Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 6 – 12 decembrie 2021

Top 10 filme și seriale Netflix în România, săptămâna 6 – 12 decembrie 2021

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix sunt prezentate pe site dedicat. Pe de altă parte, recent, platforma de streaming a trecut la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. Mai jos, vă prezentăm care au fost cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în săptămâna 6 – 12 decembrie 2021, în România.

Top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 6 – 12 decembrie

1. Money Heist: Part 5 / Fabrica de bani, Partea a 5-a

Prima parte a ultimului sezon al serialului „La Casa de Papel” / „Money Heist” a fost disponibilă pe Netflix din 3 septembrie. Apoi, ultimele cinci episoade din serial au apărut pe 3 decembrie. Sunt cinci episoade finale care marchează sfârșitul jafului.

„În ultimele ore, am pierdut niște oameni foarte importanți și nu voi mai lăsa pe nimeni să moară din pricina acestui jaf”, ne asigură El Profesor (Álvaro Morte). Tokyo (Úrsula Corberó) este moartă și inamicul, rănit, dar mai periculos ca niciodată, se află încă în Banca Spaniei.

https://www.youtube.com/watch?v=uwsmkWh0S5Y

2. Lost in Space: Season 3 / Pierduți în spațiu: Sezonul 3

După aterizarea forțată pe o planetă necunoscută, familia Robinson luptă pe viață și pe moarte pentru a supraviețui și a scăpa, însă pericole nevăzute pândesc din umbră.

3. Lost in Space: Season 1 / Pierduți în spațiu: Sezonul 1

4. Titans: Season 3 / Supereroi în devenire: Sezonul 3

5. Lost in Space: Season 2 / Lost in Space: Sezonul 2

6. Money Heist: Part 1 / Fabrica de bani, Partea 1

7. The Witcher: Season 1

8. Jurassic World Camp Cretaceous: Season 4 / Jurassic World: Tabăra cretacică, sezonul 4

Șase adolescenți invitați într-o tabără sofisticată de aventură pe insula Nublar trebuie să-și unească forțele pentru a supraviețui dinozaurilor scăpați din captivitate.

9. Squid Game: Season 1 / Jocul calamarului: Sezonul 1

Sute de jucători rămași fără bani acceptă o invitație stranie de a participa la niște jocuri pentru copii. Îi așteaptă un premiu tentant, cu mize mortale. De fapt, sunt 456 de jucători, premiul este de peste 45 de miliarde de woni (în jur de 32 de milioane de euro, suficienți pentru a-ți rezolva toate problemele tale și ale familiei tale), probele la care participă sunt jocuri de copii tradiționale coreene, iar „eliminarea” celor care pierd înseamnă moarte instantanee.

10. Titans: Season 1

Top 10 filme Netflix în România, săptămâna 6 – 12 decembrie

1. The Unforgivable / De neiertat

O fostă deținută condamnată pentru crimă se întoarce într-o societate care nu-i iartă trecutul și își caută sora mai mică, pe care a fost nevoită să o lase în urmă.

2. Black and Blue / Negru și albastru

O polițistă începătoare filmează fără să vrea niște colegi corupți în timp ce comit o crimă. Loialitățile sunt puse la încercare atunci când e vânată pentru înregistrare.

3. Spoiled Brats / Odrasle răsfățate

Trei frați răsfățați sunt nevoiți să-și câștige traiul după ce tatăl lor bogat și bine intenționat pretinde că a pierdut toată averea pentru a le da o lecție.

4. A Boy Called Christmas / Un Băiat numit Crăciun

În filmul „Un băiat numit Crăciun”, micul Nikolas își împlinește destinul într-un tărâm magic al spiridușilor când pornește în căutarea tatălui său pentru a aduce acasă darul speranței.

5. The Courier / Umbra spionului

Un afacerist e recrutat de serviciile de informații britanice și americane pentru a fura secrete nucleare rusești în timpul Războiului Rece. Bazat pe fapte reale.

6. David and the Elves / David și elfii

Un elf surmenat evadează în lumea reală, unde vrea să trăiască magia Crăciunului cu ajutorul unui băiat cu care tocmai s-a împrietenit.

7. A Castle For Christmas / Un castel de Crăciun

Ca să scape de un scandal, o scriitoare renumită merge în Scoția, unde descoperă un castel care-i place mult și se ia în coarne cu ducele morocănos care-l deține.

8. The Power of the Dog / În ghearele câinilor

Un fermier autoritar și charismatic duce o luptă de intimidare împotriva noii soții a fratelui său și a fiului său adolescent, până ce secrete bine ascunse ies la iveală.

9. Red Notice 

Interpolul emite o notificare roșie (un mandat pentru localizarea și arestarea celor mai căutați infractori din lume), iar cel mai bun expert în profilare de la FBI, John Hartley (Dwayne Johnson), trece la treabă. În căutările lui pe tot globul, se trezește în mijlocul unui jaf îndrăzneț și se vede forțat să-și unească forțele cu cel mai mare hoț de opere de artă din lume, Nolan Booth (Ryan Reynolds), pentru a-l prinde pe cel mai căutat hoț de opere de artă din lume, supranumit Nebunul (Gal Gadot).

10. Back to the Outback / Destinația: Acasă!

Chiar dacă pot părea periculoase, aceste creaturi neînțelese au suflete de aur și caută să scape din captivitate din dorința de a-și găsi un cămin.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton