Homepage  / Telenovele

Top 10 telenovele de pe Netflix pe care nu trebuie să le ratezi

Top 10 telenovele de pe Netflix pe care nu trebuie să le ratezi

de Roxana Mirea,

Top 10 telenovele de pe Netflix. Telenovelele reprezintă modul multora de a evada din cotidian și a încerca să ia parte la acțiune alături de personajele lor preferate. Ei bine, nu toată lumea poate să se afle în fața televizorului atunci când este difuzată telenovela preferată. Soluția este simplă. Pe Netflix găsim producții mai noi sau mai vechi, pe care nu trebuie să le ratezi.

[toc]

Dorință întunecată / Oscuro deseo

„Oscuro deseo” / „Dark Desire” este un thriler mexican, cu Maite Perroni în rol principal. Povestea redă viața Almei Solare (Maite Perroni), o profesoară de drept cu prestigiu, care la sfârșitul unei săptămâni o vizitează pe prietena sa. Aceasta o va convinge pe Alma să aibă o aventură în scurta lor vacanță. Așa Alma ajunge să îl cunoască pe Dario Guerra, un tânăr de 23 de ani cu care va trăi cea mai pasională aventură a vieții ei.

Viața profesoarei va deveni un iad în momentul în care Dario, cel cu care și-a înșelat soțul, îi va deveni elev. Ceea ce a început ca o mică aventură de weekend se transformă într-o pasiune intensă, apoi o obsesie periculoasă, care dezleagă un lanț de secrete din trecut. În serie va exista și o crimă care, într-un fel, nu va lasa pe nimeni nevinovat.

Sezonul 2 al serialului Netflix „Oscuro deseo” a avut premiera pe 2 februarie. Din distribuție fac parte: Maite Perroni, Alejandro Speitzer, Erik Hayser, Jorge Poza și Regina Pavón.

La Reina del Sur – Telenovele de pe Netflix

Narco-novela „Regina Sudului” are la bază cartea omonimă a autorului spaniol Arturo Pérez-Reverte și prezintă povestea Teresei Mendoza (Kate del Castillo), o tânără mexicană care devine cel mai puternic traficant de droguri din sudul Spaniei.

Primul sezon, lansat în 2011 a fost produs de Telemundo împreună cu Antena 3 Spania și RTI Producciones, în timp ce sezonul 2, lansat în 2019, a fost coprodus de Telemundo Global Studios și Netflix.

„Regina Sudului”, este povestea Teresei (Kate del Castillo) o tânără umilă, căreia viaţa i se schimbă drastic atunci când se îndrăgosteşte de un tânăr atractiv pe nume Raimundo Dávila Parra “El Güero” (Rafael Amaya). El Güero este un pilot din San Antonio care este implicat în traficul cu droguri. Acesta este omorât și ea fuge în Spania, pentru a nu fi ucisă la rândul ei

Din distribuție fac parte: Kate del Castilo, Humberto Zurita, Rafael Amaya, Iván Sánchez, Alberto Jiménez și Cristina Urgel.

El Dragón

Telenovele de pe Netflix. „El Dragón: Return of a Warrior” (în spaniolă: El Dragón: El regreso de un guerrero), sau pur și simplu „El Dragón”, este un serial de televiziune creat de Arturo Pérez-Reverte pentru Televisa și Univision. Serialul a avut premiera în anul 2019, iar rolul principal este interpretat de Sebastián Rulli.

Povestea începe în Mexic. Acolo, părinții lui Miguel Garza (Sebastián Rulli) sunt uciși. Miguel este trimis în Japonia și se transformă într-un om de afaceri de succes. 20 de ani mai târziu, el trebuie să se întoarcă în țara natală, iar bunicul lui îl face să accepte că este noul moștenitor al cartelului familiei sale. Miguel decide să accepte postul de noul lider al cartelului familiei, dar nu se preface că este traficant de droguri. El acceptă postul ca pe o provocare, deoarece crede că poate transforma afacerea de familie în altceva.

Din distribuție fac parte: Sebastián Rulli, Renata Notni, Roberto Mateos, Irina Baeva și Cassandra Sánchez Navarro.

The Five Juanas

„The Five Juanas” / „Răzbunarea Juanelor” (sau „La venganza de las Juanas”, în original) este un serial Netflix. Premiera a avut loc pe 6 octombrie 2021. „The Five Juanas” este un remake după telenovela „Las Juanas”, care a fost lansată în 1997.

Această nouă versiune spune povestea a cinci femei care, datorită unui semn din naștere ciudat, și-au propus să descopere adevărul despre trecutul lor. Aceste femei își dau seama că nu împărtășesc doar numele, dar și că există un fir care le leagă de un personaj puternic.

Spre deosebire de serialului original, „The Five Juanas” / „Răzbunarea Juanelor” este mult mai întunecat și are mai mult mister. Cele cinci protagoniste sunt Juanita Arias (Juana Matilde), Zurita Vega (Juana Manuela), Renata Notni (Juana Valentina), Sofía Engberg (Juana Bautista) și Oka Giner (Juana Caridad).

Sfârșitul paradisului / El Final del Paraíso

„El final del paraíso” este o telenovela produsă de Telemundo Global Studios și Fox Telecolombia pentru Telemundo. Serialul a avut premiera pe 13 august 2019 pe Telemundo și s-a încheiat pe 9 decembrie 2019.

Acest serial este produs în Columbia și Las Vegas și a fost anunțat ca un spin-off al francizei „Sin senos sí hay paraíso”, creat de Gustavo Bolívar. Spre deosebire de difuzarea sa originală, Netflix a lansat telenovela cu un total de 90 de episoade. În plus, și finalul este diferit de cel difuzat de Telemundo.

În „El Final del Paraíso”, noua misiune a Catalinei Santana (Carmen Villalobos) o va forța să se confrunte cu demonii care amenință să o distrugă pe ea și familia ei.

Din distribuție fac parte: Carmen Villalobos, Fabián Ríos, Catherine Siachoque, Gregorio Pernía și Kimberly Reyes.

Rebelde – Telenovele de pe Netflix

Pe 5 ianuarie, mult așteptata continuare a telenovelei de succes „Rebelde” a avut premiera pe Netflix. Fanii telenovelei de la începutul anilor 2000 au ocazia să vadă o nouă generație de „rebeli”. MJ (Andrea Chaparro), Andi (Lizeth Selene), Luka (Franco Masini), Esteban (Sergio Mayer Mori), Dixon (Jeronimo Cantillo), Jana (Azul Guaita), Sebastian (Alejandro Puente) și Emilia (Giovanna Grigio) sunt vedetele noii versiuni „Rebelde”.

Singura actriță din distribuția veche care apare în remake-ul realizat de Netflix este Estefanía Villarreal. Ea o va interpreta pe Celina Ferrer, care de această dată va fi directoarea școlii.

Serialul „Rebelde” de la Netflix este despre opt tineri, cu origini și vieți diferite. Toate drumurile lor se vor intersecta la liceul Elite Way School, unde vor concura în bătălia trupelor ca grup muzical.  Niciodată un boboc nu a câștigat premiul pentru cea mai bună trupă, dar totul se va schimba de acum înainte. Între timp, organizația secretă cunoscută sub numele de La Logia, își face apariția pentru a chinui viața tinerilor care sunt împotriva regimului stabilit.

Cine a ucis-o pe Sara? / (Who Killed Sara?

Lansat pe 24 martie 2021, serialul „Cine a ucis-o pe Sara?”, creația lui José Ignacio Valenzuela, și-a făcut imediat numeroși fani cu povestea care te ține cu sufletul la gură de la prima până la ultima secvență. Este un thriller mexican cu intrigă polițistă, în care se caută un ucigaș, iar suspecți sunt destui, fiecare informație reușind cumva să răstoarne, iarăși și iarăși, perspectiva asupra poveștii.

Sara Guzman (Ximena Lamadrid) este o tânără care moare într-un accident suspect, sub ochii fratelui său, Alex Guzman, și ai viitorului soț, Rodolfo Lazcano. De intrat la închisoare intră Alex (Manolo Cardona), de unde iese după 18 ani, hotărât să afle cine e adevăratul criminal și mai ales să se răzbune pe Rodolfo (Alejandro Nones) și pe puternica sa familie, pe care îi consideră responsabili pentru tragedie. Situația nu va fi deloc simplă și vor exista numeroase răsturnări de situație.

Din distribuție fac parte: Manolo Cardona, Ximena Lamadrid, Alejandro Nones, Carolina Miranda, Eugenio Siller și Ginés García Millán.

La casa de las flores / The House of Flowers

Telenovele de pe Netflix. „The House of Flowers” (în spaniolă: La Casa de las Flores) este un serial de televiziune mexican de comedie-dramă, creat de Manolo Caro pentru Netflix. Înfățișează o familie mexicană disfuncțională din clasa superioară, care deține o florărie prestigioasă și un cabaret aflat în dificultate, ambele numite „Casa Florilor”.

Serialul, aproape în întregime scris și regizat de creatorul său, îi are în distribuție pe Verónica Castro, Cecilia Suárez, Aislinn Derbez, Darío Yazbek Bernal, Arturo Ríos, Paco León, Juan Pablo Medina, Luis de la Rosa, María León și Isela Vega.

Ingobernable

Serialul „Ingobernable” a avut premiera pe Netflix pe 24 martie 2017. Kate del Castillo o interpretează pe soția fictivă a președintelui Mexicului, Emilia Urquiza, iar Erik Hayser îl joacă pe președintele fictiv al Mexicului, Diego Nava.

Cuplul prezidențial face eforturi pentru a menține pacea internă în țara lor, dar acest lucru devine dificil pe măsură ce apar provocări neprevăzute și începe să se dezvolte un scandal major. Prima doamnă a Mexicului este o femeie cu convingeri și idealuri. Dar când își pierde încrederea în soțul ei, va avea nevoie de toată puterea pentru a descoperi adevărul.

Din distribuție fac parte: Kate del Castillo, Erendira Ibarra, Alberto Guerra, Erik Hayser, Luis Roberto Guzmán și Álvaro Guerrero.

Control Z – Telenovele de pe Netflix

Telenovela „Control Z” este o dramă mexicană pentru adolescenți, creată de Carlos Quintanilla Sakar, Adriana Pelusi și Miguel García Moreno. A avut premiera pe Netflix pe 22 mai 2020.

În timpul unei ședințe la Colegio Nacional (Școala Națională), un hacker dezvăluie un secret uriaș al unuia dintre elevi. Acest lucru provoacă panică și umilește un student transgender. Hackerul continuă să dezvăluie secretele studenților, ceea ce îi determină pe mulți elevi să se întoarcă unul împotriva celuilalt. Sofía Herrera, o adolescentă introvertită, încearcă să descopere cine este acest hacker înainte ca secretul ei să devină publică.

Din distribuție fac parte: Ana Valeria Becerril, Michael Ronda, Yankel Stevan,  Zión Moreno, Luis Curiel și Samantha Acuña.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton