Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 14-20 martie

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 14-20 martie
25

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 14-20 martie 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 14-20 martie

Top-10-filme-Netflix-in-Romania-saptamana-14-20-martie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

The Adam Project / Proiectul Adam (2022)

După ce se prăbușește din greșeală în 2022, pilotul călător în timp Adam Reed face echipă cu versiunea lui de la 12 ani în misiunea de a salva viitorul. Cu Ryan Reynolds, Mark Ruffalpo, Jennifer Garner.

The Camp / Tabăra (2021)

Un grup de adolescenți ajunși într-o tabără de „deztehnologizare” descoperă rapid că acolo au loc întâmplări misterioase. Cu: Andrei Șelaru, Diana Condurache, Mădălin Șerban. Film românesc de comedie.

Black Crab / Crabul negru (2022)

Pentru a pune capăt unui război apocaliptic și a-și salva fiica, o femeie-soldat pleacă în misiune, traversând o mare de gheață pe care transportă ceva strict secret. Cu Noomi Rapace. Film suedez

Bad Boys for Life / Băieți răi pe viață (2020)

Printre curse și împușcături… viața își urmează cursul. Pentru ei e ultima rundă, pe viață sau pe moarte. Cu: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens

Without Saying Goodbye / Ne vedem data viitoare (2022) – cel mai nou film al unui sex-simbol spaniol.

După ce se întâlnesc din întâmplare în uluitorul Peru, un arhitect obsedat de muncă și o artistă pătimașă își schimbă complet viziunea asupra vieții.

https://www.youtube.com/watch?v=adcopWi3aL4

Rescued by Ruby / Salvat de Ruby (2022)

„Rescued by Ruby”/„Salvat de Ruby” se numără printre filmele care au premiera pe Netflix în luna martie. Filmul îl are în rolul principal pe Grant Gustin, pe care îl știți din serialele „Arcașul” (2012-2020), „Glee” (2009-2015) și „The Flash” (2014). Pelicula inspirată din fapte reale a avut premiera pe Netflix pe 17 martie.

Filmul de familie de pe Netflix a fost regizat de Katt Shea, după un scenariu scris de Karen Janszen. Acesta spune povestea unui polițist pe nume Dan (Grant Gustin). Acesta visează să se alăture unei unități K9, dar nimeni nu vrea să îi ofere această șansă.

Neascultătoarea cățelușă Ruby, provenită dintr-un adăpost, visează la rândul ei să aibă un stăpân. Când soarta îi aduce pe Dan și Ruby împreună, legătura lor de neclintit îi ajută să facă față celei mai grele provocări de până acum. Bazat pe o poveste adevărată.

The Lodge / Cabana (2020)

Rămasă înzăpezită cu cei doi copii ai logodnicului ei într-o cabană izolată, o femeie bântuită de trecute începe să suspecteze că este prinsă într-o capcană îngrozitoare.

Harriet (2019)

În acest film biografic, Harriet Tubman scapă cu greu de sclavie și apoi își riscă viața pentru a-i elibera și pe alții cu ajutorul Căii Fertate clandestine. Cu Cynthia Erivo

Waves (2019)

O moarte tragică dă peste cap viața unei familii prospere din suburbii, dar odată cu durerea, aduce și șansa unei noi iubiri.

Windfall / Țintă ușoară (2022)

Un bărbat sparge casa de vacanță a unui miliardar în care nu e nimeni, dar lucrurile se complică după ce arogantul mogul și soția lui vin la o relaxare de ultim moment. Cu Jason Segel, Lily Collins, Jesse Plemons.

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 14-20 martie

Top-10-seriale-Netflix-in-Romania-saptamana-14-20-martie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 25

The Last Kingdom: sezonul 5

Vikingii i-au ucis tatăl saxon și l-au crescut ca unul de-al lor. În vreme de război, dezbinările sunt periculoase. Cu Alexander Dreymon, Emily Cox.

Vikings: Valhalla: sezonul 1 (2022)

În continuarea serialului „Vikingii”, la o sută de ani de la evenimentele anterioare, o nouă generație de eroi legendari își croiește propriul destin și intră în istorie. Cu Sam Corlett, Leo Suter.

Formula 1: Drive to Survive / Formula 1: Viața în viteza a 8-a: sezonul 4

Pentru echipele de elită dornice să domine competiția auto de top, încrederea e totul, iar teama le poate fi fatală. Serial documentar britanic.

Inventing Anna: serie limitată

Antreprenoare sau escroacă? O reporteriță investighează povestea Annei Delvey, care a convins elitele newyorkeze că este o moștenitoare din Germania.

The Last Kingdom: sezonul 1

The Last Kingdom: sezonul 3

The Last Kingdom: sezonul 4

The Last Kingdom: sezonul 2

For Life / Pe viață: sezonul 2

Închis pe viață pentru o crimă pe care nu a comis-o, un bărbat devine avocat pentru a-și face dreptate și a-i apăra și pe alți oameni acuzați pe nedrept. Cu Nicholas Pinnock, Indira Varma. Serial polițist, serial judiciar, dramă TV despre probleme sociale.

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. / Bad Vegan: Faimă, fraudă, fugă (2022, serie limitată)

După ce se mărită cu un bărbat misterios care pretinde că îi poate face câinele nemuritor, o apreciată proprietară de restaurant vegan își vede viața dată peste cap. Serial documentar.

Sursa foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton