Homepage  / Prime Video

Top 10 filme și seriale în România pe Prime Video, săptămâna 14-20 martie

Top 10 filme și seriale în România pe Prime Video, săptămâna 14-20 martie

de Andra Stana,

Platforma de streaming Prime Video România oferă în prezent acces la multe producții de top. Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes în perioada 14-20 martie 2022, potrivit JustWatch.org.

Pe primul loc în ceea ce privește serialele s-a aflat „The Wheel of Time”, cu Rosamund Pike în rol principal. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

[toc]

Top 10 filme în România pe Prime Video, săptămâna 14-20 martie

Once Upon a Time in America / A fost odată în America (1984)

O poveste epică, remarcabilă a unui grup de tineri gangsteri evrei din New York, care a supraviețuit prohibiției. Ei se reîntâlnesc dupa 35 de ani și încearcă să se salveze. Filmul poate fi privit și ca o poveste a unui om care este in război cu el insusi. David „Tăieței” Aaronson (de Niro) este un criminal sălbatic și neîndurător, dar iubitor și cald în același timp.

Conflictul firii sale îl constituie Deborah, femeia pe care o iubește și care încearcă să îl schimbe. Deși ea este singurul lucru pur și sincer din viața lui, Tăieței nu ezita să o violeze în momentul in care vrea să îl părăsească. De aceea „A fost odată în America” nu este doar un film cu și despre gangsteri.

Inside Man / Omul din interior (2006)

Un detectiv înfruntă un hoț aflat mereu cu un pas în fața poliției. Lucrurile scapă de sub control când intervine un negociator imprevizibil.

The Diabolical Schemes of Thadeus Jackson

Fostul agent guvernamental Thadeus Jackson riscă totul să-l omoare pe Supremacist, Apărătorul Capitalismului și The American Way.

Everest

Everest documentează călătoria mortală a două expediții de alpinism, provocate dincolo de limitele lor de una dintre cele mai puternice furtuni de zăpadă întâlnite vreodată de omenire.

Fălci

Thrillerul clasic al lui Steven Spielberg despre o comunitate pașnică de stațiune care este atacată de un mare rechin alb care mănâncă oameni.

Brokerii apocalipsei

Bazat pe povestea adevărată a patru persoane din afara sistemului care au văzut ceea ce marile bănci, media și guvernul au refuzat să vadă: colapsul economiei globale. O investiție îndrăzneață îi duce în culisele sumbre ale sistemului bancar. Ei vor fi nevoiți să se îndoiască de oricine și de orice.

About Time / Era și timpul

La 21 de ani, Tim află un secret incredibil de familie de la tatăl lui și anume, că bărbații familiei au capacitatea de a retrăi trecutul. Se poate întoarce în trecut să încerce să facă lucrurile diferit până-i ies perfect. Se decide să-și folosească darul special să-i recâștige inima frumoasei Mary. El află că dragostea adevărată poate fi amuzant de dificilă, chiar și dacă încearcă la nesfârșit.

Notting Hill

Viața unui simplu proprietar de librărie se schimbă atunci când cea mai cunoscută vedetă din lume intră în magazinul său și cumpără o carte.

Pitch Perfect / Tonul perfect

Beca e genul de fată care mai bine ascultă muzică decât pălăvrăgelile altor fete. Beca se alătură acestui grup acustic de fete rele, de treabă sau ciudate, care au ca punct comun doar felul în care le sună glasurile când cântă împreună, și le scoate din zona de aranjamente muzicale tradiționale și armonii cuminți.

Obsesia

O distribuție excepțională în această dramă psihologică încordată despre un detectiv obsesiv și un hoț excepțional, ale căror vieți se întrepătrund ca urmare a unui jaf de titluri de valoare cu miză mare.

Top 10 seriale în România pe Prime Video, săptămâna 14-20 martie

The Wheel of Time

Vieţile a cinci tineri săteni se schimbă pentru totdeauna când o femeie ciudată şi puternică soseşte, susţinând că unul dintre ei e copilul unei profeţii străvechi, ce poate altera echilibrul dintre Lumină şi Întuneric.

Trebuie să încredinţeze soarta lumii străinei şi prietenilor lor, înainte ca Cel Întunecat să scape din temniţa sa şi să înceapă Ultima Bătălie.

Fear the Walking Dead / Frica de Invazia zombilor

Într-un oraș în care oamenii vin să scape, să protejeze secrete și să-și îngroape trecutul, o epidemie misterioasă amenință să perturbe bruma de stabilitate pe care consilierul școlar Madison Clark și profesorul de engleză Travis Manawa au reușit s-o creeze.

The Terror

O poveste plină de suspans, bazată pe fapte reale, Terror urmărește o expediție periculoasă în Arctica a Marinei Regale Britanice. E o poveste extremă despre supraviețuire într-un ținut neiertător, iar teama echipajului este exacerbată de o amenințare necunoscută.

The Boys / Băieții

Într-o lume în care super-eroii îmbrățișează partea întunecată a celebrității și faimei lor impresionante, BĂIEȚII se concentrează pe un grup de justițiari cunoscuți drept „Băieții”, care și-a propus să doboare super-eroi corupți, doar prin curajul lor de muncitori și dorința de a lupta murdar.

Upload

Comedia de succes a lui Greg Daniels (La birou, Parks & Rec) revine! În această satiră futuristă, oamenii își pot încărca conștiința într-o viață de apoi digitală de lux.

În noua serie, Nora, „îngerul” păzitor, își pierde urma în universul unui grup anti-tehnologie. Îl lasă pe Nathan în Lakeview, unde acesta ajunge să locuiască cu fosta lui iubită, Ingrid, care a fost încărcată subit pentru el.

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard îl readuce în prim-plan pe Sir Patrick Stewart, în rolul legendarului Jean-Luc Picard, jucat timp de șapte sezoane în Star Trek: Generația Următoare. Noul serial va conduce acest personaj legendar într-o etapă inedită a vieții sale.

https://www.youtube.com/watch?v=V_rML2ppdW8

The Expanse / Expansiunea

Dispariția activistei politice Julie Mao, o fată bogată, creează o legătură între detectivul de pe Ceres Joe Miller (Thomas Jane), căpitanul accidental al navei, James Holden (Steven Strait) și politiciana ONU Chrisjen Avasarala (Shohreh Aghdashloo). Printre tensiunile politice dintre Pământ, Marte și Centură, ei dezvăluie cea mai mare conspirație din toate timpurile.

Reacher

Când ofițerul Jack Reacher, retras din poliția militară, este arestat pentru o crimă pe care n-a comis-o, se trezește în mijlocul unei conspirații mortale cu polițiști, afaceriști dubioși și politicieni intriganți. Pe baza istețimii, trebuie să-și dea seama ce se petrece în Margrave, Georgia. Primul sezon al serialului e inspirat din bestsellerul internațional Criminalul din cameră, de Lee Child.

This Is Us / Familia noastră

Serialul prezintă familia Pearson de-a lungul deceniilor și arată cum cele mai neînsemnate întâmplări ne influențează viața și ceea ce devenim, transcendând timpul, distanța și chiar moartea. Cu: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown. Momentan, în România pot fi urmărite, pe Amazon Prime, primele 5 sezoane din „This is Us”.

Doi bărbați și jumătate

Charlie Sheen și Jon Cryer joacă în această comedie nominalizată la premiile Emmy, despre doi frați și un copil precoce. Charlie Harper este un burlac în paradisul completat cu o casă pe plaja din Malibu, are un serviciu foarte bine plătit și o viață amoroasă incredibil de activă.

Sursa foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton