Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 28 februarie – 6 martie

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 28 februarie - 6 martie
25

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 28 februarie - 6 martie 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 28 februarie – 6 martie

top10-films-romainia-10-feb-28-mar-6-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

The Weekend Away / Un weekend departe (2022)

Prietena ei cea mai bună dispare în timpul unui sejur în Croația, așa că Beth încearcă să afle ce s-a petrecut, însă descoperă doar un șir neîntrerupt de minciuni. Cu Leighton Meester, cunoscută din „Gossip Girl”.

Against The Ice / Deșertul de gheață (2022)

Doi bărbați ce explorau ghețurile Groenlandei ajung să lupte pentru supraviețuire. Producția se bazează pe povestea adevărată a expediției polare daneze din 1909. Film danez, lansat în 2022. Cu Nikolaj Coster-Waldau, Joe Cole, Heida Reed

Restless / Fără răgaz (2022)

După ce merge la extrem pentru a acoperi un accident, viața unui polițist corupt scapă de sub control când începe să primească amenințări de la un martor misterios.

Lakeview Terrace / Mărul discordiei (2008)

Acest thriller intens îi urmărește pe soții Mattson la venirea lor în casa de vis din Los Angeles, unde vor fi hărțuiți de vecinul lor sărit de pe fix. Cu Samuel L. Jackson, Patrick Wilson, Kerry Washington.

The Pirates: The Last Royal Treasure / Pirații: ultima comoară regală (2022)

Un echipaj de pirați și bandiți temerari din epoca Joseon înfruntă apele învolburate, indiciile derutante și rivalii pentru a găsi o comoară regală pierdută pe mare. Film coreean.

Voyagers / Misiune spațială (2021)

O expediție către o planetă îndepărtată e cuprinsă de haos atunci când tinerii pasageri descoperă că sunt manipulați prin intermediul unei substanțe chimice.

Rampage / Rampage: scăpați de sub control (2018)

Un preparat chimic ciudat transformă trei animale în bestii gigantice și agresive, iar un primatolog trebuie să găsească antidotul înainte ca fiarele să distrugă orașul. Cu Dwayne Johnson, Naomie Harris.

The Sum of All Fears / Pericol absolut (2002)

Analistul CIA Jack Ryan descoperă un plan odios de instigare la război nuclear între SUA și Rusia, fiind luat în colimatorul unor duțmani redutabili. Cu Ben Affleck, Morgan Freeman

A Madea Homecoming / Madea, întoarcerea acasă (2022)

Aleluia, Madea s-a întors! Cine nu se lasă de prostii la petrecerea de absolvire a strănepotului ei riscă să și-o ia pe cocoașă! Cu Tyler Perry

Venom (2018)

Un reporter luptă contra unui om de știință nebun pentru a-și salva viața după ce devine gazda unui simbiot extraterestru temperamental care îi oferă puteri uluitoare. Cu Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 28 februarie – 6 martie

top10-tv-romainia-10-feb-28-mar-6-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 25

Vikings: Valhalla: sezonul 1 (2022)

În continuarea serialului „Vikingii”, la o sută de ani de la evenimentele anterioare, o nouă generație de eroi legendari își croiește propriul destin și intră în istorie. Cu Sam Corlett, Leo Suter.

Inventing Anna: serie limitată

Antreprenoare sau escroacă? O reporteriță investighează povestea Annei Delvey, care a convins elitele newyorkeze că este o moștenitoare din Germania.

Pieces of Her / Frânturi din ea: sezonul 1

O femeie reconstituie trecutul sumbru al mamei sale după ce un atac violent din orășelul ei scoate la lumină pericole ascunse și secrete mortale. Cu Toni Collette, Bella Heathcote

Worst Roommate Ever / Colocatari de coșmar: sezonul 1

Escroci violenți. Ucigași cu sânge rece. Aceste înfricoșătoare povești adevărate dezvăluie unele dintre cele mai groaznice experiențe de coabitare care se pot imagine.

One of Us is Lying / Unul dintre noi minte: sezonul 1

Detenția reunește cinci liceeni diferiți, dar o crimă și mai multe secrete îi fac să păstreze legătura și să rezolve o crimă misterioasă.

Toy Boy: sezonul 2

După șapte ani de pușcărie în Malaga, un stripper este eliberat, urmând a fi rejudecat, și vrea să demonstreze că amanta i-a înscenat uciderea soțului ei.

Black Money Love: sezonul 1 / Dragoste și bani murdari

După ce logodnica unui polițist și tatăl unei creatoare de bijuterii sunt găsiți morți, cei doi îndurerați trebuie să suporte consecințele periculoase ale unui jaf ratat.

https://www.youtube.com/watch?v=6fycjHoBlpg

Toy Boy: sezonul 1

Dark Desire / Dorință întunecată: sezonul 2

Alma petrece un weekend fatidic departe de casă. Începutul e marcat de pasiune, finalul, de tragedie, iar ea începe să pună la îndoială adevărul despre cei apropiați. Serialul polițist mexican îi are în distribuție pe Maite Perroni, Erik Hayser și Alejandro Speitzer.

The Blacklist / Lista neagră: sezonul 9

Sursa foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton