Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 27 iunie - 3 iulie 2022
23

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 27 iunie - 3 iulie 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

top10-films-romainia-10-jun-27-jul-3-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

The Man from Toronto / Bărbatul din Toronto (2022)

După ce sunt confundați unul cu altul, un antreprenor zăpăcit și un asasin celebru cunoscut drept Omul din Toronto sunt nevoiți să facă echipă pentru a supraviețui. Cu Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco

Glamour Girls (2022)

Lumea escortelor de lux promite opulență, avere și șansa la o nouă viață pentru un grup de femei, până când o crimă și un jaf pun totul în pericol.

Love & Gelato (2022)

Pentru a îndeplini ultima dorință a mamei ei, Lina își petrece vara dinaintea facultății la Roma, unde descoperă iubirea, aventura și pasiunea pentru înghețată. Cu Susanna Skaggs, Tobia De Angelis, Owen McDonnell.

Wild Card / Joc periculos (2015)

Un dur independent, mare amator de jocuri de noroc, răzbună agresiunea împotriva prietenei lui, dar stârnește, fără intenție, mânia unui șef mafiot nemilos. Cu Jason Statham, Sofia Vergara, Max Casella.

Serenity / Calmul dinaintea furtunii (2019)

Căpitanul strâmtorat cu banii al unui vas de pescuit se confruntă cu o dilemă morală când fosta lui soție repare și îl imploră să îl ucidă pe soțul ei abuziv. CU Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jason Clarke

A Beautiful Wife / O soție frumoasă (2007)

Viața fericită a doi soți e dată peste cap când un fotograf fermecător îi cere ei să pozeze nud pentru un calendar popular. Cu Leonardo Pieraccioni, Laura Torrisi, Gabriel Garko

The Choice / Alegerea (2016)

Travis, veterinar în devenire, se îndrăgostește de Gabby, vecina sa. Însă calea către iubire adevărată e sinuoasă: el are deja prietenă, iar ea are deja iubit. Cu Teresa Palmer, Tom Welling, Tom Wilkinson.

S.W.A.T.: Firefight / S.W.A.T.: Focuri în sălbăticie (2011)

După ce ratează salvarea unor ostatici, echipa tactică specială a poliției din Detroit devine ținta unui agent guvernamental care vrea răzbunare. Cu Gabriel Macht, Robert Patrick, Carly Pope.

Spiderhead (2022)

Un deținut dintr-o închisoare ultramodernă începe să se îndoiască de scopul medicamentelor de control al emoțiilor pe care le testează pentru un geniu farmaceutic. Cu Chris Hemsworth, Miles Teller.

The Scorpion King 2: Rise of a Warrior / Regele scorpion: Războinicul (2008)

Pentru a răzbuna uciderea tatălui său, tânărul Mathayus se transformă într-un războinic legendar și străbate lumea străveche cu gândul de a detrona un rege malefic. Cu Michael Copon, Randy Couture

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

top10-tv-romainia-10-jun-27-jul-3-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 23

Stranger Things 4

Serialul „Stranger Things” a revenit cu cel de-al patrulea sezon al său. La sfârșitul celui de-al treilea sezon „Stranger Things”, Joyce Byers (Winona Ryder) își ia fiii (Noah Schnapp și Charlie Heaton) și Eleven din fatidicul lor Hawkins, Indiana, pentru a începe o nouă viață pe Coasta de Vest. Trailerul prezintă scene din noile aventuri ale personajelor, totul pe un fundal narativ în care Eleven îi povestește lui Mike (Finn Wolfhard) noutățile.

Episoade „Stranger Things”, sezonul 4:

  1. The Hellfire Club
  2. Vecna’s Curse
  3. The Monster and the Superhero
  4. Dear Billy
  5. The Nina Project
  6. The Dive
  7. The Massacre at Hawkins Lab
  8. Papa
  9. The Piggyback

Netflix a lansat recent primele imagini din Stranger Things 4, volumul 2.

The Umbrella Academy: sezonul 3

După ce reușesc să evite o apocalipsă în Dallas, eroii Umbrella se întorc într-o academie complet diferită, acum condusă de puternicii și agresivii Sparrows. Cu Eliott Page, Tom Hopper.

https://www.youtube.com/watch?v=hs6alRuY1UU

Manifest / Destinația: Sezonul 1

Un avion aterizează după ani întregi de la decolare, iar oamenii aflați la bord se întorc într-o lume care a uitat de ei, acum victime ale unei noi și bizare realități. Cu Melissa RoxBurgh, Josh Dallas

https://www.youtube.com/watch?v=LjsFg7e-ffk

Man Vs. Bee / Om vs. Albină: sezonul 1

Serialul de comedie „Om vs albină” / „Man vs Bee” (2022) a avut premiera pe Netflix pe 24 iunie. Alături de celebrul Rowan Atkinson o putem vedea pe Jing Lusi, vedeta din „Asiatici bogați și nebuni”, dar și alți actori britanici cunoscuți.

Rowan Atkinson joacă rolul unui bărbat angajat să aibă grijă de o vilă luxoasă se trezește în plin război cu o albină.

The Umbrella Academy: sezonul 1

The Good Doctor: sezonul 4

https://www.youtube.com/watch?v=hfyYVWlr7QI

The Good Doctor: sezonul 3

Peaky Blinders: sezonul 6

În 1919, în orașul Birmingham din Anglia, Tommy Shelby, șeful feroce al unei temute bande de gangsteri, e pus pe căpătuială cu orice preț. Cu Cillian Murphy, Sam Neill.

Stranger Things

The Good Doctor: sezonul 2

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton