Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 3-9 ianuarie

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 3-9 ianuarie

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 3-9 ianuarie 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 3-9 ianuarie

Mother/Android

Într-o lume postapocaliptică zdruncinată de o revoltă violentă a androizilor, o tânără însărcinată și iubitul ei caută cu disperare un loc sigur.

Don’t Look Up / Nu priviți în sus

Doi astronomi încep un turneu mediatic pentru a avertiza omenirea că o cometă distrugătoare se năpusește spre Pământ. Dar lumii nici că îi pasă.

Scris și regizat de Adam McKay (laureat cu un Oscar pentru „Brokerii apocalipsei”), „Nu priviți în sus” / „Don’t Look Up” are un scenariu duduind de umor și sarcasm, o dezinvoltură de film independent și câteva pepite actoricești.

„S-ar putea ca «Don’t Look Up» să fie cel mai amuzant film din 2021.

Este și cel mai deprimant, și tocmai această combinație ciudată îl transformă într-o experiență unică. Adam McKay ne oferă peste două ore de râs. În timp ce ne convinge că vine sfârșitul lumii”, a scris Mick LaSalle de la San Francisco Chronicle.

Perfect Strangers / Complet necunoscuți

O seară cu prietenii ia o întorsătură neașteptată când aceștia decid să-și împărtășească toate apelurile și mesajele primite pe telefoane.

Cu: Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni

The Lost Daughter / Fiica ascunsă

Vacanța liniștită la mare a unei femei ia o turnă tulburătoare după ce obsesia ei pentru o tânără mamă cazată într-o vilă din apropiere îi trezește amintiri din trecut.

Cu: Olivia Colman

U Get What U Kiss 2 / Pup-o, mă! Mireasa nebună

În satul Rachitele, trei frați ciobani necăsătoriți vor să respecte tradiția locală care spune că trebuie să sărute pe cineva de Ziua Lânii.

Cu: Alin Panc, Alexandru Pop, Cosmin Seleși

Changeling/ Schimbul

După ce fiul ei răpit este adus înapoi acasă, o mamă suspectează că băiatul nu este copilul ei. Căpitanul poliției o internează forțat la azil.

Investors / Investitorii

După ce își pierd slujbele de la o fabrică, trei prieteni buni pun bani împreună pentru a pleca într-o escapadă de weekend de neuitat în București.

Cu: Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu, Andrei Mateiu

Inside Man

Un detectiv înfruntă un hoț aflat mereu cu un pas în fața poliției, dar lucrurile scapă de sub control când intervine un negociator imprevizibil.

Cu: Denzel Washinton, Clive Owen, Jodie Foster

Mission: Impossible – Fallout/Misiune: Imposibilă – Declinul

După o misiune eșuată, Ethan Hurt și echipa sa sunt forțați să colaboreze cu CIA-ul și cu personaje familiare. Totul, în încercarea de a salva lumea de dezastrul nuclear.

Knocked Up

După o aventură de o noapte, Alison rămâne însărcinată, spre surprinderea ei, și încearcă să pună pe picioare relația cu cel care a lăsat-o „cu burta la gură”.

Cu: Seth Rogen, Katherine Heigl

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 3-9 ianuarie

Stay Close: serie limitată

Dispariția lui Carlton Flynn la exact 17 ani după cea a lui Stewart Green declanșează o reacție în lanț în viețile cunoscuților celor doi bărbați.

Cobra Kai: sezonul 4

La zeci de ani după turneul de karate care le-a schimbat viețile, rivalitatea dintre Johnny și Daniel se reaprinde în această continuare a filmelor „Karate Kid”.

The Witcher: sezonul 2

Emily in Paris: sezonul 2

„Emily in Paris”, cel mai urmărit serial de comedie Netflix din 2020, a revenit din 22 decembrie 2021 pe platformă cu al doilea sezon. Orașul Luminilor rezervă noi surprize pentru eroina poveștii, interpretată de Lily Collins.

The Witcher: sezonul 1

Kitz: sezonul 1

Pentru a se răzbuna pe fata pe care o acuză de moartea fratelui ei, o chelneriță intră în lumea opulentă a unui grup de adolescenți bogați din Munchen.

Cobra Kai: sezonul 1

Rebelde: sezonul 1

Fanii telenovelei „Rebelde” s-au întors în trecut. Ei au devenit nostalgici, după ce o nouă variantă a serialului copilăriei lor a avut premiera pe Netflix, pe 5 ianuarie 2022. 

Începe un nou semestru la Elite Way School. Un adversar familiar, societatea secretă Loja, amenință să distrugă speranțele muzicale ale nou-veniților.

Emily in Paris: sezonul 1

Cobra Kai: sezonul 2

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton