Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 21-27 martie

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 21-27 martie
25

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 21-27 martie 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 21-27 martie

top10-films-romainia-10-mar-21-mar-27-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

In Good Hands / Pe mâini bune (2022)

O mamă singură, diagnosticată cu o boală terminală, întâlnește un burlac șarmant și încearcă să se ocupe și de viitorul fiului ei încăpățânat în vârstă de 6 ani. Film turcesc, romantic, cu Asli Enver.

https://www.youtube.com/watch?v=LcQ-QAZ3x28

Black Crab / Crabul negru (2022)

Pentru a pune capăt unui război apocaliptic și a-și salva fiica, o femeie-soldat pleacă în misiune, traversând o mare de gheață pe care transportă ceva strict secret. Cu Noomi Rapace. Film suedez

Without Saying Goodbye / Ne vedem data viitoare (2022) – cel mai nou film al unui sex-simbol spaniol.

După ce se întâlnesc din întâmplare în uluitorul Peru, un arhitect obsedat de muncă și o artistă pătimașă își schimbă complet viziunea asupra vieții.

https://www.youtube.com/watch?v=adcopWi3aL4

The Adam Project / Proiectul Adam (2022)

După ce se prăbușește din greșeală în 2022, pilotul călător în timp Adam Reed face echipă cu versiunea lui de la 12 ani în misiunea de a salva viitorul. Cu Ryan Reynolds, Mark Ruffalpo, Jennifer Garner.

Bad Boys for Life / Băieți răi pe viață (2020)

Printre curse și împușcături… viața își urmează cursul. Pentru ei e ultima rundă, pe viață sau pe moarte. Cu: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens

Windfall / Țintă ușoară (2022)

Un bărbat sparge casa de vacanță a unui miliardar în care nu e nimeni, dar lucrurile se complică după ce arogantul mogul și soția lui vin la o relaxare de ultim moment. Cu Jason Segel, Lily Collins, Jesse Plemons.

Rescued by Ruby / Salvat de Ruby (2022)

„Rescued by Ruby”/„Salvat de Ruby” se numără printre filmele care au premiera pe Netflix în luna martie.

Filmul de familie de pe Netflix a fost regizat de Katt Shea, după un scenariu scris de Karen Janszen. Acesta spune povestea unui polițist pe nume Dan (Grant Gustin). Acesta visează să se alăture unei unități K9, dar nimeni nu vrea să îi ofere această șansă.

Neascultătoarea cățelușă Ruby, provenită dintr-un adăpost, visează la rândul ei să aibă un stăpân. Când soarta îi aduce pe Dan și Ruby împreună, legătura lor de neclintit îi ajută să facă față celei mai grele provocări de până acum. Bazat pe o poveste adevărată.

The Camp / Tabăra (2021)

Un grup de adolescenți ajunși într-o tabără de „deztehnologizare” descoperă rapid că acolo au loc întâmplări misterioase. Cu: Andrei Șelaru, Diana Condurache, Mădălin Șerban. Film românesc de comedie.

The Lodge / Cabana (2020)

Rămasă înzăpezită cu cei doi copii ai logodnicului ei într-o cabană izolată, o femeie bântuită de trecute începe să suspecteze că este prinsă într-o capcană îngrozitoare.

6 Underground / 6 din umbră (2019)

Un miliardar din tehnologie își înscenează moartea și recrutează o echipă de agenți internaționali pentru o misiune sângeroasă prin care să dea jos un dictator brutal. Cu Ryan Reynolds, Corey Hawkins

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 21-27 martie

top10-tv-romainia-10-mar-21-mar-27-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 25

Bridgerton: sezonul 2

Respectând romanele scrise de Julia Quinn, sezonul 2 spune povestea căutării iubirii lui Lord Anthony Bridgerton.

Cel de-al doilea sezon din „Bridgerton” îl urmărește pe Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită. Condus de datoria lui de a susține numele familiei, căutarea lui Anthony a unei debutante care să îndeplinească standardele lui imposibile pare nefastă până când Kate (Simone Ashley) și sora ei mai mică Edwina (Charithra Chandran) Sharma sosesc din India.

https://www.youtube.com/watch?v=qYNCws-a6CQ

The Last Kingdom: sezonul 5

Vikingii i-au ucis tatăl saxon și l-au crescut ca unul de-al lor. În vreme de război, dezbinările sunt periculoase. Cu Alexander Dreymon, Emily Cox.

Bridgerton: sezonul 1

Black Money Love: sezonul 1 / Dragoste și bani murdari

După ce logodnica unui polițist și tatăl unei creatoare de bijuterii sunt găsiți morți, cei doi îndurerați trebuie să suporte consecințele periculoase ale unui jaf ratat.

https://www.youtube.com/watch?v=6fycjHoBlpg

Inventing Anna: serie limitată

Antreprenoare sau escroacă? O reporteriță investighează povestea Annei Delvey, care a convins elitele newyorkeze că este o moștenitoare din Germania.

Vikings: Valhalla: sezonul 1 (2022)

În continuarea serialului „Vikingii”, la o sută de ani de la evenimentele anterioare, o nouă generație de eroi legendari își croiește propriul destin și intră în istorie. Cu Sam Corlett, Leo Suter.

The Last Kingdom: sezonul 4

Outlander / Străina: sezonul 6

Această epopee adaptată după cunoscuta serie de romane de dragoste fantastice ale Dianei Gabaldon prezintă drama a doi iubiți din vremuri diferite. Cu Caitriona Balfe, Sam Heughan, Tobias Menzies

The Blacklist / Lista neagră: sezonul 9

Top Boy: sezonul 2

Străzile pe care le știau ei sunt acum mult mai periculoase. Însă doar riscându-și viața vor putea ajunge în top. Cu Ashley Walters, Kane Robinson. Serial polițist britanic.

Sursa foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton