Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 20-26 iunie 2022

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 20-26 iunie 2022
23

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 20-26 iunie 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 20-26 iunie 2022

top10-films-romainia-10-jun-20-jun-26-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

The Man from Toronto / Bărbatul din Toronto (2022)

După ce sunt confundați unul cu altul, un antreprenor zăpăcit și un asasin celebru cunoscut drept Omul din Toronto sunt nevoiți să facă echipă pentru a supraviețui. Cu Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco

Love & Gelato (2022)

Pentru a îndeplini ultima dorință a mamei ei, Lina își petrece vara dinaintea facultății la Roma, unde descoperă iubirea, aventura și pasiunea pentru înghețată. Cu Susanna Skaggs, Tobia De Angelis, Owen McDonnell.

The Choice / Alegerea (2016)

Travis, veterinar în devenire, se îndrăgostește de Gabby, vecina sa. Însă calea către iubire adevărată e sinuoasă: el are deja prietenă, iar ea are deja iubit. Cu Teresa Palmer, Tom Welling, Tom Wilkinson.

Spiderhead (2022)

Un deținut dintr-o închisoare ultramodernă începe să se îndoiască de scopul medicamentelor de control al emoțiilor pe care le testează pentru un geniu farmaceutic. Cu Chris Hemsworth, Miles Teller.

Collateral / Colateral (2004)

Max, un șofer de taxi, are un client care-i oferă 600 de dolari, dar speranța unui câștig ușor dispare când Max își dă seama că bărbatul e un asasin. Cu Tom Cruise, Jamie Foxx, Jada Pinkett Smith

Collision / În coliziune (2022)

Într-o singură zi cumplită, un afacerist corupt și soția sa mondenă fac tot ce le stă în puteri pentru a-și salva fiica de un temut mafiot. Cu Langley Kirkwood, Zoey Sneedon.

Hustle / Marea încercare (2022)

Pelicula de pe Netflix spune povestea lui Stanley Sugarman (Adam Sandler), un scouter de baschet care încearcă să își relanseze cariera. Aflat în Spania, Sugarman dă peste Bo Cruz (Juancho Hernangómez), un jucător de baschet de stradă excepțional, și vede în acest jucător șansa de a reveni în NBA. Desigur, drumul nu va fi ușor nici pentru jucătorul neajutorat, care are un trecut dur și zbuciumat, nici pentru Sugarman, a cărui carieră este aproape moartă.

Pe lângă Sandler, în film mai joacă Queen Latifah, Ben Foster, Juancho Hernangómez, Robert Duvall, Jordan Hull, María Botto, Kenny Smith, Jaleel White și mulți alții.

Halftime (2022)

În acest documentar intim, vedeta internațională Jennifer Lopez își analizează cariera polivalentă construită sub presiunea unei vieți trăite în lumina reflectoarelor.

S.W.A.T.: Firefight / S.W.A.T.: Focuri în sălbăticie (2011)

După ce ratează salvarea unor ostatici, echipa tactică specială a poliției din Detroit devine ținta unui agent guvernamental care vrea răzbunare. Cu Gabriel Macht, Robert Patrick, Carly Pope.

Django Unchained / Django dezlănțuit (2012)

Însoțit de un vânător de recompense german, un sclav eliberat pe nume Django străbate America pentru a-și elibera soția din mâinile unui stăpân sadic. Cu Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio.

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 20-26 iunie 2022

top10-tv-romainia-10-jun-20-jun-26-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 23

The Umbrella Academy: sezonul 3

După ce reușesc să evite o apocalipsă în Dallas, eroii Umbrella se întorc într-o academie complet diferită, acum condusă de puternicii și agresivii Sparrows. CU Eliott Page, Tom Hopper.

https://www.youtube.com/watch?v=hs6alRuY1UU

Peaky Blinders: sezonul 6

În 1919, în orașul Birmingham din Anglia, Tommy Shelby, șeful feroce al unei temute bande de gangsteri, e pus pe căpătuială cu orice preț. Cu Cillian Murphy, Sam Neill.

Stranger Things 4

Serialul „Stranger Things” a revenit cu cel de-al patrulea sezon al său. La sfârșitul celui de-al treilea sezon „Stranger Things”, Joyce Byers (Winona Ryder) își ia fiii (Noah Schnapp și Charlie Heaton) și Eleven din fatidicul lor Hawkins, Indiana, pentru a începe o nouă viață pe Coasta de Vest. Trailerul prezintă scene din noile aventuri ale personajelor, totul pe un fundal narativ în care Eleven îi povestește lui Mike (Finn Wolfhard) noutățile.

Episoade „Stranger Things”, sezonul 4:

  1. The Hellfire Club
  2. Vecna’s Curse
  3. The Monster and the Superhero
  4. Dear Billy
  5. The Nina Project
  6. The Dive
  7. The Massacre at Hawkins Lab
  8. Papa
  9. The Piggyback

Netflix a lansat recent primele imagini din Stranger Things 4, volumul 2.

The Good Doctor: sezonul 3

The Good Doctor: sezonul 4

https://www.youtube.com/watch?v=hfyYVWlr7QI

Man Vs. Bee / Om vs. Albină: sezonul 1

Serialul de comedie „Om vs albină” / „Man vs Bee” (2022) a avut premiera pe Netflix pe 24 iunie. Alături de celebrul Rowan Atkinson o putem vedea pe Jing Lusi, vedeta din „Asiatici bogați și nebuni”, dar și alți actori britanici cunoscuți.

Rowan Atkinson joacă rolul unui bărbat angajat să aibă grijă de o vilă luxoasă se trezește în plin război cu o albină.

The Good Doctor: sezonul 1

Un chirurg talentat cu autism și sindromul savantului intră în echipa unui spital renumit, unde se lovește de scepticismul pacienților și al întregului personal. Cu Freddie Highmore, Antonia Thomas. Serial TV pe teme medicale.

https://www.youtube.com/watch?v=msJggy8xtmI

The Good Doctor: sezonul 2

Stranger Things 2

Stranger Things

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton