Homepage  / Netflix

Cele mai bune filme și seriale Netflix, iulie 2022

Cele mai bune filme și seriale Netflix, iulie 2022
23

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 18-24 iulie 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 18-24 iulie 2022

top10-films-romainia-10-jul-18-jul-24-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

The Gray Man (2022)

Un agent CIA scoate la iveală secrete întunecate ale agenției și devine ținta unui mercenar sociopat, care pune o recompensă pe capul lui și îl vânează pe tot globul. Cu Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas

Persuasion / Persuasiune (2022)

La opt ani după ce Anne Elliot a fost convinsă să nu se mărite cu un bărbat chipeș de origine modestă, cei doi se reîntâlnesc. Oare va profita ea de această a doua șansă? Cu Dakota Johnson, Cosmo Jarvis, Nikki Amuka-Bird.

The Sea Beast / Monstrul mărilor (2022)

O fată devine pasager clandestin pe nava unui renumit vânător de monștri marini pornit într-un periplu de poveste pe mările necunoscute, iar legenda se scrie de la sine.

Under the Amalfi Sun / Sub soarele din Amalfi (2022)

La un an de la începutul poveștii lor de dragoste din Riccione, Vincenzo și Camilla merg într-o vacanță în pitorescul Amalfi și își pun iubirea la încercare. Cu Lorenzo Zurzolo, Ludovica Martino, Davide Calgaro.

Company of Heroes / Compania eroilor (2013)

În timpul ultimei mari ofensive germane din cel de-al Doilea Război Mondial, un grup de soldați aliați luptă în ciuda opreliștilor pentru a schimba cursul războiului. Cu Tom Sizemore, Chad Michael Collins, Vinnie Jones

Still Alice / Aceeași Alice (2014)

O profesoară de lingvistică, fericită în căsnicie și mamă a trei copii, este diagnosticată cu Alzheimer, iar cariera și familia ei au parte de noi provocări. Cu Julianne Moore, Alec Baldwin, Kristen Stewart.

The Man from Toronto / Bărbatul din Toronto (2022)

După ce sunt confundați unul cu altul, un antreprenor zăpăcit și un asasin celebru cunoscut drept Omul din Toronto sunt nevoiți să facă echipă pentru a supraviețui. Din distribuție fac parte: Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco.

Dangerous Liaisons / Legături primejdioase (2022)

Isteața Célène se îndrăgostește de Tristan, băiatul rău de la noul ei liceu din Biarritz, neștiind că e victima unui pariu între el și Vanessa, vedeta de pe social media.

Too Old for Fairy Tales / Basmele sunt pentru cei mici (2022)

Un gamer râzgâiat vrea să participe la un turneu, dar boala mamei și o mătușă excentrică îl forțează să-și regândească prioritățile.

The Brothers Grimsby (2016)

Un asasin versat de la MI6 pornește într-o misiune periculoasă în care își reîntâlnește fratele prostănac, iar ei trebuie să își unească forțele pentru a salva lumea. Cu Sacha Baron Cohen, Mark Strong, Isla Fisher

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 18-24 iulie 2022

top10-tv-romainia-10-jul-18-jul-24-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 23

Manifest / Destinația: Sezonul 1

Un avion aterizează după ani întregi de la decolare, iar oamenii aflați la bord se întorc într-o lume care a uitat de ei, acum victime ale unei noi și bizare realități. Cu Melissa RoxBurgh, Josh Dallas

Alba: sezonul 1

Alba se trezește pe o plajă, având semne ale unui viol, însă nu își amintește nimic din noaptea precedentă. Apoi, află că violatorii sunt prietenii iubitului ei. Cu Elena Rivera, Eric Masip

Manifest / Destinația: Sezonul 2

Manifest / Destinația: Sezonul 3

Virgin River: sezonul 4

În ciuda faptului că nu știe dacă bebelușul ei aparține soțului ei decedat, Mark sau Jack, Mel începe sezonul patru cu un sentiment de optimism. Ani de zile a tânjit să fie mamă, iar visul ei este cu un pas mai aproape de realitate. În timp ce Jack îl susține și este entuziasmat, întrebarea paternității continuă să-l roadă.

Ceea ce complică lucrurile este sosirea unui nou doctor chipeș, care este pe piață pentru a-și întemeia și el o familie. Hope încă se vindecă după accidentul de mașină, iar efectele psihologice persistente ale leziunilor cerebrale vor avea consecințe profunde atât pentru ea, cât și pentru Doc.

Brie, hotărâtă să dovedească nevinovăția bărbatului pe care îl iubește, se trezește în mod neașteptat într-o relație mai apropiată cu Mike și la un pas mai aproape de rețeaua criminală violentă a lui Calvin. Chiar dacă Preacher își creează o nouă legătură romantică, el nu poate să nu-și păstreze speranța de a se reuni cu Christopher și Paige.

Resident Evil: sezonul 1

Stranger Things 4

Serialul „Stranger Things” a revenit cu cel de-al patrulea sezon al său. La sfârșitul celui de-al treilea sezon „Stranger Things”, Joyce Byers (Winona Ryder) își ia fiii (Noah Schnapp și Charlie Heaton) și Eleven din fatidicul lor Hawkins, Indiana, pentru a începe o nouă viață pe Coasta de Vest. Trailerul prezintă scene din noile aventuri ale personajelor, totul pe un fundal narativ în care Eleven îi povestește lui Mike (Finn Wolfhard) noutățile.

Remarriage & Desires / La bine și la mai bine: sezonul 1

O femeie plănuiește să se răzbune pe amanta intrigantă a fostului ei soț cu ajutorul unei agenții matrimoniale exclusiviste, care se adresează celor bogați.

The 100 / Cei 100: sezonul 7

La un secol după ce Pământul a fost distrus de o apocalipsă nucleară, 100 de locuitori ai stației spațiale sunt trimiși să vadă dacă planeta poate fi locuită. Cu Eliza Taylor, Paige Turco

Kung Fu Panda: The Dragon Knight / Kung Fu Panda: Cavalerul dragon: sezonul 1

Hotărât să recupereze niște arme magice, să-și refacă reputația și să salveze lumea, legendarul războinic Po face echipă cu un cavaler englez de elită. Cu Jack Black, Rita Ora, James Hong

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton