Homepage  / Seriale / Prime Video

Top filme și seriale noi așteptate în 2022 pe Amazon Prime Video

Top filme și seriale noi așteptate în 2022 pe Amazon Prime Video

de Andra Stana,

În 2022, lista producțiilor care pot fi urmărite pe Amazon Prime Video se mărește cu câteva titluri importante. Iată care sunt cele mai importante filme și seriale care vor avea premiera pe platforma de streaming în curând.

[toc] 

Dulcele bar / The Tender Bar | apărut pe 7 ianuarie

Unul dintre filmele de top care pot fi văzute, de anul acesta, pe Amazon Prime este „Dulcele bar”, în original „The Tender Bar” (2021). Filmul îl are în rol principal pe Ben Affleck, în timp ce George Clooney semnează regia.

Filmul urmărește drumul, vechi de când lumea, al unui copil spre maturizare. Pelicula „Dulcele bar” este inspirată de bestsellerul autobiografic al lui J.R. Moehringer.

Micul JR (debutantul Daniel Ranieri) și mama lui (Lily Rabe), dezamăgită, iar, de slujba ei și de vreun iubit vremelnic, se mută în casa veselă și aglomerată a bunicului (Christopher Lloyd, foto bulină). Băiatul, care nu știe cum arată tatăl său, un DJ (Max Martini) dispărut imediat după nașterea lui, pe care îl aude sporadic la radio, este luat sub aripa familiei și mai ales a unchiului Charlie (Ben Affleck), fratele mamei sale. 

Hotel Transylvania: Transformania | 14 ianuarie

Gașca lui Dracula se întoarce, așa cum nu ai mai văzut-o până acum, în acest ultim capitol al „Hotel Transilvania”. Al patrulea film din celebra serie urmărește relația dintre Dracula și ginerele său Johnny. Inițial Dracula plănuiește să se retragă și să îi dăruiască iubitului lui Mavis Hotelul Transilvania. Dar la un moment dat, se răzgândește…

Actorii care și-au împrumutat vocile în acest film de animație sunt Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn.

The Marvelous Mrs. Maisel, sezonul 4 | 18 februarie

Serialul „The Marvelous Mrs. Maisel” are în centru o casnică din New York, Miriam „Midge” Maisel (Rachel Brosnahan). Aceasta hotărăște să intre în industria de divertisment. Totul, pentru că își dă seama că are talent pentru stand-up comedy.

Sezonul patru pornește de la oferta făcută de Midge părinților ei, Rose (Marin Hinkle) și Abe Weissman (Tony Shalhoub), de-a se muta în apartamentul său din New York. La scurt timp însă, oferta lui Midge se transformă într-un șir de răfuieli între ea și mama ei, care ține morțiș să le spună tuturor că Midge este cea care s-a mutat la ei. 

Pe parcurs apar mai toate personajele familiare din sezoanele anterioare. Replicile în rafală și energia cu care ne-au obișnuit poveștile scrise de Amy Sherman-Palladino sunt prezente din plin. Bineînțeles, și de această dată, giganticul departament de costume al serialului s-a întrecut pe sine. 

Sezonul al patrulea, care începe în 1960, reprezintă o înnoire, la fel ca deceniul însuși. Fiecare membru al familiei Weissman se află la o răscruce de drumuri.

Star Trek: Picard, sezonul 2 | începutul lui 2022

„Star Trek: Picard” îl readuce în prim-plan pe Sir Patrick Stewart, în rolul legendarului Jean-Luc Picard, jucat timp de șapte sezoane în Star Trek: Generația Următoare.

Noul serial va conduce acest personaj legendar într-o etapă inedită a vieții sale.

Până la lansare, un teaser al serialului a dezvăluit că noul sezon, al doilea, va marca întoarcerea unui personaj esențial al poveștii. Mai precis, este vorba despre revenirea lui Q (John de Lancie), eternul rival al căpitanului Picard (jucat de legendarul Patrick Stewart), care poate fi văzut în carne și oase în secvențele recent făcute publice din sezonul doi al serialului „Star Trek: Picard”.

În afară de Patrick Stewart și John de Lancie, în viitorul sezon doi al serialului „Star Trek: Picard” îi vom mai vedea pe Alison Pill (din nou în rolul dr. Agnes Jurati), Isa Briones (în rolul lui Dahj și Soji Asha), Evan Evagora (Elnor) și Michelle Hurd (Rafaella „Raffi” Musiker). Fanii se vor reîntâlni, de asemenea, cu Santiago Cabrera (Cristobal „Chris” Rios), cu Orla Brady (Laris) și mai ales cu legendarul Brent Spiner, interpretul îndrăgitului Data.

The Lord Of The Rings | 2 septembrie

Prima imagine din multdiscutatul serial Amazon „Lord of the Rings” a apărut în august 2021.

În septembrie 2022, fanii vor face o nouă călătorie spre Pământul de Mijloc.

Serialul a ținut deja prima pagină a ziarelor prin bugetul său imens – în jur de 465 de milioane de dolari – și a anunțat de la început că le va oferi fanilor povești despre evenimente petrecute cu mii de ani înainte de acțiunea din celebrele romane „Hobbitul” și „Stăpânul inelelor”, scrise de J.R.R. Tolkien, deja cunoscute și îndrăgite pe toată planeta.

Regizorul J.A. Bayona (cunoscut pentru „Copacul cu povești” / „A Monster Calls” și „Jurassic World: Un regat în ruină” /„Jurassic World: Fallen Kingdom”) a realizat primele două episoade din acest nou și ambițios „Lord of the Rings”. 

Lansarea serialului „Stăpânul inelelor: Inelele puterii”, în original „The Lord of the Rings: The Rings of Power”, este anunțată pentru 2 septembrie 2022 pe platforma Amazon Prime, la aproape 85 de ani de la publicarea romanului „Hobbitul”, pe 21 septembrie 1937.

The Boys, sezonul 3 | 2022

„The Boys” aproape s-au întors, iar revenirea lor pare a fi una dintre cele mai așteptate lansări de pe Amazon Prime Video în 2022.

Dezvoltat de showrunnerul Eric Kripke, serialul este probabil cel mai distractiv serial cu supereroi făcut vreodată, scriu cei de la entertainment.ie. Așteptați-vă la multe momente șocante din partea lui Jack Quaid, Karl Urban, Anthony Starr.

A Private Affair | 2022

Jean Reno și Aura Garrido joacă în drama de epocă „A Private Affair”. Filmul înfățișează lupta unei femei de a-și urma visele, în ciuda stereotipurilor impuse de societate, scrie entertainment.ie.

Amplasat la sfârșitul anilor 1940, când mai multe prostituate sunt ucise de un criminal în serie la Vigo, Marina Quiroga își propune să-l prindă pe ucigaș cu ajutorul majordomului ei credincios, Hector.

Rooney, începutul lui 2022

„Rooney” le oferă spectatorilor săi acces la povestea de viață a unuia dintre cei mai mari atacanți din fotbal. În filmul de pe Amazon Prime, Wayne Rooney trece în revistă unele dintre cele mai importante momente din viața sa. Sunt incluse testimoniale din partea unor membri apropiați ai familiei sale, a prietenilor și a soției sale, Coleen.

Totems | 2022

Acțiunea din „Totems” se petrece în anul 1965, în plin Război Rece. Filmul urmărește un om de știință francez, Francis Mareuil (Niels Schneider), când începe să lucreze ca spion. În timp ce lucra pentru Serviciul Secret francez și CIA, Mareuil o întâlnește pe Lyudmila Goloubeva (Vera Kolesnikova), o pianistă forțată să lucreze pentru KGB.

Serialul de opt episoade îi are în distribuție pe Niels Schneider, Vera Kolesnikova, José Garcia, Lambert Wilson și Ana Girardot.

The Bad Guy | 2022

„The Bad Guy” îmbină crima cu comedia neagră și se învârte în jurul poveștii incredibile a lui Nino Scotellaro, un procuror sicilian care și-a dedicat întreaga viață luptei împotriva mafiei. Acesta este acuzat brusc că este unul dintre oamenii împotriva cărora a luptat dintotdeauna: un mafiot.

După ce a fost condamnat și fără a avea nimic de pierdut, Nino decide să ducă la bun sfârșit un plan de răzbunare machiavelic. El devine astfel „băiatul rău” în care a fost transformat pe nedrept.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton