Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe site dedicat. Pe de altă parte, recent, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Don’t Look Up / Nu priviți în sus

Doi astronomi încep un turneu mediatic pentru a avertiza omenirea că o cometă distrugătoare se năpusește spre Pământ. Dar lumii nici că îi pasă.

Scris și regizat de Adam McKay (laureat cu un Oscar pentru „Brokerii apocalipsei”), „Nu priviți în sus” / „Don’t Look Up” are un scenariu duduind de umor și sarcasm, o dezinvoltură de film independent și câteva pepite actoricești. „S-ar putea ca «Don’t Look Up» să fie cel mai amuzant film din 2021.

Este și cel mai deprimant, și tocmai această combinație ciudată îl transformă într-o experiență unică. Adam McKay ne oferă peste două ore de râs, în timp ce ne convinge că vine sfârșitul lumii”, a scris Mick LaSalle de la San Francisco Chronicle.

Investors / Investitorii

După ce își pierd slujbele de la o fabrică, trei prieteni buni pun bani împreună pentru a pleca într-o escapadă de weekend de neuitat în București.

Cu: Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu, Andrei Mateiu

Perfect Strangers / Complet necunoscuți

O seară cu prietenii ia o întorsătură neașteptată când aceștia decid să-și împărtășească toate apelurile și mesajele primite pe telefoane.

Cu: Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni

Vicky and Her Mystery / Mister

După moartea mamei, o fată îndurerată și tatăl ei se stabilesc în frumoasa regiune Cantal. Va reuși o creatură specială să-i vindece sufletul? Bazat pe fapte reale.

The Lost Daughter / Fiica ascunsă

Vacanța liniștită la mare a unei femei ia o turnă tulburătoare după ce obsesia ei pentru o tânără mamă cazată într-o vilă din apropiere îi trezește amintiri din trecut.

Cu: Olivia Colman

Silent Hours

Suspectat de poliție pentru o serie de crime brutale, John Duval, un fost ofițer în Marina Regală devenit detectiv particular, urmărește adevăratul vinovat.

Lulli

Inteligentă, dar egoistă, o studentă la medicină pare incapabilă să-i asculte pe alții, însă un accident o face să audă gândurile celor din jur.

The Unforgivable / De neiertat

O fostă deținută condamnată pentru crimă se întoarce într-o societate care nu-i iartă trecutul și își caută sora mai mică, pe care a fost nevoită să o lase în urmă.

Greenland

Ca să ajungă la loc sigur, o familie luptă cu haosul și panica tot mai mari provocate de apropierea unor fragmente de cometă care pot distruge o mare parte a planetei.

Cu: Gerard Butler

Spider-Man: Far from Home

Chiar și prietenosul tău vecin-supererou are nevoie de o vacanță. Dar un nou pericol face ca Peter Parker să intre în acțiune în excursia cu școala în Europa.

Cu: Tom Holland și Zendaya

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Emily in Paris: sezonul 2

„Emily in Paris”, cel mai urmărit serial de comedie Netflix din 2020, a revenit din 22 decembrie 2021 pe platformă cu al doilea sezon. Orașul Luminilor rezervă noi surprize pentru eroina poveștii, interpretată de Lily Collins.

The Witcher: sezonul 2

Cobra Kai: sezonul 4

La zeci de ani după turneul de karate care le-a schimbat viețile, rivalitatea dintre Johnny și Daniel se reaprinde în această continuare a filmelor „Karate Kid”.

The Witcher: sezonul 1

The Silent Sea: sezonul 1/ Marea liniștii (serial SF coreean)

Într-o misiune periculoasă de 24 de ore pe Lună, niște exploratori ai spațiului vor să recupereze mostre de la o stație de cercetare abandonată și plină de secrete.

Emily in Paris: sezonul 1

Money Heist: partea 5

Prima parte a ultimului sezon al serialului „La Casa de Papel” / „Money Heist” a fost disponibilă pe Netflix din 3 septembrie. Apoi, ultimele cinci episoade din serial au apărut pe 3 decembrie. Sunt cinci episoade finale care marchează sfârșitul jafului.

„În ultimele ore, am pierdut niște oameni foarte importanți și nu voi mai lăsa pe nimeni să moară din pricina acestui jaf”, ne asigură El Profesor (Álvaro Morte). Tokyo (Úrsula Corberó) este moartă și inamicul, rănit, dar mai periculos ca niciodată, se află încă în Banca Spaniei.

Stay Close: sezonul 1 / Aproape de tine

Dispariția lui Carlton Flynn la exact 17 ani după cea a lui Stewart Green declanșează o reacție în lanț în viețile cunoscuților celor doi bărbați.

The Girl from Oslo: sezonul 1

Odată ce fiica îi e răpită, o diplomată norvegiană ajunge în Orientul Mijlociu, de unde vrea să o salveze cu ajutorul unor vechi prieteni și al unui secret bine ascuns.

Squid Game: sezonul 1/ Jocul calamarului

Sute de jucători rămași fără bani acceptă o invitație stranie de a participa la niște jocuri pentru copii. Îi așteaptă un premiu tentant, cu mize mortale. De fapt, sunt 456 de jucători, premiul este de peste 45 de miliarde de woni (în jur de 32 de milioane de euro, suficienți pentru a-ți rezolva toate problemele tale și ale familiei tale), probele la care participă sunt jocuri de copii tradiționale coreene, iar „eliminarea” celor care pierd înseamnă moarte instantanee.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton