Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 23-29 mai 2022

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 23-29 mai 2022
23

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 23-29 mai 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 23-29 mai 2022

top10-films-romainia-10-may-23-may-29-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

A Perfect Pairing / O alăturare perfectă (2022)

Ca să câștige un client important, ambițioasa directoare a unei firme de vinuri din Los Angeles se angajează la o stână din Australia, unde e atrasă de un localnic misterios. Cu Victoria Justice, Adam Demos, Luca Sardelis

Toscana (2022)

Un chef danez călătorește în Toscana pentru a vinde afacerea tatălui său, dar acolo cunoaște o femeie care-l inspiră să-și reconsidere viziunea despre viață și iubire. Cu Anders Matthesen, ANdrea Bosca. Film danez.

https://www.youtube.com/watch?v=E26VtF4dURE

Senior Year / Ultimul an de liceu (2022)

S-a aflat în comă 20 de ani în urma unei figuri ratate pe când era majoretă. Trezită acum, la 37 de ani, e pregătită să-și îndeplinească visul de a deveni regina balului. Comedia îi are în distribuție pe Rebel Wilson, Sam Richardson și Zoe Chao.

F*ck Love Too / Dar-ar naiba-n dragoste (2022)

O comedie romantică în care niște prieteni cu probleme în dragoste se ajută reciproc, dar nu au mereu cele mai bune rezultate.

The Invisible Man / Omul invizibil (2020)

După ce a scăpat dintr-o relație abuzivă și manipulatoare cu un geniu al tehnicii bogat, o femeie se trezește urmărită și chinuită de o entitate nevăzută. Cu Elisabeth Moss, Aldis Hodge, Storm Reid.

Wrath of Man / Furia unui om periculos (2021)

Angajatul misterios al unei companii de camioane blindate își surprinde colegii dezlănțuindu-se și arătându-și abilitățile violente în timpul unei tentative de jaf. Cu Jason Statham, Jeffrey Donovan.

În regia lui Guy Ritchie, Wrath Of Man este un remake al producției franceze Le Convoyeur, din 2004. 

The Perfect Family / Familia ideală (2022)

La început, Lucia are rețineri față de familia diversă a iubitei fiului ei, dar habar nu are ce impact vor avea asupra vieții ei dichisite.

Angel Eyes / Ochi de înger (2001)

Vulnerabilizată după un atac violent, o polițistă descurcăreață din Chicago primește ajutorul unui bărbat singuratic ce se luptă cu propriile traume. Cu Jennifer Lopez, Jim Caviezel, Sonia Braga.

Jackass 4.5 (2022)

Urmărește în premieră imagini șocante din culisele ultimului set de cascadorii demențiale marca Jackass. Cu Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius.

The Perfect Man / Bărbatul perfect (2005)

Pentru a-i da mamei sale singure un plus de încredere, o adolescentă inventează un admirator secret și îl convinge pe unchiul prietenei sale să joace rolul pețitorului. Cu Hilary Duff, Heather Locklear, Chris Noth

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 23-29 mai 2022

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 23-29 mai 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 23

Stranger Things 4

Serialul „Stranger Things” a revenit cu cel de-al patrulea sezon al său. La sfârșitul celui de-al treilea sezon „Stranger Things”, Joyce Byers (Winona Ryder) își ia fiii (Noah Schnapp și Charlie Heaton) și Eleven din fatidicul lor Hawkins, Indiana, pentru a începe o nouă viață pe Coasta de Vest. Trailerul prezintă scene din noile aventuri ale personajelor, totul pe un fundal narativ în care Eleven îi povestește lui Mike (Finn Wolfhard) noutățile.

Episoade „Stranger Things”, sezonul 4:

  1. The Hellfire Club
  2. Vecna’s Curse
  3. The Monster and the Superhero
  4. Dear Billy
  5. The Nina Project
  6. The Dive
  7. The Massacre at Hawkins Lab
  8. Papa
  9. The Piggyback

Wrong Side of the Tracks / Entrevías: sezonul 1

Când nepoata sa adolescentă cade victimă dealerilor de droguri care i-au acaparat cartierul, un veteran de război exasperat intră în acțiune.

The Good Doctor: sezonul 1

Un chirurg talentat cu autism și sindromul savantului intră în echipa unui spital renumit, unde se lovește de scepticismul pacienților și al întregului personal. Cu Freddie Highmore, Antonia Thomas. Serial TV pe teme medicale.

https://www.youtube.com/watch?v=msJggy8xtmI

The Lincoln Lawyer / Avocatul din limuzină: sezonul 1

Mickey Haller, un avocat redutabil care a rămas pe tușă după un accident, vrea să își relanseze cariera, dar și Lincolnul său inconfundabil, cu un caz de crimă. Cu Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton.

https://www.youtube.com/watch?v=au06yHMuMGc

The Good Doctor: sezonul 3

The Good Doctor: sezonul 2

The Good Doctor: sezonul 4

https://www.youtube.com/watch?v=hfyYVWlr7QI

Stranger Things

În 99 din o sută de cazuri, copilul dispărut se află la un părinte sau la o rudă. Cum rămâne cu acel 1%?

O scrisoare de dragoste către clasicii supranaturali ai anilor ’80, Stranger Things este povestea unui băiat care dispare. În timp ce prietenii, familia și poliția locală caută răspunsuri, sunt atrași într-un mister extraordinar care implică experimente guvernamentale ultrasecrete, forțe supranaturale terifiante și o fetiță foarte ciudată.

Who Killed Sara? / Cine a ucis-o pe Sara? (sezonul 3)

Hotărât să se răzbune și să dovedească faptul că i-a fost înscenată uciderea surorii sale, Alex încearcă să afle identitatea adevăratului ucigaș și nu numai. Cu Manolo Cardona, Carolina Miranda.

The Blacklist: sezonul 9

În cei doi ani care au urmat morții lui Elizabeth Keen, Raymond Reddington și membrii grupului operativ al FBI s-au destrămat, fără să se știe unde se află Reddington. Cu toate acestea, când unul dintre ei este rănit la datorie, Grupul Operativ este atras din nou laolaltă pentru a demola o conspirație care ar putea zdruncina securitatea globală.

Sursa foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton