Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 16-22 mai 2022

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 16-22 mai 2022
23

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 16-22 mai 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 16-22 mai 2022

top10-films-romainia-10-may-16-may-22-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

A Perfect Pairing / O alăturare perfectă (2022)

Ca să câștige un client important, ambițioasa directoare a unei firme de vinuri din Los Angeles se angajează la o stână din Australia, unde e atrasă de un localnic misterios. Cu Victoria Justice, Adam Demos, Luca Sardelis

Senior Year / Ultimul an de liceu (2022)

S-a aflat în comă 20 de ani în urma unei figuri ratate pe când era majoretă. Trezită acum, la 37 de ani, e pregătită să-și îndeplinească visul de a deveni regina balului. Comedia îi are în distribuție pe Rebel Wilson, Sam Richardson și Zoe Chao.

The Invisible Man / Omul invizibil (2020)

După ce a scăpat dintr-o relație abuzivă și manipulatoare cu un geniu al tehnicii bogat, o femeie se trezește urmărită și chinuită de o entitate nevăzută. Cu Elisabeth Moss, Aldis Hodge, Storm Reid.

Toscana (2022)

Un chef danez călătorește în Toscana pentru a vinde afacerea tatălui său, dar acolo cunoaște o femeie care-l inspiră să-și reconsidere viziunea despre viață și iubire. Cu Anders Matthesen, ANdrea Bosca. Film danez.

https://www.youtube.com/watch?v=E26VtF4dURE

Angel Eyes / Ochi de înger (2001)

Vulnerabilizată după un atac violent, o polițistă descurcăreață din Chicago primește ajutorul unui bărbat singuratic ce se luptă cu propriile traume. Cu Jennifer Lopez, Jim Caviezel, Sonia Braga.

The Perfect Family / Familia ideală (2022)

La început, Lucia are rețineri față de familia diversă a iubitei fiului ei, dar habar nu are ce impact vor avea asupra vieții ei dichisite.

The Contractor / Agentul (2007)

Un asasin retras intră din nou în joc ca să doboare o ultimă țintă. Misiunea o ia pe arătură, însă el primește ajutorul neașteptat al unei adolescente orfane. Cu Wesley Snipes, Eliza Bennett, Lena Headey. Film cu spioni.

Wrath of Man / Furia unui om periculos (2021)

Angajatul misterios al unei companii de camioane blindate își surprinde colegii dezlănțuindu-se și arătându-și abilitățile violente în timpul unei tentative de jaf. Cu Jason Statham, Jeffrey Donovan.

În regia lui Guy Ritchie, Wrath Of Man este un remake al producției franceze Le Convoyeur, din 2004. 

Emma. (2020)

O tânără arogantă și privilegiată se amestecă în viețile celor din jurul său, dar își dă seama că acțiunile ei nu izvorăsc din înțelepciune sau bunătate. Cu Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn

The Takedown / Agenți foarte speciali 

După o pauză de zece ani, doi polițiști incompatibili fac din nou echipă pentru a investiga o crimă într-un orășel francez divizat, pe fondul unei ample conspirații.

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 16-22 mai 2022

top10-tv-romainia-10-may-16-may-22-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 23

The Lincoln Lawyer / Avocatul din limuzină: sezonul 1

Mickey Haller, un avocat redutabil care a rămas pe tușă după un accident, vrea să își relanseze cariera, dar și Lincolnul său inconfundabil, cu un caz de crimă. Cu Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton.

https://www.youtube.com/watch?v=au06yHMuMGc

The Good Doctor: sezonul 1

Un chirurg talentat cu autism și sindromul savantului intră în echipa unui spital renumit, unde se lovește de scepticismul pacienților și al întregului personal. Cu Freddie Highmore, Antonia Thomas. Serial TV pe teme medicale.

https://www.youtube.com/watch?v=msJggy8xtmI

The Good Doctor: sezonul 2

The Good Doctor: sezonul 3

The Good Doctor: sezonul 4

https://www.youtube.com/watch?v=hfyYVWlr7QI

Who Killed Sara? / Cine a ucis-o pe Sara? (sezonul 3)

Hotărât să se răzbune și să dovedească faptul că i-a fost înscenată uciderea surorii sale, Alex încearcă să afle identitatea adevăratului ucigaș și nu numai. Cu Manolo Cardona, Carolina Miranda.

The White Princess / Prințesa albă: sezonul 1

Noul rege Tudor se căsătorește cu Elisabeta de York ca să aducă pacea în Anglia secolului al XV-lea. Din nefericire pentru cei doi, mariajul este departe de a fi perfect. Cu Jodie Comer, Jacob Collins Levy

The Spanish Princess / Prințesa spaniolă: sezonul 1

În contextul în permanentă schimbare de la noua ei casă, Caterina de Aragon se concentrează pe împlinirea destinului său, acela de a deveni regina Angliei. Cu Charlotte Hope, Alicia Borrachero, Andrew Buchan

The Spanish Princess / Prințesa spaniolă: sezonul 2

The White Queen / Regina albă: sezonul 1

În tumultuosul secol al XV-lea, bătălia pentru supremație între casele de Lancaster și de York duce la un război civil prelungit în Anglia. Cu Rebecca Ferguson, Amanda Hale, Faye Marsay.

Sursa foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton