Homepage  / Seriale / Telenovele

Tot ce nu știați despre telenovela „Blind date” de la Pro 2. Protagonista a fost nevoită să se îngrașe 10 kilograme

Tot ce nu știați despre telenovela „Blind date” de la Pro 2. Protagonista a fost nevoită să se îngrașe 10 kilograme

de Redactia Tvmania

Telenovela „Blind Date” a readus-o pe micile ecrane, din 23 februarie, la Pro 2, pe Victoria Ruffo care, odată cu acest nou proiect, a marcat debutul său într-o comedie.

În centrul poveștii telenovelei „Blind Date” se află Lucia (Sofia Garza), un vlogger a cărui viață depinde de părerea oamenilor, mama ei, Maura (Victoria Ruffo), fiind cel mai aprig critic al ei. Pentru că sora ei, Marina, urmează să se căsătorească, Lucia are la dispoziție 258 de zile pentru a slăbi, pentru a-și schimba imaginea și pentru a-și găsi un iubit. Nu de alta, dar Maura nu ar vrea ca ea să participe la nuntă singură și îmbrăcată în negru. Încercările Luciei de a-și găsi bărbatul visurilor, dar și tachinările mamei ei vor stârni cu siguranță râsul telespectatorilor. În alte roluri apar Arturo Peniche, Omar Fierro („Raze de lună”), Juan Ferrara („Rebelde”), Gonzalo Peña și Itahisa Machado. Actrița Sofia Garza a mai jucat în serialele „Sense8”, „Paquita la del Barrio” și „Atrapada”, în timp ce acest proiect marchează revenirea actriței Victoria Ruffo după trei ani de la ultimul său proiect „Amazoanele: Lupta pentru fericire”.

Sacrificii pentru rolul principal

Actrița Sofia Garza (32 de ani) a fost nevoită să se îngrașe 10 kilograme pentru primul său rol principal. Provocarea a fost cu atât mai dificilă întrucând aceasta suferă de hipotiroidie de la vârsta de 26 de ani:

„A fost extrem de complicat. Îmi mențin fluctuațiile tiroidei prin intermediul unor medicamente pe care le iau în fiecare dimineață, așa că atunci când am început să iau în greutate am apelat la medici specialiști pentru a nu ajunge să-mi pun sănătatea în pericol. Cei din echipa de producție au fost foarte grijulii și mi-au monitorizat starea pe timpul acestui proces. Personajul meu va descoperi până la final iubirea de sine, care consider că este cea mai importantă”, a declarat actrița pentru postul de televiziune Las Estrellas.

Sora Victoriei Ruffo, apariție specială

Telenovela „Blind Date” a fost un proiect special pentru actrița Victoria Ruffo. Pe lângă faptul că i-a oferit oportunitatea de a face comedie pentru prima oară în cariera sa, aceasta a fost colegă pe platourile de filmare cu sora ei, Gabriela Ruffo, care a avut o apariție specială în telenovelă. În plus, sora actriței face parte și din echipa de scenariști ai acestui proiect.

Al patrulea proiect alături de Arturo Peniche

Pe Victoria Ruffo și Arturo Peniche îi leagă o veche prietenie de peste 15 ani. Cei doi au mai colaborat pentru producțiile „Victoria”, „În numele iubirii” și „La malquerida” în cadrul cărora au avut, ca și în prezentul proiect, rolurile principale. „Mereu am fost buni prieteni, iar aceasta cred ca este a patra telenovelă la care lucrăm împreună, prima fiind s, însă avem această relație cu mult înaintea proiectelor. O iubesc atât pe ea, cât și pe familia ei cu care m-am înțeles întotdeauna foarte bine”, a declarat Arturo Peniche în cadrul unui interviu pentru TVyNovelas, despe Victoria Ruffo.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton