feţele multiple ale unui continent despre care credeam că ştim totul.

https://www.youtube.com/watch?v=QrqNDEs3QqQ

Brokerii apocalipsei / The Big Short (2015)

Când patru outsideri observă ceea ce marile bănci, media și guvernul refuză să vadă, și anume, iminența colapsului economiei globale, au o idee genială: să parieze împotriva băncilor. Investițiile lor extrem de îndrăznețe îi vor duce în culisele sumbre ale sistemului bancar, unde vor fi nevoiți să se îndoiască de oricine și de orice. Rolurile principale au fost interpretate de Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling și Brad Pitt.

Top 10 seriale în România pe Amazon Prime Video, săptămâna 18-24 aprilie 2022

Star Trek: Picard (2020)

În această adevărată epocă de aur a serialelor, Patrick Stewart nu a rezistat și s-a întors în pielea celui mai îndrăgit personaj al carierei sale, căpitanul Jean-Luc Picard, deși în 2002 își luase adio de la uniforma Federației. Serialul ne arată un Picard pensionat, deziluzionat, trăind retras undeva la o podgorie, la 20 de ani după evenimentele din filmul „Star Trek: Nemesis”. Pe lângă Stewart, în distribuție mai apar Alison Pill, Isa Briones, Santiago Cabrera, Jeri Ryan.

Familia noastră /  This Is Us (2016)

Serialul prezintă familia Pearson de-a lungul deceniilor și arată cum cele mai neînsemnate întâmplări ne influențează viața și ceea ce devenim, transcendând timpul, distanța și chiar moartea. Cu: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown.

Bosch (2016, Amazon Original)

Bazat pe cel mai vândut roman al lui Michael Connelly, Harry Bosch (Titus Welliver), detectiv din LAPD, este judecat pentru împușcarea unui suspect de crime în serie – exact când un caz cu rămășițele unui băiat îl forțează să-și înfrunte trecutul. Recrutul, Julia Brasher (Annie Wersching), îi atrage privirea, iar politica departamentului se încinge, Bosch va urmări dreptatea cu orice cost.

Oameni nebuni / Mad Men (2007)

Cu acțiunea care se desfășoară în New York-ul anilor ’60, acest serial premiat aruncă o privire în interiorul unei agenții de publicitate, în timpul unei perioade când afacerile pentru care se sacrifică viața personală atrag prin strălucire.

The Underground Railroad (2021)

„Ruta subterană”, în regia laureatului Oscar Barry Jenkins, după romanul premiat cu premiul Pulitzer al lui Colson Whitehead, surprinde dorința disperată de libertate a Corei Randall, în Sudul antebelic. După ce evadează de pe o plantație din Georgia, în căutarea miticului drum de fier subteran, Cora descoperă că acesta nu este o simplă metaforă, ci o adevărată cale ferată.

Fear the Walking Dead / Frica de Invazia zombilor (2015)

Într-un oraș în care oamenii vin să scape, să protejeze secrete și să-și îngroape trecutul, o epidemie misterioasă amenință să perturbe bruma de stabilitate pe care consilierul școlar Madison Clark și profesorul de engleză Travis Manawa au reușit s-o creeze.

SpongeBob Pantaloni Pătrați (2001)

SpongeBob Pantaloni Pătrați e un serial de desene animate cu burețelul de mare galben, SpongeBob, care locuiește în adâncurile oceanului, în orașul Bikini Bottom. Împreună cu prietenul său, steaua de mare roz, Patrick, au parte de cele mai nebunești aventuri.

https://www.youtube.com/watch?v=o-7u-rBSJ_s

Expansiunea / The Expanse (2022)

Holden și echipajul de pe Rocinante se luptă alături de flotele planetelor Pământ și Marte pentru a proteja planetele Interioare de campaniile de moarte și distrugere ale lui Marco Inaros și ale Flotei sale Libere. Între timp, pe o planetă îndepărtată de dincolo de Inele, ia naștere o nouă forță.

La birou / The Office (2005) – Top Prime Video 11-17 aprilie 2022

În acest prim sezon din The Office, directorul regional al Dunder Mifflin Michael Scott (Steve Carell) conduce o echipă de documentare şi pe oamenii săi într-o aventură presărată cu comportamente inadecvate, comentarii bine intenţionate, dar nefericite şi o mulţime de tehnici defectuoase de management.

Reacher (2022)

Când ofițerul Jack Reacher, retras din poliția militară, este arestat pentru o crimă pe care n-a comis-o, se trezește în mijlocul unei conspirații mortale cu polițiști, afaceriști dubioși și politicieni intriganți. Pe baza istețimii, trebuie să-și dea seama ce se petrece în Margrave, Georgia. Primul sezon al serialului e inspirat din bestsellerul internațional Criminalul din cameră, de Lee Child.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton