Homepage  / Horoscop

Top perechi de zodii care nu se suportă. De ce se urăsc

Top perechi de zodii care nu se suportă. De ce se urăsc

de Ioana Maria,

Mulți nativi din zodiac au caractere diferite, dar puține sunt zodiile care intră în conflict când se întâlnesc. Iată 4 perechi de zodii care nu se suportă, indiferent că sunt colegi de birou sau rude. Între ele vor ieși mereu scântei și nu vor reuși niciodată să se aprecieze sau să colaboreze.

Zodiacul ne arată care sunt cele 4 perechi de zodii care nu se suportă și care nu se vor înțelege niciodată. Nu doar că nu este posibilă o legătură afectivă sau pasională între ele, dar aceste zodii nu se suportă nici dacă sunt simpli colegi de muncă. Cel mai bine ar fi să se evite, deoarece au principii de viață și caractere atât de diferite, că vor intra imediat în conflict!

Acestea sunt zodiile care vor genera mereu scandal în jurul lor și care vor căuta să se înlăture una pe cealaltă. Cu atât mai urâte vor fi relațiile dintre ele, dacă ajung să facă parte din aceeași familie prin căsătoria rudelor lor. Cele patru perechi de zodii trebuie să evite pe cât posibil confruntările între ele, pentru a nu genera discordie între familiile lor. 

Berbecul și Racul 

Dinamicul Berbec, iute, repezit și pragmatic, nu se va putea înțelege niciodată cu Racul, care este mai domol, răbdător și pașnic. Berbecul stârnește furtuni în jurul lui, tot timpul este nervos, irascibil, încearcă să preia puterea și să facă lucrurile numai cum vrea el. Racul nu suportă să îi sufle nimeni în ciorbă și nici nu suportă o atmosferă tensionată acasă din cauza Berbecului. O relație de dragoste între ei este imposibilă, se va sfârși cu lacrimi și ură. Nici măcar o relație amicală nu este posibilă, pentru că sunt firi opuse pe toate direcțiile. 

Taurul și Leul

Firi puternice, egoiste și ambițioase, cei doi se vor ciocni de îndată ce se întâlnesc. Puțin probabil să existe vreodată atracție erotică și sentimente reale între un Taur și un Leu. Cei doi nativi vor amândoi să conducă, își mențin cu tărie principiile și ideile și sar imediat scântei între ei. Sunt ambițioși, le place puterea, le plac banii, le place luxul, dar fiecare dintre ei are alte mijloace de a-și atinge obiectivele în viață. Taurul va profita din plin de cei din jur, în timp ce Leul va trage singur și nu va cere nimic nimănui. Leul nu va suporta caracterul Taurului care încearcă să profite de el. Iar Taurul nu va suporta abilitatea înnăscută a Leului de a prelua puterea în pofida tuturor.

Citeşte întreg articolul pe libertatea.ro: 4 perechi de zodii care nu se suportă. De ce se urăsc

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton