Homepage  / Știri

Tora Vasilescu şi Horaţiu Mălăele, doi socri de coşmar în „O săptămână nebună”

Tora Vasilescu şi Horaţiu Mălăele, doi socri de coşmar în "O săptămână nebună"

de Redactia Tvmania

În această seară, de la ora 21.30, imediat după “Las Fierbinţi”, la Pro TV începe "O săptămână nebună", un serial de comedie care urmăreşte aventurile unui cuplu din săptămâna de dinaintea nunţii.

“O săptămână nebună reuneşte în distribuţie nume grele ale scenei româneşti, printre care Ileana Stana Ionescu, Tora Vasilescu, Horaţiu Mălălele, Anca Sigartău sau Mihai Constantin. Vieţile celor doi protagonişti, Alex Puică (Paul Ipate) şi Maria Codrescu (Diana Cavallioti) sunt modelate, cu sau fără voia lor, de intervenţia părinţilor ei (Tora Vasilescu şi Horaţiu Mălăele).

“A fost o experienţă îmbogăţitoare pentru că mi-am cunoscut prietenii – prieteni de facultate, cu care am mai lucrat mult până acum – i-am cunoscut în toată puterea lor creativă şi asta a fost o exprienţă plăcută şi, cum spuneam, binevenită”, mărturiseşte Horaţiu Mălăele. “Apoi, am cunoscut mai tinerii actori şi i-aş numi – nevrând să creez priorităţi – pe Cavallioti, care e deja un nume de răsunet în zona teatrului şi nu numai, pe Ipate, care e un tip fermecător, de o agilitate şi o improvizaţie ieşite din comun. Proiectul a fost o întâmplare fericită din viaţa mea, pe care am simţit-o ca pe o frumoasă vacanţă.”

Cât despre personajul său, Horaţiu Mălăele adaugă: “Aş putea spune că este un personaj de contrast în ceea ce s- ar numi binomul serialului, format din acest procuror şi personajul lui Ipate, acest ginere bizar. Nu am avut mari probleme creative, dar e un personaj care s-a compus prin rigoare şi reţinere şi din acest punct de vedere a trebuit să fiu foarte atent, pentru că nu e un personaj care face mult în economia spectacolului, dar care e important.”

La rândul său, Tora Vasilescu devine o soacră efervescentă în noul serial de la Pro TV. Natalia este mama Mariei (Diana Cavallioti) şi viitoarea soacră a lui Alex (Paul Ipate). A fost profesoară de istorie, iar acum este pensionară. E o femeie care ţine destul de mult la aparenţe, iar principala ei preocupare în viaţă este să-şi facă griji în legătură cu ce spun sau cred ceilalţi despre ea şi despre familia ei.

“Când am citit, vara trecută, scenariile serialului “O săptămână nebună” i-am spus regizorului Dragoş Buliga că nu am avut în mână niciodată o comedie de situaţie atât de bine scrisă”, mărturiseste Tora Vasilescu. “De fapt, serialul este o adaptare facută cu mult talent de Sorin Postelnicu a serialului englezesc <>”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton