Homepage  / Cinema

Tot ce se știe până acum despre „Fast & Furious 10”

Tot ce se știe până acum despre „Fast & Furious 10”

de Mioara Tronaru,

Pentru că toate lucrurile bune ajung la un sfârșit, și saga „Furios și iute” se apropie de final. De fapt, „Fast & Furious 10” este începutul sfârșitului pentru rentabila serie de filme cu viteze excesive. „Fast & Furious 10” și „Fast & Furious 11” sunt planificate să fie ultimele filme ale seriei.

Încă din octombrie 2020, cineastul Justin Lin a fost confirmat drept regizor al celor două pelicule finale, care ar trebui să fie încununarea glorioasă a uneia dintre cele mai rentabile serii din istoria cinematografiei. Dealtfel, chiar în condiții de pandemie, anul acesta, „Fast & Furious 9” este pe locul trei la încasări.

Poate că fanii nu sunt mulțumiți de faptul că producătorii au hotărât să pună capăt acestei aventuri, dar așa cum spune Vin Diesel, preluat de Digital Spy: „Orice poveste merită un sfârșit”.

Din ce se știe până acum, ultimele două filme ale sagăi, „Fast & Furious 10” și „Fast & Furious 11”, vor fi produse concomitent. Iar filmările vor începe în ianuarie 2022.

Când va fi lansat „Fast & Furious 10”?

Universal a confirmat faptul că „Fast & Furious 10” va avea premiera în cinematografe pe 7 aprilie 2023. Evident, dacă totul merge bine.

Vin Diesel a confirmat și el faptul că filmările pentru cele două pelicule vor începe în ianuarie 2022. Cât despre faptul că nu s-au îndurat să pună capăt la „10”, ci vor face și „11”, tot Diesel a spus că „sunt încă atât de multe locuri în lume pe care ar trebui să le vizităm”.

Nu se știe nimic despre lansarea lui „Fast & Furious 11”. Ar putea fi aprilie 2024? Sau poate mai devreme? Vom vedea.

Distribuția „Fast & Furious 10”

Niciun final nu poate fi complet fără întreaga gașcă. Până acum, nu este confirmat oficial în distribuție decât Vin Diesel, dar cu singuranță nu va rămâne singur.

După surprinzătoarea reîntoarcere a lui Sung Kang ca Han, toată lumea se așteaptă să-l cadă în continuare alături de Michelle Rodriguez ca Letty, Tyrese Gibson ca Roman, Ludacris ca Tej, Jordana Brewster ca Mia și Nathalie Emmanuel ca Ramsey.

Și chiar dacă nu vor avea rolul consistente, ar putea apărea măcar cameo, personajele iconice ale seriei, precum Lucas Black ca Sean Boswell, Bow Wow ca Twinkie, Jason Tobin ca Earl Hu sau Shea Whigham ca Stasiak.

Deasemenea, fanii se așteaptă să-l vadă și pe regretatul Paul Walker, măcar în niște imagini de arhivă. Iar regizorul Justin Lin a declarat că se gândește în fiecare zi cum să facă acest lucru cât mai respectuos posibil pentru memoria actorului.

În schimb, este clar deja că actorul Dwayne Johnson nu va reveni în cel de-al zecelea film al francizei. Și s-ar putea ca nici pe John Cena să nu îl mai vedem în rolul Jakob Toretto.

Care va fi povestea din „Fast & Furious 10”?

Evident, că totul este ținut în cel mai mare secret și nu se pot face decât speculații despre ce se va întâmpla în ultimele două părți ale francizei. Unele lucruri au rămas în suspans în „FF9” și probabil vor fi lămurite.

Dar pe un lucru poate paria oricine: lumea va fi salvată încă o dată!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton