Homepage  / Uncategorized

(P) TOP 5 cele mai așteptate seriale ale anului 2021!

(P) TOP 5 cele mai așteptate seriale ale anului 2021!

de Redactia Tvmania

 

2021 a fost mult așteptat pentru că după dificultățile și haosul anului precedent, s-a simțit nevoia unui început fresh și plin de speranță, la nivel global. În sfera divertismentului, se anunță foarte multe lansări, în mod special în ceea ce privește cinematografia, cu precădere serialele. Multe proiecte din această industrie au fost amânate în 2020, dar recent au fost anunțate câteva lansări pe care NU trebuie să le ratezi!

În cazul în care vrei să îți ocupi timpul liber dintre episoade cu o activitate profitabilă, intră pe https://jocpacanele.ro/ și încearcă unul dintre slot-urile disponibile. Distrează-te și câștigă la jocurile care consideri că ți se potrivesc, având grijă să fii responsabil cu investițiile pe care le faci. Ai grijă ca înainte să faci o depunere să îți alegi cazinoul potrivit pentru a nu întâmpina situații neplăcute ulterior!

Odată ce știi care va fi programul tău în următoarea perioadă, consultă lista de 5 recomandări de seriale pe care trebuie să le vezi în 2021!

1. WandaVision

Disney+ a anunțat că lansează pe data de 15 ianuarie prima creație cinematografică a acestei noi categorii de streaming ce aparține de The Walt Disney Studios, și anume, serialul WandaVizion. Contribuind la multitudinea de filme senzaționale cu supereroi, primul serial marca Marvel Cinematic Universe se bazează pe povestea familiei Wanda / Scarlet Witch & Vision. Protagoniștii interpretați de Elizabeth Olsen și Paul Bettany sunt regăsiți într-o viață perfectă dintr-o suburbie americană, totul fiind desprins parcă dintr-un sitcom clasic din anii ‘50. 

Acțiunea începe când visul frumos conturat al unei lumi ideale începe să se destrame. Anul 2021 vestește foarte multe premiere pentru MCU și Disney+, motiv pentru care fanii Marvel vor avea câteva luni pline de noutăți cinematografice.

2. Walker

Un show mult așteptat anul acesta este și Walker, al cărui protagonist și producător este celebrul Jared Padalecki, recunoscut mai ales pentru rolurile sale din Supernatural, House of Wax și Friday the 13th. Serialul la care a contribuit nu doar ca actor, ci și ca cineast va avea primul episod în ianuarie.

Acțiunea se desfășoară într-o atmosferă texană, întregul fir narativ fiind învăluit de mister. Seria se anunță a fi un remake îmbunătățit al serialului cu același nume, care a fost difuzat în perioada 1993-2001. În Walker, Jared îi va avea din nou colegi de platou pe Genevieve Cortese și Mitch Pileggi, actori care i-au fost alături mai multe sezoane și în Supernatural.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton