Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 30 mai - 5 iunie 2022
22

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 30 mai - 5 iunie 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

top10-films-romainia-10-may-30-jun-5-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Last Looks (2021)

Un fost polițist în dizgrație primește o a doua șansă atunci când fosta iubită îl implică în cazul unui star TV acuzat de uciderea soției sale. Cu Charlie Hunnam, Mel Gibson, Morena Baccarin.

Interceptor: Deturnarea (2022)

O femeie ofițier rămasă în viață pe o bază antirachetă din largul oceanului luptă singură împotriva teroriștilor care amenință SUA cu 16 arme nucleare furate. Cu Elsa Pataky, Luke Bracey, Aaron Glenane.

A Perfect Pairing / O alăturare perfectă (2022)

Ca să câștige un client important, ambițioasa directoare a unei firme de vinuri din Los Angeles se angajează la o stână din Australia, unde e atrasă de un localnic misterios. Cu Victoria Justice, Adam Demos, Luca Sardelis

Secretul lui Zorillo (2022)

Amenințați de invazia romană, un grup de daci se îmbarcă într-o călătorie periculoasă pentru a pune mâna pe un cristal mistic ce are puterea de a-i salva pe toți. Cu Alin Panc, Alexandru Pop, Iulian Ilinca.

The Outpost / Avanpostul (2020)

Un grup de soldați americani dintr-o bază izolată din Afghanistan trebuie să respingă atacul luptătorilor talibani, care sunt mult mai mulți, în bătălia de la Kamdesh.. Cu Scott Eastwood, Caleb Landry Jones, Orlando Bloom.

Predestination / Luptând cu destinul (2014)

Un membru al unui grup de elită format din călători în timp, care împiedică infracțiunile înainte de a avea loc, are de oprit un atac terorist asupra orașului New York. Cu Ethan Hawke, Sarah Snook, Noah Taylor.

Senior Year / Ultimul an de liceu (2022)

S-a aflat în comă 20 de ani în urma unei figuri ratate pe când era majoretă. Trezită acum, la 37 de ani, e pregătită să-și îndeplinească visul de a deveni regina balului. Comedia îi are în distribuție pe Rebel Wilson, Sam Richardson și Zoe Chao.

Spiral: From the Book of Saw / Spiral: Următorul capital Saw (2021)

Un detectiv nonconformist și noul său partener investighează o serie de crime oribile care amintesc de opera criminalului Jigsaw și care capătă o tentă foarte personală. Cu Chris Rock, Max Minghella, Samuel L. Jackson.

Toscana (2022)

Un chef danez călătorește în Toscana pentru a vinde afacerea tatălui său, dar acolo cunoaște o femeie care-l inspiră să-și reconsidere viziunea despre viață și iubire. Cu Anders Matthesen, ANdrea Bosca. Film danez.

https://www.youtube.com/watch?v=7kNU8Y4LfWA

Black Sea / Marea Neagră (2015)

Un ambițios căpitan de submarin este angajat să fure aurul dintr-un submarin nazist scufundat, dar nu există onoare pentru hoți în acest jaf în adâncurile mării. Cu Jude Law, Scoot McNairy, Ben Mendelsohn.

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

top10-tv-romainia-10-may-30-jun-5-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 22

Stranger Things 4

Serialul „Stranger Things” a revenit cu cel de-al patrulea sezon al său. La sfârșitul celui de-al treilea sezon „Stranger Things”, Joyce Byers (Winona Ryder) își ia fiii (Noah Schnapp și Charlie Heaton) și Eleven din fatidicul lor Hawkins, Indiana, pentru a începe o nouă viață pe Coasta de Vest. Trailerul prezintă scene din noile aventuri ale personajelor, totul pe un fundal narativ în care Eleven îi povestește lui Mike (Finn Wolfhard) noutățile.

Episoade „Stranger Things”, sezonul 4:

  1. The Hellfire Club
  2. Vecna’s Curse
  3. The Monster and the Superhero
  4. Dear Billy
  5. The Nina Project
  6. The Dive
  7. The Massacre at Hawkins Lab
  8. Papa
  9. The Piggyback

Stranger Things

În 99 din o sută de cazuri, copilul dispărut se află la un părinte sau la o rudă. Cum rămâne cu acel 1%?

O scrisoare de dragoste către clasicii supranaturali ai anilor ’80, Stranger Things este povestea unui băiat care dispare. În timp ce prietenii, familia și poliția locală caută răspunsuri, sunt atrași într-un mister extraordinar care implică experimente guvernamentale ultrasecrete, forțe supranaturale terifiante și o fetiță foarte ciudată.

The Good Doctor: sezonul 3

The Good Doctor: sezonul 1

Un chirurg talentat cu autism și sindromul savantului intră în echipa unui spital renumit, unde se lovește de scepticismul pacienților și al întregului personal. Cu Freddie Highmore, Antonia Thomas. Serial TV pe teme medicale.

https://www.youtube.com/watch?v=msJggy8xtmI

The Good Doctor: sezonul 2

The Good Doctor: sezonul 4

https://www.youtube.com/watch?v=hfyYVWlr7QI

Stranger Things 2

Wrong Side of the Tracks / Entrevías: sezonul 1

Când nepoata sa adolescentă cade victimă dealerilor de droguri care i-au acaparat cartierul, un veteran de război exasperat intră în acțiune.

The Lincoln Lawyer / Avocatul din limuzină: sezonul 1

Mickey Haller, un avocat redutabil care a rămas pe tușă după un accident, vrea să își relanseze cariera, dar și Lincolnul său inconfundabil, cu un caz de crimă. Cu Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton.

https://www.youtube.com/watch?v=au06yHMuMGc

Stranger Things 3

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton