Homepage  / Vedete străine

Tori Spelling și Dean McDermott divorțează după 18 ani de căsnicie. Gestul neașteptat făcut de actorul canadian

Tori Spelling și Dean McDermott divorțează după 18 ani de căsnicie. Gestul neașteptat făcut de actorul canadian
12

de Andra Stana,

Tori Spelling și Dean McDermott divorțează după 18 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în 2006 și au împreună cinci copii: Liam, Stella, Hattie, Finn și Beau. Ce mesaj emoționant a scris soțul actriței din „Beverly Hills, 90210”.

Dean McDermott a anunțat divorțul de Tori Spelling pe Instagram

Tori Spelling și Dean McDermott s-au despărțit după aproape două decenii de căsnicie, anunță usmagazine.com. Deși nu s-a aflat încă motivul oficial al despărțirii lor, se știa de ceva vreme că aveau probleme în cuplu. O sursă a declarat pentru People că „o parte din relația lor nu a fost niciodată complet reparată“ după ce Dean a recunoscut că a înșelat-o pe Tori, în 2014.

„Dean a fost prins în atât de multe minciuni și infidelități de-a lungul anilor, iar Tori a trecut peste asta”, a declarat o altă sursă pentru Entertainment Tonight. „Dean nu vrea să divorțeze din motive financiare, iar Tori nu vrea asta de dragul familiei lor.” Așa că „ei încearcă să își dea seama care sunt următorii pași”, a mai spus sursa.

Până acum, Tori nu a reacționat nicicum la vestea divorțului lor.

Soțul lui Tori Spelling: „Am decis să mergem pe drumuri separate”

Divorțul a fost anunțată de McDermott pe Instagram, dar actorul canadian a șters respectiva postare la câteva ore după ce a fost publicată.

Cu mare tristețe și cu inima foarte, foarte grea, după 18 ani împreună și 5 copii extraordinari, @torispelling și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie pe cont propriu„, a scris McDermott, 56 de ani, într-o postare pe Instagram sâmbătă, 17 iunie, împărtășind fotografii mai vechi în care apărea alături de Tori.

Vom continua să lucrăm împreună ca părinți iubitori și să ne îndrumăm și să ne iubim copiii prin această perioadă dificilă. Vă cerem să ne respectați cu toții intimitatea în timp ce ne luăm acest timp pentru a ne înconjura familia cu dragoste și pentru a ne croi drum prin această situație. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul și bunătatea voastră.

Tori Spelling și Dean McDermott divorțează. Gestul neașteptat făcut de actorul canadianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

La începutul săptămânii, Spelling, în vârstă de 50 de ani, a participat alături de soțul ei la petrecerea de 15 ani a fiicei lor Stella la Beverly Hills Hilton. Cu câteva zile înainte, cei doi și-au adus cei mai mici patru copii – Stella, Hattie, 11 ani, Finn, 10 ani, și Beau, 6 ani – la Gala Stand for Kids din Los Angeles.

S-au căsătorit în 2006, într-o ceremonie privată în Fiji

Fosta actriță din „Beverly Hills, 90210” a făcut schimb de jurăminte cu McDermott în mai 2006. Cu mai puțin de o lună înainte de ceremonia lor privată din Fiji, Spelling a finalizat divorțul de actorul și scriitorul Charlie Shanian, după doi ani de căsnicie. La rândul său, fostul prezentator al emisiunii Chopped Canada a fost căsătorit anterior cu Mary Jo Eustace, cu care îl are împreună pe fiul său Jack, în vârstă de 24 de ani.

Atât Spelling, cât și McDermott au fost deschiși în legătură cu faptul că și-au înșelat primii soți atunci când s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului „Mind Over Murder”, în 2005.

Tori Spelling și Dean McDermott divorțează. Gestul neașteptat făcut de actorul canadianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

În martie 2021, au apărut primele zvonuri legate de destrămarea relației lor de iubire. Atunci, Spelling a fost văzută fără verighetă în Moorpark, California, la periferia orașului Los Angeles. Trei luni mai târziu, speculațiile s-au întețit după ce actrița a dezvăluit că ea și McDermott dormeau în paturi separate. La vremea respectivă, o sursă a declarat pentru Us Weekly că cei doi „aveau probleme majore”.

Știi ceva? În acest moment, copiii și câinii mei dorm în patul meu”, a declarat atunci actrița la emisiunea „Jeff Lewis Live” de la SiriusXM.

McDermott a înșelat-o pe Tori Spelling și a recunoscut totul

Spelling și McDermott și-au reînnoit anterior jurămintele în mai 2010, cu trei ani înainte ca actorul canadian să recunoască oficial că a înșelat-o pe Spelling cu o altă femeie. Urmările scandalului au fost documentate timp de două sezoane în serialul True Tori, difuzat în 2014.

Când infidelitatea sa a ajuns pe prima pagină a ziarelor, McDermott s-a internat de bunăvoie într-un centru de dezintoxicare. „Îmi pare rău pentru greşelile pe care le-am făcut. Și pentru durerea pe care am cauzat-o familiei mele”, a spus actorul într-o declaraţie de presă.

Cei doi și-au repus, în cele din urmă, căsnicia pe drumul cel bun.

„Am crezut că Tori va fugi și am putut înțelege în totalitate de ce”, a declarat autorul cărții de bucate Gourmet Dad în noiembrie 2019, reflectând asupra modului în care el și Spelling și-au învins problemele.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton