Homepage  / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 4 – 10 iulie 2022

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 4 - 10 iulie 2022
21

de Roxana Mirea,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe un site dedicat. Pe de altă parte, în 2021, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 4 - 10 iulie 2022, în România.

[toc]

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 4 – 10 iulie 2022

Top-10-filme-Netflix-in-Romania-saptamana-4-10-iulie-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

The Man from Toronto / Bărbatul din Toronto (2022)

După ce sunt confundați unul cu altul, un antreprenor zăpăcit și un asasin celebru cunoscut drept Omul din Toronto sunt nevoiți să facă echipă pentru a supraviețui. Din distribuție fac parte: Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco.

The Sea Beast / Monstrul mărilor (2022)

O fată devine pasager clandestin pe nava unui renumit vânător de monștri marini pornit într-un periplu de poveste pe mările necunoscute, iar legenda se scrie de la sine.

American Made (2017)

American Made este un film american de comedie de acțiune, regizat de Doug Liman și scris de Gary Spinelli. Filmul este inspirat de iața lui Barry Seal, un fost pilot TWA care a zburat în misiuni pentru CIA și a devenit traficant de droguri pentru Cartelul Medellín în anii ’80. Din distribuție fac parte: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, Alejandro Edda, Mauricio Mejía, Caleb Landry Jones și Jesse Plemons.

The Snowman (2017)

Detectivul Harry Hole investighează dispariția unei femei a cărei eșarfă este găsită înfășurată în jurul unui om de zăpadă cu aspect sinistru. Filmul este scris de Hossein Amini și Peter Straughan după un roman omonim de Jo Nesbø. Din distribuție fac parte: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, Val Kilmer și J. K. Simmons.

Dangerous Liaisons / Legături primejdioase (2022)

Isteața Célène se îndrăgostește de Tristan, băiatul rău de la noul ei liceu din Biarritz, neștiind că e victima unui pariu între el și Vanessa, vedeta de pe social media.

Serenity / Calmul dinaintea furtunii (2019)

Căpitanul strâmtorat cu banii al unui vas de pescuit se confruntă cu o dilemă morală când fosta lui soție repare și îl imploră să îl ucidă pe soțul ei abuziv. CU Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jason Clarke

Hello, Goodbye, and Everything in Between / Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele (2022)

După ce au făcut un pact de a se despărți înainte de facultate, Claire și Aidan refac pașii relației lor la o ultimă întâlnire epică, revizitând locuri familiare și neașteptate, în timp ce se întreabă: să rămână împreună sau să-și spună adio pentru totdeauna? Din distribuție fac parte: Jordan Fisher, Talia Ryder și Ayo Edebiri.

Along Came a Spider (2001)

Când fiica unui senator, aflată sub protecția Serviciului Secret, este răpită de la o școală privată, detectivul Alex Cross investighează cazul, chiar dacă se recuperează după pierderea partenerului său. Din distribuție fac parte: Morgan Freeman, Michael Wincott și Monica Potter.

Wild Card / Joc periculos (2015)

Un dur independent, mare amator de jocuri de noroc, răzbună agresiunea împotriva prietenei lui, dar stârnește, fără intenție, mânia unui șef mafiot nemilos. Cu Jason Statham, Sofia Vergara, Max Casella.

Sisters (2015)

Două surori decid să organizeze o ultimă petrecere înainte ca părinții lor să vândă casa familiei. Din distribuție fac parte: Amy Poehler, Tina Fey, Maya Rudolph, Ike Barinholtz, James Brolin și John Leguizamo.

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 4 – 10 iulie 2022

Top-10-seriale-Netflix-in-Romania-saptamana-4-–-10-iulie-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 21

Manifest / Destinația: Sezonul 1

Un avion aterizează după ani întregi de la decolare, iar oamenii aflați la bord se întorc într-o lume care a uitat de ei, acum victime ale unei noi și bizare realități. Cu Melissa RoxBurgh, Josh Dallas

Stranger Things 4

Serialul „Stranger Things” a revenit cu cel de-al patrulea sezon al său. La sfârșitul celui de-al treilea sezon „Stranger Things”, Joyce Byers (Winona Ryder) își ia fiii (Noah Schnapp și Charlie Heaton) și Eleven din fatidicul lor Hawkins, Indiana, pentru a începe o nouă viață pe Coasta de Vest. Trailerul prezintă scene din noile aventuri ale personajelor, totul pe un fundal narativ în care Eleven îi povestește lui Mike (Finn Wolfhard) noutățile.

Manifest: Sezonul 2       

Manifest: Sezonul 3

Stranger Things

Atunci când un băiețel dispare, mama sa, un șef de poliție și prietenii săi trebuie să se confrunte cu forțe supranaturale terifiante pentru a-l aduce înapoi.

Stranger Things 2

The Umbrella Academy: sezonul 3

După ce reușesc să evite o apocalipsă în Dallas, eroii Umbrella se întorc într-o academie complet diferită, acum condusă de puternicii și agresivii Sparrows. Cu Eliott Page, Tom Hopper.

The 100: sezonul 7

Acțiunea are loc la 97 de ani după ce un război nuclear a distrus civilizația, când o navă spațială care găzduiește singurii supraviețuitori ai umanității trimite 100 de tineri delincvenți pe Pământ, în speranța de a repopula planeta.

The Good Doctor: Sezonul 4

Stranger Things 3  

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton