Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 21-27 februarie

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 21-27 februarie
25

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 21-27 februarie 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 21-27 februarie

top10-films-romainia-10-feb-21-feb-27-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

Run / Salvează-mă (2021)

Dorindu-și libertate după ani de izolare și de îngrijiri medicale, adolescenta Chloe bănuiește că mama ei ar putea să o țină pe loc și să ascundă secrete îngrozitoare. Cu Sarah Paulson, Kiera Allen, Pat Healy.

After We Collided / După ce ne-am certat (2020)

Tessa se îndrăgostește rapid de Hardin, dar o trădare îi desparte și ea trebuie să decidă dacă merge mai departe sau îi acordă încă o șansă.

Restless / Fără răgaz (2022)

După ce merge la extrem pentru a acoperi un accident, viața unui polițist corupt scapă de sub control când începe să primească amenințări de la un martor misterios.

Survivor / Supraviețuitoarea (2015)

După ce i se înscenează un atac terorist cu bombă, o angajată a ambasadei SUA este fugară în Londra în timp ce încearcă să oprească un alt atentat iminent. Cu: Milla Jovovich, Pierce Brosnan, Dylan McDermott.

Dont Kill Me / Nu mă ucide (2022)

După ce moare împreună cu iubitul în urma unei supradoze, Mirta revine la viață singură și descoperă că face parte dintr-o lume violentă și complet necunoscută. Film italian cu Alice Pagani, Rocco Fasano.

Dolittle (2020)

Regina Victoria se înbolnăvește, astfel că ursuzul dr. Dolittle, tânărul său ucenic și animăluțele sale pleacă într-o aventură epică pentru a găsi un leac magic. Cu: Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Michael Sheen.

The Tinder Swindler / Escrocul de pe Tinder (2022)

S-a dat drept un baron al diamantelor care trăia în lux, a amețit femei online, apoi le-a furat milioane de dolari. Acum, unele victime vor răzbunare. Film documentar, documentar polițist după cazuri reale.

https://www.youtube.com/watch?v=_R3LWM_Vt70

UFO / Trebuie să te uit (2022)

Deniz, cântăreață aspirantă și studentă, se îndrăgostește de un motociclist necizelat, dar o tragedie și opoziția familiei le blochează calea spre iubire. Film turcesc cu İpek Filiz Yazıcı.

Fistful of Vengeance / Pumnii răzbunării (2022)

Superasasinul Kai urmărește o criminală până în Bangkok, unde un act de răzbunare se transformă într-o luptă pentru a salva lumea de o amenințare străveche. Cu: Iko Uwais, Lewis Tan.

American Reunion (2012)

Cei patru prieteni plini de dorință din „Plăcintă americană” se întorc în East Great Falls pentru întâlnirea de 10 ani de la absolvire, plini de amintiri. Cu Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott.

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 21-27 februarie

top10-tv-romainia-10-feb-21-feb-27-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 25

Vikings: Valhalla: sezonul 1 (2022)

În continuarea serialului „Vikingii”, la o sută de ani de la evenimentele anterioare, o nouă generație de eroi legendari își croiește propriul destin și intră în istorie. Cu Sam Corlett, Leo Suter.

Inventing Anna: serie limitată

Antreprenoare sau escroacă? O reporteriță investighează povestea Annei Delvey, care a convins elitele newyorkeze că este o moștenitoare din Germania.

One of Us is Lying / Unul dintre noi minte: sezonul 1

Detenția reunește cinci liceeni diferiți, dar o crimă și mai multe secrete îi fac să păstreze legătura și să rezolve o crimă misterioasă.

Toy Boy: sezonul 2

După șapte ani de pușcărie în Malaga, un stripper este eliberat, urmând a fi rejudecat, și vrea să demonstreze că amanta i-a înscenat uciderea soțului ei.

Toy Boy: sezonul 1

Dark Desire / Dorință întunecată: sezonul 2

Alma petrece un weekend fatidic departe de casă. Începutul e marcat de pasiune, finalul, de tragedie, iar ea începe să pună la îndoială adevărul despre cei apropiați. Serialul polițist mexican îi are în distribuție pe Maite Perroni, Erik Hayser și Alejandro Speitzer.

The Cuphead Show!: sezonul 1

Urmărește peripețiile impulsivului Cuphead și ale lui Mugman, influențabilul lui frate, într-un serial animat bazat pe jocul video de mare succes.

Devotion, a Story of Love and Desire / Fideli, sezonul 1

O căsnicie aparent fericită începe să se destrame când fidelitatea soțului devine suspectă și ambii parteneri au tentația altor dorințe. Cu: Michelle Riodino, Lucrezia Guidone, Carolina Sala.

Love is Blind / Dragoste pe nevăzute: sezonul 2

Nick și Vanessa Lachey găzduiesc un experiment social în care bărbați și femei fără partener caută dragostea și se logodesc, înainte să se întâlnească față în față.

Black Money Love: sezonul 1 / Dragoste și bani murdari

După ce logodnica unui polițist și tatăl unei creatoare de bijuterii sunt găsiți morți, cei doi îndurerați trebuie să suporte consecințele periculoase ale unui jaf ratat.

https://www.youtube.com/watch?v=6fycjHoBlpg

Sursa foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton