Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 25 aprilie - 1 mai 2022
25

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 25 aprilie - 1 mai 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 25 aprilie – 1 mai

top10-films-romainia-10-apr-25-may-1-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

365 Days: This Day / 365 de zile: Acea zi (2022)

Laura și Massimo revin mai puternici ca niciodată. Dar relațiile familiei lui Massimo și un bărbat misterios care vrea inima Laurei complică viața îndrăgostiților. Cu: Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna

The Rope / Legații (2022)

Un grup de colegi de muncă țin un teambuilding la o cabană în munți, unde o provocare extremă dezvăluie povești interesante, dar și trădări. Cu Smiley, Andrada Popa, Augustin Viziru, Speak.

Wrath of Man / Furia unui om periculos (2021)

Angajatul misterios al unei companii de camioane blindate își surprinde colegii dezlănțuindu-se și arătându-și abilitățile violente în timpul unei tentative de jaf. Cu Jason Statham, Jeffrey Donovan.

În regia lui Guy Ritchie, Wrath Of Man este un remake al producției franceze Le Convoyeur, din 2004. 

Silverton Siege / Asediul de la Silverton (2022)

După un sabotaj eșuat, trei luptători împotriva apartheidului se trezesc într-o situație tensionată cu luare de ostatici într-o bancă. Bazat pe o poveste adevărată. Cu Thabo Rametsi, Arnold Vosloo.

365 Days / 365 de zile (2020)

O femeie îi cade victimă unui șef mafiot care o ține prizonieră și îi cere ca într-un an să se îndrăgostească de el. Cu Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone.

https://www.youtube.com/watch?v=bNdKLVl5pBU&t=3s

The Mistery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes / Misterul lui Marilyn Monroe: Înregistrările necunoscute (2022)

Acest documentar explorează misterul în care este învăluită moartea celebrei Marilyn Monroe, prin interviuri cu cercul său de apropiați care nu au mai fost difuzate.

Honeymoon with My Mother / Cu mama în luna de miere (2022)

Jose Luis e părăsit în fața altarului, iar mama lui i se alătură în ceea ce trebuia să fie luna de miere. Sigur va merge bine, nu?

The In Between / Între lumi (2022)

După ce-și pierde iubitul într-un accident tragic, o adolescentă cu inima sfâșiată începe să creadă că dragostea vieții ei îi trimite semne de dincolo de mormânt. Cu Joey King, Kyle Allen, Kim Dickens

The 355

Înfruntând conflicte culturale și o ploaie de gloanțe, o agentă CIA încăpățânată adună o echipă internațională de spioane rivale pentru o misiune neoficială periculoasă. Cu Jessica Chastain, Penelope Cruz

Sonic the Hedgehog (2020)

Șeriful unui orășel ajută un arici extraterestru dotat cu viteză supersonică să învingă un doctor nebun care vrea să-i folosească superputerile pentru a domina lumea. Cu James Marsden, Jim Carrey, Ben Shwartz

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 25 aprilie – 1 mai

top10-tv-romainia-10-apr-25-may-1-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 25

The Marked Heart / Bănuiala inimii: sezonul 1

Un bărbat hotărât să se răzbune pe traficanții de organe care i-au ucis soția începe o relație cu femeia care a primit inima ei. Cu Michel Brown

The Good Doctor: sezonul 1

Un chirurg talentat cu autism și sindromul savantului intră în echipa unui spital renumit, unde se lovește de scepticismul pacienților și al întregului personal. Cu Freddie Highmore, Antonia Thomas. Serial TV pe teme medicale.

https://www.youtube.com/watch?v=msJggy8xtmI

The Good Doctor: sezonul 2

The Good Doctor: sezonul 3

The Good Doctor: sezonul 4

Anatomy of a Scandal / Anatomia unui scandal: serie limitată

Viața privilegiată a lui Sophie ca soție a lui James, un politician influent, se destramă când ies la iveală secrete scandaloase, iar el este acuzat de o crimă șocantă. Cu Sienna Miller, Michelle Dockery, Rupert Friend

Ozark: sezonul 4

Ozark este o dramă captivantă cu acțiunea plasată în prezent. Serialul urmărește călătoria familiei Byrde de la viața obișnuită din suburbiile orașului Chicago la activitatea infracțională periculoasă din munții Ozark din statul Missouri. Serialul explorează teme precum capitalismul, dinamica legăturilor de familie și supraviețuirea, totul din perspectiva unor americani (deloc) obișnuiți.

Bridgerton: sezonul 2

Respectând romanele scrise de Julia Quinn, sezonul 2 spune povestea căutării iubirii lui Lord Anthony Bridgerton.

Cel de-al doilea sezon din „Bridgerton” îl urmărește pe Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită. Condus de datoria lui de a susține numele familiei, căutarea lui Anthony a unei debutante care să îndeplinească standardele lui imposibile pare nefastă până când Kate (Simone Ashley) și sora ei mai mică Edwina (Charithra Chandran) Sharma sosesc din India.

https://www.youtube.com/watch?v=qYNCws-a6CQ

Black Money Love: sezonul 1 / Dragoste și bani murdari

După ce logodnica unui polițist și tatăl unei creatoare de bijuterii sunt găsiți morți, cei doi îndurerați trebuie să suporte consecințele periculoase ale unui jaf ratat.

https://www.youtube.com/watch?v=6fycjHoBlpg

The Blacklist: sezonul 9

Sursa foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton