Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie

The Tinder Swindler / Escrocul de pe Tinder (2022)

S-a dat drept un baron al diamantelor care trăia în lux, a amețit femei online, apoi le-a furat milioane de dolari. Acum, unele victime vor răzbunare. Film documentar, documentar polițist după cazuri reale.

https://www.youtube.com/watch?v=_R3LWM_Vt70

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi / 13 ore: Trupele secrete din Benghazi (2016)

Membrii unei echipe de elită se luptă să salveze viețile angajaților de la consulatul american din Benghazi, Libia, după ce au fost atacați de teroriști înarmați. În distribuție, John Krasinski, James Badge Dale, Max Martini.

Through My Window / De la fereastra mea (2022)

Pasiunea lui Raquel pentru vecinul ei se transformă în ceva mai mult când sentimentele devin reciproce, în ciuda obiecțiilor familiei lui. Cu: Clara Galle.

Home Team / Echipa gazdă (2022)

Suspendat din NFL, antrenorul Sean Payton speră să îi recâștige afecțiunea fiului antrenând echipa lui de fotbal, care e un dezastru. Comedie bazată pe o poveste reală.

Cu: Kevin James, Taylor Lautner, Rob Schneider

Orphan (2009)

Kate și John Coleman adoptă o fată de 9 ani pe nume Esther de la un orfelinat, dar nu după mult timp Kate intuiește ce se ascunde în spatele înfățișării angelice copilei. Cu: Vera Farmiga, Peter Sarsgaard, Isabelle Fuhrman.

https://www.youtube.com/watch?v=OdEv3grvB2o

Jumanji: The Next Level / Jumanji: Nivelul următor (2019)

După ce Spencer dispare, Martha, Bethany și Fridge își dau seama că trebuie să se întoarcă în Jumanji pentru a-l găsi. Dar ceva merge prost. Cu: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart.

My Best Friend Anne Frank / Draga mea prietenă Anne Frank (2021)

Bazat pe prietenia reală dintre Anne Frank și Hannah Goslar, de la Amsterdamul ocupat de naziști până la reîntâlnirea lor sfâșietoare dintr-un lagăr de concentrare.

The Meg / Meg: Confruntare în adâncuri (2018)

Un scafandru salvator traumatizat este chemat pentru o nouă misiune: să își salveze prietenii de un megalodon monstruos, despre care se credea că a dispărut de mult. Cu: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson.

Charlie’s Angels / Îngerii lui Charlie (2019)

Agenția lui Charles Townsend se extinde în străinătate, iar două agente vechi și una recent recrutată luptă contra dușmanilor ce vor să fure un dispozitiv revoluționar.

Cu: Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska

The Royal Treatment / Tratament regal (2022)

Izzy, o coafeză din New York, prinde șansa de a lucra la nunta unui Făt-Frumos. Dar când scânteia dragostei se aprinde între cei doi, va câștiga iubirea sau datoria?

Distribuție: Laura Marano, Mena Massoud, Chelsie Preston Crayford

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie

Dark Desire / Dorință întunecată: sezonul 2

Alma petrece un weekend fatidic departe de casă. Începutul e marcat de pasiune, finalul, de tragedie, iar ea începe să pună la îndoială adevărul despre cei apropiați. Serialul polițist mexican îi are în distribuție pe Maite Perroni, Erik Hayser și Alejandro Speitzer.

In From the Cold / În slujba trecutului: sezonul 1

Demascată ca fostă spioană rusă, o mamă singură americană trebuie să împace viața de familie cu abilitățile sale metamorfice unice în lupta contra unui inamic perfid.

All of Us Are Dead: sezonul 1

Un liceu devine sursa unei epidemii de viruși zombi. Elevii blocați înăuntru trebuie să scape de acolo sau să devină unul dintre cei infectați și violenți.

Dark Desire: sezonul 1

Alma petrece un weekend fatidic departe de casă. Începutul e marcat de pasiune, finalul, de tragedie, iar ea începe să pună la îndoială adevărul despre cei apropiați. Serialul polițist mexican îi are în distribuție pe Maite Perroni, Erik Hayser și Alejandro Speitzer.

I Am Georgina / Eu sunt Georgina: sezonul 1

Iat-o pe Georgina Rodriguez, mamă, influencer, femeie de afaceri și partenera lui Cristiano Ronaldo, în acest portret emoționant și detaliat al vieții ei de zi cu zi.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window / Femeia din casa de vizavi de fata de la fereastră (2022)

Când nu sparge veselă și nu e bântuită de viziuni sfâșietoare, Anna își îneacă amarul în vin și se uită în gol pe fereastră. Îi atrage însă atenția un tată arătos. Cu Kristen Bell, Michael Ealy, Tom Riley.

The Sinner / Păcatul: sezonul 4: Percy

Într-un mic orășel din New York, un polițist chinuit de trecut caută explicații pentru o crimă șocantă, în timp ce se luptă cu propriii săi demoni.

Raising Dion / Crescându-l pe Dion: sezonul 2

O mamă rămasă văduvă încearcă să rezolve misterul din jurul puterilor supranaturale ale băiețelului ei, străduindu-se în același timp să le păstreze secrete.

Sweet Magnolias / Dulcile magnolii: sezonul 2

În micul oraș sudist Serenity, prietenele de-o viață Maddie, Helen și Dana Sue se ajută una pe alta în problemele lor din relații, familie și carieră. Cu JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton