Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 17-23 ianuarie

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 17-23 ianuarie

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 17-23 ianuarie 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 17-23 ianuarie

The Royal Treatment / Tratament regal

Izzy, o coafeză din New York, prinde șansa de a lucra la nunta unui Făt-Frumos. Dar când scânteia dragostei se aprinde între cei doi, va câștiga iubirea sau datoria?

Distribuție: Laura Marano, Mena Massoud, Chelsie Preston Crayford

Cold Blood Legacy

Un fost asasin salvează o femeie dintr-un accident de snowmobil și descoperă un secret despre aceasta care l-ar putea obliga să își reia obiceiurile letale.

Distribuție: Jean Reno, Sarah Lind

Brazen / Cutezanță

Scriitoarea de romane polițiste Grace Miller are instincte grozave când vine vorba de motivul crimei, iar acestea îi vor fi utile pentru a rezolva crima surorii ei.

Cu: Alyssa Milano, Sam Page

Gen: Mistere, filme bazate pe cărți, filme polițiste

Munich – The Edge of War / Munchenul, în fața războiului

La tensionata conferință din 1938 de la Munchen, doi foști prieteni care lucrează acum pentru guverne adverse devin spioni fără voie și caută să expună un secret nazist.

Distribuție: George MacKay

How I Fell in Love with a Gangster / Cum m-am îndrăgostit de un gangster

O femeie misterioasă rememorează ascensiunea și declinul lui Nikodem „Nikos” Stotarczak, unul dintre cei mai mari gangsteri din istoria Poloniei. Inspirat de un caz real.

Cu: Tomasz Wlosok

Last Christmas

Chiar dacă lucrează ca elf, Kate nu crede în magia Crăciunului. Totul se schimbă după ce face cunoștință cu Tom, care o face din nou să creadă.

Cu: Emilia Clarke și Henry Golding

Riverdance: The Animated Adventure / Riverdance: Aventura animată

După o mare pierdere, irlandezul Keegan și Moya, prietena lui spaniolă, învață să înfrunte pericolul și disperarea în pași de dans, cu o turmă de căprioare fantastice.

Distribuție: Pierce Brosnan, Sam Hardy

Amandla

După ce supraviețuiesc unei tragedii în copilărie, doi frați ajung de părți opuse ale legii, iar loialitatea unuia față de celălalt e pusă la grea încercare de o crimă.

Distribuție: Lemogang Tsipa

U Get What U Kiss 2 / Pup-o, mă! Mireasa nebună

În satul Rachitele, trei frați ciobani necăsătoriți vor să respecte tradiția locală care spune că trebuie să sărute pe cineva de Ziua Lânii.

Cu: Alin Panc, Alexandru Pop, Cosmin Seleși

Don’t Look Up / Nu priviți în sus

Doi astronomi încep un turneu mediatic pentru a avertiza omenirea că o cometă distrugătoare se năpusește spre Pământ. Dar lumii nici că îi pasă.

Scris și regizat de Adam McKay (laureat cu un Oscar pentru „Brokerii apocalipsei”), „Nu priviți în sus” / „Don’t Look Up” are un scenariu duduind de umor și sarcasm, o dezinvoltură de film independent și câteva pepite actoricești.

„S-ar putea ca «Don’t Look Up» să fie cel mai amuzant film din 2021.

Este și cel mai deprimant, și tocmai această combinație ciudată îl transformă într-o experiență unică. Adam McKay ne oferă peste două ore de râs. În timp ce ne convinge că vine sfârșitul lumii”, a scris Mick LaSalle de la San Francisco Chronicle.

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 17-23 ianuarie

Archive 81: sezonul 1

Un arhivist care acceptă să restaureze niște casete deteriorate este atras în vârtejul unui mister în care sunt implicate o regizoare dispărută și o sectă demonică.

Too Hot to Handle: sezonul 3

Ozark: sezonul 4, partea 1

Dark Desire: sezonul 1

Ozark: sezonul 1

Un finanțist își mută familia în munții Ozark din Missouri, unde trebuie să spele 500 de milioane de dolari în cinci ani pentru a imbuna un traficant de droguri.

The Witcher: sezonul 2

Emily in Paris: sezonul 2

„Emily in Paris”, cel mai urmărit serial de comedie Netflix din 2020, a revenit din 22 decembrie 2021 pe platformă cu al doilea sezon. Orașul Luminilor rezervă noi surprize pentru eroina poveștii, interpretată de Lily Collins.

Stay Close: serie limitată

Dispariția lui Carlton Flynn la exact 17 ani după cea a lui Stewart Green declanșează o reacție în lanț în viețile cunoscuților celor doi bărbați.

The Blacklist: sezonul 9

După ce se predă, un evadat cu minte de geniu se oferă să ajute FBI-ul în prinderea altor infractori, cu condiția ca psihologul Elizabeth Keen să-i devină partener.

The Witcher: sezonul 1

Sursa foto: IMDB

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton